@Matty כנראה שמקס גם לא יודע אנגליתprevents acute strength loss
זה לא התאוששות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
@Matty כנראה שמקס גם לא יודע אנגליתprevents acute strength loss
זה לא התאוששות?
לא בדיוק.prevents acute strength loss
זה לא התאוששות?
אני גם לא חושב שזה יקר מידיי עבור מה שזה מספק..טוב. תעשו מה שבא לכם. מה שבטוח זה שהמחיר של הקריאטין ממש לא גבוה ביחס למה שהוא נותן. קילו קריאטין עולה בארץ 130 שקל. קילו קריאטין מספיק ל200 ימים. אתה משלם 130 שקל ל200 ימי קריאטין, כלומר, קצת מעל חצי שקל ביום על מנת קריאטין. אם זה יקר לך אני חושב שאתה צריך לחשב מחדש את ההוצאות שלך ולהבין שמבחינת מחיר יציאה ממוצעת למסעדה שוות ערך לשנה שלמה של שימוש בקריאטין, סתם כדי שתכנס לפרופורציות.
אז בוא נפעיל עליו קצת לחץ.זה רק לוטם הקמצן חושב ככה 😛
למה לעזאזל שנאבד כוח? מה אנחנו בני 80?!זה מראה שאלו שלקחו קריאטין איבדו פחות כוח
אבל על מה אני ישלם? על מטרד שאני צריך ליטול כל יום? הרי אני יתחזק גם ככה בלי זה?טוב. תעשו מה שבא לכם. מה שבטוח זה שהמחיר של הקריאטין ממש לא גבוה ביחס למה שהוא נותן. קילו קריאטין עולה בארץ 130 שקל. קילו קריאטין מספיק ל200 ימים. אתה משלם 130 שקל ל200 ימי קריאטין, כלומר, קצת מעל חצי שקל ביום על מנת קריאטין. אם זה יקר לך אני חושב שאתה צריך לחשב מחדש את ההוצאות שלך ולהבין שמבחינת מחיר יציאה ממוצעת למסעדה שוות ערך לשנה שלמה של שימוש בקריאטין, סתם כדי שתכנס לפרופורציות.
😭למה לעזאזל שנאבד כוח? מה אנחנו בני 80?!
לא יודע. אני חושב שיש משהו בלשלם על תוסף התזונה שהוכח בתור תוסף התזונה היעיל ביותר שקיים. לדעתי זה ישפר את ההתקדמות שלך. אני לא חושב שצורת הפעולה של קריאטין היא לספק לך את אותו קצב ההתקדמות תוך הרמה של משקלים טיפה יותר כבדים. בטוח יש בזה עוד משהו, שפשוט לא התעמקתי בואבל על מה אני ישלם? על מטרד שאני צריך ליטול כל יום? הרי אני יתחזק גם ככה בלי זה?
אתה יכול להרים יותר כי הכוח המתפרץ שלך בטווח חזרות נמוך - גבוה יותר.לא יודע. אני חושב שיש משהו בלשלם על תוסף התזונה שהוכח בתור תוסף התזונה היעיל ביותר שקיים. לדעתי זה ישפר את ההתקדמות שלך. אני לא חושב שצורת הפעולה של קריאטין היא לספק לך את אותו קצב ההתקדמות תוך הרמה של משקלים טיפה יותר כבדים. בטוח יש בזה עוד משהו, שפשוט לא התעמקתי בו
גם אני! אבל אין תמונות מתאימות בגודל.אני הייתי מעדיף משהו כזה 😃
![]()
אין עתיד.@Matty כנראה שמקס גם לא יודע אנגלית
זה שהוא יעיל זה בסדר גמור, אני מסכים עם העובדה הזאת, אבל הוא לא משהו שאתה יכול להעזר בו לאורך זמן, הוא טוב כדי לייצר פיק זמני לא מעבר.לא יודע. אני חושב שיש משהו בלשלם על תוסף התזונה שהוכח בתור תוסף התזונה היעיל ביותר שקיים. לדעתי זה ישפר את ההתקדמות שלך. אני לא חושב שצורת הפעולה של קריאטין היא לספק לך את אותו קצב ההתקדמות תוך הרמה של משקלים טיפה יותר כבדים. בטוח יש בזה עוד משהו, שפשוט לא התעמקתי בו
פשוט יקרה לך מה שקרה לי הפעם אחרי שימוש ארוך, אתה תרגיש בירידה בכוח מעט.זה שהוא יעיל זה בסדר גמור, אני מסכים עם העובדה הזאת, אבל הוא לא משהו שאתה יכול להעזר בו לאורך זמן, הוא טוב כדי לייצר פיק זמני לא מעבר.
סבבה, מכבד את ההחלטה שלך. אני מרגיש שאני מפיק הרבה מהקריאטין 😃זה שהוא יעיל זה בסדר גמור, אני מסכים עם העובדה הזאת, אבל הוא לא משהו שאתה יכול להעזר בו לאורך זמן, הוא טוב כדי לייצר פיק זמני לא מעבר.
שווה להתחיל להשתמש?סבבה, מכבד את ההחלטה שלך. אני מרגיש שאני מפיק הרבה מהקריאטין 😃
תישאר טבעי.שווה להתחיל להשתמש?
אוקיי. 🚬🤪🚬תישאר טבעי.
למה לא?!שווה להתחיל להשתמש?
אכן.למה לא?!
אתה בישורת עם הלחיצות כתפיים וספסל נכון?
תן לזה חודשיים, מקסימום תישאר עם אותו משקלאכן.
אני מרגיש עלייה בכוח משבוע על קריאטין