הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
התייעצות עם כל בוגרי חיטוב\וינגייט למיניהם.

שבת זה ערב חג וראשון חג כמו שאתם יודעים, ושישי יש לי העמסה.
עכשיו אין ספק ששישי אני עושה העמסה... אבל עלתה בי מחשבה לגביי שבת ראשון, המכון סגור בימים האלה במילא.. ואני יודע שבערב חג יהיה מלא אוכל וגם בצהריים של ראשון פשטידות וכל מיני שיט כזה..
אז חשבתי ביומיים האלה לעשות IF - כלומר 16 שעות צום ו 8 שעות אוכל בדיוק על השעות של האכילה.
מה אומרים?

אפשר ב 8 שעות האלה פשוט לאכול לשובע ולא לספור קלוריות וזה לא יפגע בחיטוב? או לפחות לא יעכב אותי בכמה ימים?

מתייג את כל השמנים שעברו כבר חיטוב בחיים

@yujinius @berdan @לוטם @Ori.S @Shachar S

למה אני לא מתוייג פה?

נראה לי תלוי כמה תאכל מן הסתם. אם תצליח ב 8 שעות לדחוף 6000 קלוריות אז כנראה שזה יקח אותך קצת אחורה 😃
נראה לי תעשה את ה IF באמת, תאכל עד שאתה שבע אבל בלי להתחזר ולדחוף אוכל עד שבא לך להקיא.
נראה לי גם שאני משתמש יותר מדי במילים "נראה לי"

התחלת לסטות לכיוון קרוספיט עם החזרות?😳

אתה מוכן לצום 16 שעות?
נראה לי רעיון לא רע, הכמות שתדחוף ב-8 שעות כנראה תהיה קטנה ממה שתאכל ב-24 שעות

אתה מוכן לצום 16 שעות?
אתה לא אוכל 24 שעות בד"כ, אתה ישן חלק מהזמן (אלא אם אתה קם לארוחות באמצע הלילה כל שעתיים). תחשוב שמתוך ה 16 שעות אתה גם ישן חלק גדול מהזמן. לא אומר שזה קל אבל נשמע כמו רעיון לא רע ליומיים של חג אם רוצים להנות מאוכל וגם לא להרוס את החיטוב.

נראה לי תלוי כמה תאכל מן הסתם. אם תצליח ב 8 שעות לדחוף 6000 קלוריות אז כנראה שזה יקח אותך קצת אחורה 😃
נראה לי תעשה את ה IF באמת, תאכל עד שאתה שבע אבל בלי להתחזר ולדחוף אוכל עד שבא לך להקיא.
נראה לי גם שאני משתמש יותר מדי במילים "נראה לי"
כן, לאכול בלי להתחזר כמובן..

התחלת לסטות לכיוון קרוספיט עם החזרות?😳
חח לא, זה 5/3/1. אתה פשוט לא עוקב 😃
זה השבוע של ה 5+ (מינימום חמש חזרות)

אתה מוכן לצום 16 שעות?
אין לי בעיה לצום 16 שעות, אני במילא הולך לישון סביבות 12 ואוכל רק ב 11 וחצי בבוקר.. וגם אז הבטן לא מקרקרת לי.
הקיבה הצטמצמה.. למזלי

התייעצות עם כל בוגרי חיטוב\וינגייט למיניהם.

שבת זה ערב חג וראשון חג כמו שאתם יודעים, ושישי יש לי העמסה.
עכשיו אין ספק ששישי אני עושה העמסה... אבל עלתה בי מחשבה לגביי שבת ראשון, המכון סגור בימים האלה במילא.. ואני יודע שבערב חג יהיה מלא אוכל וגם בצהריים של ראשון פשטידות וכל מיני שיט כזה..
אז חשבתי ביומיים האלה לעשות IF - כלומר 16 שעות צום ו 8 שעות אוכל בדיוק על השעות של האכילה.
מה אומרים?

אפשר ב 8 שעות האלה פשוט לאכול לשובע ולא לספור קלוריות וזה לא יפגע בחיטוב? או לפחות לא יעכב אותי בכמה ימים?

מתייג את כל השמנים שעברו כבר חיטוב בחיים

@yujinius @berdan @לוטם @Ori.S @Shachar S
אתה יכול לגמרי לעשות IF כפי שאמרו מעליי אבל לדעתי, אם זה היה אני, הייתי בוחר אחד מהימים האלה ועושה העמסה. לא מנוסה כ"כ גם בIF ואתה עושה אנאבוליק דיאט או חיטוב רגיל?

אה רגע, למה שלא תעשה העמסה בשבת במקום בשישי?

אה רגע, למה שלא תעשה העמסה בשבת במקום בשישי?
מעדיף אחרי אימון כבד שבו אני מרוקן את מאגרי הגליקוגן כדי שההעמסה תהיה איכותית יותר.
המכון סגור בשבת ובראשון..

למה שלא תעשנ אימון ריקון בשישי ואז בשבת בבוקר תעשה איזה אימון אינטרוולים אולי קצת להפעיל את השרירים מתח שכיבות שמיכה ואז תתחיל העמסה?

סתם זורק רעיון

אימון אינטרוולים אולי קצת להפעיל את השרירים מתח שכיבות שמיכה ואז תתחיל העמסה?
אין לי איפה לעשות כלום כמעט, חוץ משכיבות סמיכה.. מה רע ברעיון של ה IF ?
בסוף אגב אין ארוחה אצלי בערב חג אלא רק בראשון בצהריים.

אין לי איפה לעשות כלום כמעט, חוץ משכיבות סמיכה.. מה רע ברעיון של ה IF ?
בסוף אגב אין ארוחה אצלי בערב חג אלא רק בראשון בצהריים.
נו מצויין ! תעשה העמסה בראשון ! תרוץ קצת לפני אולי וגם מתח ושכיבות שמיכה ? ככה זה לא יקח אותך אחורה 😛

נו מצויין ! תעשה העמסה בראשון ! תרוץ קצת לפני אולי וגם מתח ושכיבות שמיכה ? ככה זה לא יקח אותך אחורה 😛
בתכלס גם אם הייתי עושה יומיים של העמסה או אוכל מגש פיצה יום אחרי זה לא היה לוקח אותי אחורה, אתה לא יכול להשמין מאכילה מוגזמת של יום יומיים.. נראה לי שמשה העלה מאמר לא מזמן בנושא.
בראשון אני לא יכול להתאמן, ולא עושים אירובי ביום של העמסה.. אתה צריך לבצע פעילות אנ-אירובית כדי לרוקן את הגליקוגן בשרירים.
ושוב, אין לי איפה לעשות מתח..

בתכלס גם אם הייתי עושה יומיים של העמסה או אוכל מגש פיצה יום אחרי זה לא היה לוקח אותי אחורה, אתה לא יכול להשמין מאכילה מוגזמת של יום יומיים.. נראה לי שמשה העלה מאמר לא מזמן בנושא.
בראשון אני לא יכול להתאמן, ולא עושים אירובי ביום של העמסה.. אתה צריך לבצע פעילות אנ-אירובית כדי לרוקן את הגליקוגן בשרירים.
ושוב, אין לי איפה לעשות מתח..
אפשר להשמין תלוי בכמה אתה אוכל ביומיים האלה, לא ?
למשל, אם אתה מפריז עם כמות האוכל(אני מגזים אבל 7 אלף קל' ביום או 6)

אפשר להשמין תלוי בכמה אתה אוכל ביומיים האלה, לא ?
למשל, אם אתה מפריז עם כמות האוכל(אני מגזים אבל 7 אלף קל' ביום או 6)
אני לא מגיע לכמויות האלה חח

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית