עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל הוא מת :(הכי אהבתי את התמונה הראשונה של הWHITE WALKER.![]()
טקסס שבוע 12 - התאוששות
מ.ג - 88.4 (כבר 10 ימים על אותו משקל בערך)
פרס - 60 ק"ג - 3x5
דדליפט מהירות - 81.5 ק"ג - 6x2 - מנוחות של דקה
משיכות גבוהות בהאנג - 50 ק"ג - 3x8
LB בוקס סקוואט - 20x10, 40x6, 50x5
סוף סוף עשיתי סקוואט ולא היו כאבים 🤩🤩🤩
בבוקס זה קצת יותר קשה כי אין את הסטרץ' ריפלקס ואני עוד צריך להתרגל לתנועה, אבל לא כאב ועלה יופי 🤯
שמתי כמה פלטות עבות כדי שיהיה כמה ס"מ מתחת למקביל והיה פיקס.
הפרס היה קשה מהרגיל, כל חזרה אחרונה בסט עלתה לאט, ומשום מה לא היה לי נוח לא בסט אפ ולא עם החגורה.. כנראה שלא התאוששתי מספיק מראשון.
וזהו כל השאר לא מעניין 😁
כי בבוקס לא כואב לי וברגיל כן כואב.. 🤫מעניין אותי למה דווקא בחרת בבוקס סקוואט?
כי אני לא בטוח שבוקס סקוואט הוא רעיון כל כך טוב לבעיות ברכיים, הסטרץ' רפלקס מתבטל וההמסטריגס מושכים עם פחות כוח את הטיביה, סתם נקודה למחשבה כמובן.
אם ככה אז כמובן שעדיף וכמובן - מוברך 😃כי בבוקס לא כואב לי וברגיל כן כואב.. 🤫
איפה שלא כואב, לא בזמן התרגיל ולא אחרי.. מבחינתי מבורך עבור ההשתקמות 😃
מקווה לקפוץ במשקלים עד ל 100 ואחכ אולי אכניס את זה כנפח במקום הדדליפט 😃אם ככה אז כמובן שעדיף וכמובן - מוברך 😃
מצויין, אני שמח 😃מקווה לקפוץ במשקלים עד ל 100 ואחכ אולי אכניס את זה כנפח במקום הדדליפט 😃
clearly you never tried deadlift high volume 🤣🤣🤣🤣מצויין, אני שמח 😃
האמת שבלי סקוואט האימונים לא מרגישים אותו דבר אף פעם, זה התרגיל היחיד שיכול לרסק לך את הנשמה. 🤣
דדליפט גורם לי לבכות עוד לפני שעשיתי את הסט.זה התרגיל היחיד שיכול לרסק לך את הנשמה. 🤣
clearly you never tried deadlift high volume 🤣🤣🤣🤣
דדליפט אמנם כבד וקשה ומתיש זה נכון, אבל הוא לעולם לא ישבור כמו סקוואט, לעולם, אין השוואה מבחינתידדליפט גורם לי לבכות עוד לפני שעשיתי את הסט.
מסכים לגמרי. במיוחד סקוואט לנפח. דדליפט מאוד כיף בשבילי ואני נהנה ממנו בכל מצב.רק סקוואט באמת יכול לגרום לי ללכת לישון מרוסק, ברמה שהנשמה יצאה לי באימון.
פעם בדקתי סינגל בדדליפט(בעשר בבוקר), באותו יום ישנתי עד שמונה בערב.ברמה שהנשמה יצאה לי באימון.
מה אני יגיד שכל ה-PRים שלי ב-10 בבוקר ביום שישי? 😳פעם בדקתי סינגל בדדליפט(בעשר בבוקר), באותו יום ישנתי עד שמונה בערב.
בברך השמאלית.@White Walker סתם מתוך סקרנות איזה סוג של פציעה הייתה לך שמנעה ממך לבצע סקוואט?
אין לי מושג, עדיין לא הלכתי לפיזיו\רופא ספורט.שמח בשבילך שיש שיפור זה קודם כל..
אבל איזה סוג של פציעה?
אין לי מושג, עדיין לא הלכתי לפיזיו\רופא ספורט.
לא יודע אם דלקת, מים בברך או קרע כלשהו.
הערכה שלי שמדובר בדלקת.. אבל אני לא מומחה גדול בפציעות. רק בלהיפצע.
תודה! 😃מכיר מקרוב.. חח
רק ביראות אחי תמשיך להפציץ בשאר בנתיים