הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
מה התכנונים עכשיו? חיטוב? תוכנית אחרת?

לא יודע איך זה אצלך.. אבל כשאני מנסה לעשות "ניטראלי" יוצא שאני עולה במשקל בכל מקרה. 😆
אני שוקל כמעט הכל.. כבר כמה שנים (הרגל) ומשתמש ב myfitnesspal אז הסיכויים שאני אהיה בפלוס קלורי הם ממש קטנים 😃

אני שוקל כמעט הכל.. כבר כמה שנים (הרגל) ומשתמש ב myfitnesspal אז הסיכויים שאני אהיה בפלוס קלורי הם ממש קטנים 😃
תגיד, לעבודה אתה מביא אוכל מהבית או מקבל שם?

תגיד, לעבודה אתה מביא אוכל מהבית או מקבל שם?
גם וגם.
רק את הארוחת צהריים אני אוכל שם, אבל הבאתי פעם אחת משקל דיגיטלי (שכולם שם התלהבו בכלל שיש דבר כזה ורצו גם לשקול לראות כמה אוכל שמים להם בתמורה למה שהם משלמים חח) ושקלתי את מה שהם מביאים. אז פחות או יותר אני יודע. (יש סטייה לכאן ולכאן אבל זה לא כזה משנה)

גם וגם.
רק את הארוחת צהריים אני אוכל שם, אבל הבאתי פעם אחת משקל דיגיטלי (שכולם שם התלהבו בכלל שיש דבר כזה ורצו גם לשקול לראות כמה אוכל שמים להם בתמורה למה שהם משלמים חח) ושקלתי את מה שהם מביאים. אז פחות או יותר אני יודע. (יש סטייה לכאן ולכאן אבל זה לא כזה משנה)
זה רעיון לא רע תכלס, אצלי אבל אני מזמין דברים שונים לפעמים. אבל נראה לי אני אביא כמה פעמים משקל לראות כמה מביאים לי מכל דבר. נראה גם את התגובה של אנשים, כבר קיבלתי שאלות על "האבקה הזאת שאני שותה" ומישהו שאל אותי אם זה לא בריא (אותו בחור שותה כמה כוסות קולה כל ארוחה), נראה מה יגידו על משקל אוכל 😃

אצלי אבל אני מזמין דברים שונים לפעמים
גם אני.
יש מצב גם שאנחנו מזמינים מאותו קייטרינג, כי תכלס אנחנו עובדים באותו מקום כמעט.
יש בקייטרינג שלכם דבר כזה שנקרא "שניצל וינאי" ?

אוי ואי, אפילו בחיטוב אני לא מסוגל לשקול.
עושה תפריט אחד בערך וממשיך איתו עד המוות.

ההתנהלות כנראה תיהיה זהה גם בניטראלי, אחרת אין סיבה שתעלה במשקל 😃
אני לא בונה תפריט לנייטרלי, כי אני גם לא בונה תפריט למסה.
פשוט מוריד ממה שיש פה ושם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית