הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
אני מאוד הייתי רוצה לעשות 5/3/1 אני חושב שזה תכנון מצויין לחיטוב, לי אישית אין זמן ל-4 אימונים בשבוע מפאתי אורח החיים שלי.
האמת שזה אחלה תכנון גם למסה, לעלייה איטית והגעה ליעדים שאתה מציב לעצמך מבלי לז**ן את הגוף באימוני נפח כבדים והמון אוכל 😃
לפחות ככה זה נראה על הנייר, אני בהחלט אבדוק את זה במהלך השנה הקרובה.

ויש אופציה לאימון של 3 פעמים בשבוע גם

האמת שזה אחלה תכנון גם למסה, לעלייה איטית והגעה ליעדים שאתה מציב לעצמך מבלי לז**ן את הגוף באימוני נפח כבדים והמון אוכל 😃
לפחות ככה זה נראה על הנייר, אני בהחלט אבדוק את זה במהלך השנה הקרובה.

ויש אופציה לאימון של 3 פעמים בשבוע גם
שמע הנפח הכבד הזה הוא חלק חשוב בהתקדמות במסה, אי אפשר להתקדם לאורך זמן עם נפחי אימון נמוכים.

אגב אני לא באמת יכול לעשות אימון 3 פעמים בשבוע במתכונת של התכנית, כי אז אני אאלץ לותר על הפאוורקלין, אין סיכוי שאני אעשה אותו ביום של דדליפט, רק בתכנון 4 ימים זה יראה טוב

שמע הנפח הכבד הזה הוא חלק חשוב בהתקדמות במסה, אי אפשר להתקדם לאורך זמן עם נפחי אימון נמוכים.
זה כל היופי ב 531, שיש גם נפח עם ה BBB של 5x10 ותרגילי העזר.
אבל התוכנית נראה לי יותר טובה לפלג הגוף התחתון, אם כי אולי במסה היא תעבוד גם טוב על הלחיצות.
לא יודע, אינדיבידואלי כנראה.

זה כל היופי ב 531, שיש גם נפח עם ה BBB של 5x10 ותרגילי העזר.
אבל התוכנית נראה לי יותר טובה לפלג הגוף התחתון, אם כי אולי במסה היא תעבוד גם טוב על הלחיצות.
לא יודע, אינדיבידואלי כנראה.

לא רק BBB 5X10
בספר של BEYOND הוא מדבר עם גירסאות שונות עם הBBB
לדוגמא
5X5 עם 80%
או 5X10 עם 60-70 אחוז
או 5X1 עם 100%
ודברים כמו FSL JOKER 531 PYRAMID ועוד מלא
שיכולים להיות תוספת נפח במקרה ומרגישים שחסר

לא רק BBB 5X10
בספר של BEYOND הוא מדבר עם גירסאות שונות עם הBBB
לדוגמא
5X5 עם 80%
או 5X10 עם 60-70 אחוז
או 5X1 עם 100%
ודברים כמו FSL JOKER 531 PYRAMID ועוד מלא
שיכולים להיות תוספת נפח במקרה ומרגישים שחסר
בדיוק התחלתי לקרוא את הספר

נו ומה אתה עושה ב-5/3/1 אם לא עצימות?
תמיד יש עצימות ותמיד יש נפח, אבל זה לא קרוב לטקסס.
משתמע שאתה משווה את זה לתוכנית נפח אבל המטרה של התוכנית היא התקדמות איטית הרבה יותר ונפח בווליום נמוך יותר.
אל תשווה 3 סטים שיש ב 531 שהם באחוזים עולים ל 5X5 אקרוס.

גם העצימות היא תמיד מספר שרוב הסיכויים שיש לך אותו, ה PR הוא בחזרות.

משתמע שאתה משווה את זה לתוכנית נפח אבל המטרה של התוכנית היא התקדמות איטית הרבה יותר ונפח בווליום נמוך יותר.

אל תשכח שהbbb שהוא השלמת נפח הוא רק ב50% 5x10 לעומת טקסס שאתה עובד ב85-90 אחוז מהעצימות תמיד ל5*5

אל תשכח שהbbb שהוא השלמת נפח הוא רק ב50% 5x10 לעומת טקסס שאתה עובד ב85-90 אחוז מהעצימות תמיד ל5*5
מבחינת נפח הווליום ה 5x10 יותר גבוה, לא כך?
קח למשל שהעצימות שלך היא 100 ק"ג, ואתה עושה 50 ק"ג ל 5x10 אל מול 90 ק"ג ב 5x5.

מבחינת נפח הווליום ה 5x10 יותר גבוה, לא כך?
קח למשל שהעצימות שלך היא 100 ק"ג, ואתה עושה 50 ק"ג ל 5x10 אל מול 90 ק"ג ב 5x5.

כה הווליום יותר גבוה אבל העומס על הcns הוא נמוך יותר ולכן הקושי קל יותר

העומס על הcns הוא נמוך יותר ולכן הקושי קל יותר
אנחנו לא מדברים על מה קל או קשה יותר, אלא מה משפיע יותר על הגוף מבחינת התאוששות וקצב התקדמות.
אני לא חושב ש TUT קשור לזה.

אנחנו לא מדברים על מה קל או קשה יותר, אלא מה משפיע יותר על הגוף מבחינת התאוששות וקצב התקדמות.
אני לא חושב ש TUT קשור לזה.

Bbb יותר קל הוא נועד להשלמת נפח הקצב התקדמות שלך לא יבוא מעצם שאתה עושה bbb

אני לא רואה איך הנפח נמוך יותר בין ה-BBB, לטקסס, 5x10 זה ממש לא מעט, מדובר בפי 2 חזרות שמבוצעות, עדיין זה לא וויליום נמוך, מה שכן ההתקדמות מתונה יותר, וזה מאוד משמעותי
מדובר 50% מ-RM1, ולא 50% מה-RM5.
בטקסס הנפח הוא 85%-90% מ-RM5 זה חתיכת הבדל זה אומר שזה 75%-80% מה-RM1 לחצי מהחזרות שמבוצעות.

אני לא רואה איך הנפח נמוך יותר בין ה-BBB, לטקסס, 5x10 זה ממש לא מעט, מדובר בפי 2 חזרות שמבוצעות, עדיין זה לא וויליום נמוך, מה שכן ההתקדמות מתונה יותר, וזה מאוד משמעותי

מדובר 50% מ-RM1, ולא 50% מה-RM5.
בטקסס הנפח הוא 85%-90% מ-RM5 זה חתיכת הבדל זה אומר שזה 75%-80% מה-RM1 לחצי מהחזרות שמבוצעות.
זה אף פעם לא ה rm1 האמיתי אלא 90% ממנו

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית