הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
prevents acute strength loss
זה לא התאוששות?
לא בדיוק.
זה מראה שאלו שלקחו קריאטין איבדו פחות כוח והצליחו לשמר את רמת הכוח שלהם ביחס לכאלה שלא לקחו.
בהקשר של המחקר ההוא - בלג פרס 🤢

לא מדבר על התאוששות בהתקדמות לינארית כלשהי.

טוב. תעשו מה שבא לכם. מה שבטוח זה שהמחיר של הקריאטין ממש לא גבוה ביחס למה שהוא נותן. קילו קריאטין עולה בארץ 130 שקל. קילו קריאטין מספיק ל200 ימים. אתה משלם 130 שקל ל200 ימי קריאטין, כלומר, קצת מעל חצי שקל ביום על מנת קריאטין. אם זה יקר לך אני חושב שאתה צריך לחשב מחדש את ההוצאות שלך ולהבין שמבחינת מחיר יציאה ממוצעת למסעדה שוות ערך לשנה שלמה של שימוש בקריאטין, סתם כדי שתכנס לפרופורציות.

טוב. תעשו מה שבא לכם. מה שבטוח זה שהמחיר של הקריאטין ממש לא גבוה ביחס למה שהוא נותן. קילו קריאטין עולה בארץ 130 שקל. קילו קריאטין מספיק ל200 ימים. אתה משלם 130 שקל ל200 ימי קריאטין, כלומר, קצת מעל חצי שקל ביום על מנת קריאטין. אם זה יקר לך אני חושב שאתה צריך לחשב מחדש את ההוצאות שלך ולהבין שמבחינת מחיר יציאה ממוצעת למסעדה שוות ערך לשנה שלמה של שימוש בקריאטין, סתם כדי שתכנס לפרופורציות.
אני גם לא חושב שזה יקר מידיי עבור מה שזה מספק..
זה רק לוטם הקמצן חושב ככה 😛

זה מראה שאלו שלקחו קריאטין איבדו פחות כוח
למה לעזאזל שנאבד כוח? מה אנחנו בני 80?!
אבל על מה אני ישלם? על מטרד שאני צריך ליטול כל יום? הרי אני יתחזק גם ככה בלי זה?

אבל על מה אני ישלם? על מטרד שאני צריך ליטול כל יום? הרי אני יתחזק גם ככה בלי זה?
לא יודע. אני חושב שיש משהו בלשלם על תוסף התזונה שהוכח בתור תוסף התזונה היעיל ביותר שקיים. לדעתי זה ישפר את ההתקדמות שלך. אני לא חושב שצורת הפעולה של קריאטין היא לספק לך את אותו קצב ההתקדמות תוך הרמה של משקלים טיפה יותר כבדים. בטוח יש בזה עוד משהו, שפשוט לא התעמקתי בו

לא יודע. אני חושב שיש משהו בלשלם על תוסף התזונה שהוכח בתור תוסף התזונה היעיל ביותר שקיים. לדעתי זה ישפר את ההתקדמות שלך. אני לא חושב שצורת הפעולה של קריאטין היא לספק לך את אותו קצב ההתקדמות תוך הרמה של משקלים טיפה יותר כבדים. בטוח יש בזה עוד משהו, שפשוט לא התעמקתי בו
אתה יכול להרים יותר כי הכוח המתפרץ שלך בטווח חזרות נמוך - גבוה יותר.
זה מתאים בול לעבודה עצימה. (הרימו יד כל מתאמני הכוח)
אז בגדול זה מוסיף לך עוד כוח, אבל כזה שיעיל בעיקר עבור מתאמנים מסויימים.

כל מתאמני ה 3x10 סביר שלא ירוויחו מהתוסף הזה יותר מידיי

אני הייתי מעדיף משהו כזה 😃
Dota-2-Wallpaper-Raigor-The-earthshaker.jpg
גם אני! אבל אין תמונות מתאימות בגודל.
@Matty כנראה שמקס גם לא יודע אנגלית
אין עתיד.

זה שהוא יעיל זה בסדר גמור, אני מסכים עם העובדה הזאת, אבל הוא לא משהו שאתה יכול להעזר בו לאורך זמן, הוא טוב כדי לייצר פיק זמני לא מעבר.

זה שהוא יעיל זה בסדר גמור, אני מסכים עם העובדה הזאת, אבל הוא לא משהו שאתה יכול להעזר בו לאורך זמן, הוא טוב כדי לייצר פיק זמני לא מעבר.
פשוט יקרה לך מה שקרה לי הפעם אחרי שימוש ארוך, אתה תרגיש בירידה בכוח מעט.
"מעט"
לפעמים המעט הזה שהוא סה"כ כמה קילוגרמים בודדים, משפיע על התקדמות שלמה.

סבבה, מכבד את ההחלטה שלך. אני מרגיש שאני מפיק הרבה מהקריאטין 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית