נק' מוניטין:
8,412
- 2,694
- 1,160
White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:
עדכון לוג: 21/01/16 - טקסס שבוע 13 - עצימות
קרא את שאר עדכון הלוג...
כל הכבוד מורן!! 👏🙌
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:
עדכון לוג: 21/01/16 - טקסס שבוע 13 - עצימות
קרא את שאר עדכון הלוג...
תודה רבה אחי! 😃כל הכבוד מורן!! 👏🙌
ניטראלי, בדיקה של סינגלים ואז תוכנית לינארית שתכין אותי ל rm1 מקסימלי ליום התחרות.מה התכנונים עכשיו? חיטוב? תוכנית אחרת?
תודה רבה!סחתיין!
"ניטראלי"ניטראלי
חבל על הרכב אחי חחחמעולה עכשיו יהיה לי רכב לדרוס את @Eliavitie באפריל
למה במרכאות?"ניטראלי"
לא יודע איך זה אצלך.. אבל כשאני מנסה לעשות "ניטראלי" יוצא שאני עולה במשקל בכל מקרה. 😆למה במרכאות?
אני שוקל כמעט הכל.. כבר כמה שנים (הרגל) ומשתמש ב myfitnesspal אז הסיכויים שאני אהיה בפלוס קלורי הם ממש קטנים 😃לא יודע איך זה אצלך.. אבל כשאני מנסה לעשות "ניטראלי" יוצא שאני עולה במשקל בכל מקרה. 😆
תגיד, לעבודה אתה מביא אוכל מהבית או מקבל שם?אני שוקל כמעט הכל.. כבר כמה שנים (הרגל) ומשתמש ב myfitnesspal אז הסיכויים שאני אהיה בפלוס קלורי הם ממש קטנים 😃
גם וגם.תגיד, לעבודה אתה מביא אוכל מהבית או מקבל שם?
זה רעיון לא רע תכלס, אצלי אבל אני מזמין דברים שונים לפעמים. אבל נראה לי אני אביא כמה פעמים משקל לראות כמה מביאים לי מכל דבר. נראה גם את התגובה של אנשים, כבר קיבלתי שאלות על "האבקה הזאת שאני שותה" ומישהו שאל אותי אם זה לא בריא (אותו בחור שותה כמה כוסות קולה כל ארוחה), נראה מה יגידו על משקל אוכל 😃גם וגם.
רק את הארוחת צהריים אני אוכל שם, אבל הבאתי פעם אחת משקל דיגיטלי (שכולם שם התלהבו בכלל שיש דבר כזה ורצו גם לשקול לראות כמה אוכל שמים להם בתמורה למה שהם משלמים חח) ושקלתי את מה שהם מביאים. אז פחות או יותר אני יודע. (יש סטייה לכאן ולכאן אבל זה לא כזה משנה)
גם אני.אצלי אבל אני מזמין דברים שונים לפעמים
אוי ואי, אפילו בחיטוב אני לא מסוגל לשקול.אני שוקל כמעט הכל.. כבר כמה שנים (הרגל) ומשתמש ב myfitnesspal אז הסיכויים שאני אהיה בפלוס קלורי הם ממש קטנים 😃
hence theעושה תפריט אחד בערך וממשיך איתו עד המוות.
אני עולה במשקל בכל מקרה
דיברתי על חיטוב, אני לא עולה משקל בחיטוב.hence the
ההתנהלות כנראה תיהיה זהה גם בניטראלי, אחרת אין סיבה שתעלה במשקל 😃דיברתי על חיטוב, אני לא עולה משקל בחיטוב.
אני לא בונה תפריט לנייטרלי, כי אני גם לא בונה תפריט למסה.ההתנהלות כנראה תיהיה זהה גם בניטראלי, אחרת אין סיבה שתעלה במשקל 😃