נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
- פותח/ת השרשור
- #4,441
בנחישות רבה, רציתי בכלל 10 😛מורן איך הצלחת לעזאזל 9? אני באימון עכשיו והיה לי קשה חח עוד עכשיו אני עושה בבב דד :/
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בנחישות רבה, רציתי בכלל 10 😛מורן איך הצלחת לעזאזל 9? אני באימון עכשיו והיה לי קשה חח עוד עכשיו אני עושה בבב דד :/
אייל.למה אני לא מתוייג פה?
אייל.
אתה לא אוכל 24 שעות בד"כ, אתה ישן חלק מהזמן (אלא אם אתה קם לארוחות באמצע הלילה כל שעתיים). תחשוב שמתוך ה 16 שעות אתה גם ישן חלק גדול מהזמן. לא אומר שזה קל אבל נשמע כמו רעיון לא רע ליומיים של חג אם רוצים להנות מאוכל וגם לא להרוס את החיטוב.אתה מוכן לצום 16 שעות?
נראה לי רעיון לא רע, הכמות שתדחוף ב-8 שעות כנראה תהיה קטנה ממה שתאכל ב-24 שעות
כן, לאכול בלי להתחזר כמובן..נראה לי תלוי כמה תאכל מן הסתם. אם תצליח ב 8 שעות לדחוף 6000 קלוריות אז כנראה שזה יקח אותך קצת אחורה 😃
נראה לי תעשה את ה IF באמת, תאכל עד שאתה שבע אבל בלי להתחזר ולדחוף אוכל עד שבא לך להקיא.
נראה לי גם שאני משתמש יותר מדי במילים "נראה לי"
חח לא, זה 5/3/1. אתה פשוט לא עוקב 😃התחלת לסטות לכיוון קרוספיט עם החזרות?😳
אין לי בעיה לצום 16 שעות, אני במילא הולך לישון סביבות 12 ואוכל רק ב 11 וחצי בבוקר.. וגם אז הבטן לא מקרקרת לי.אתה מוכן לצום 16 שעות?
נראה לי רעיון לא רע, הכמות שתדחוף ב-8 שעות כנראה תהיה קטנה ממה שתאכל ב-24 שעות
אתה יכול לגמרי לעשות IF כפי שאמרו מעליי אבל לדעתי, אם זה היה אני, הייתי בוחר אחד מהימים האלה ועושה העמסה. לא מנוסה כ"כ גם בIF ואתה עושה אנאבוליק דיאט או חיטוב רגיל?התייעצות עם כל בוגרי חיטוב\וינגייט למיניהם.
שבת זה ערב חג וראשון חג כמו שאתם יודעים, ושישי יש לי העמסה.
עכשיו אין ספק ששישי אני עושה העמסה... אבל עלתה בי מחשבה לגביי שבת ראשון, המכון סגור בימים האלה במילא.. ואני יודע שבערב חג יהיה מלא אוכל וגם בצהריים של ראשון פשטידות וכל מיני שיט כזה..
אז חשבתי ביומיים האלה לעשות IF - כלומר 16 שעות צום ו 8 שעות אוכל בדיוק על השעות של האכילה.
מה אומרים?
אפשר ב 8 שעות האלה פשוט לאכול לשובע ולא לספור קלוריות וזה לא יפגע בחיטוב? או לפחות לא יעכב אותי בכמה ימים?
מתייג את כל השמנים שעברו כבר חיטוב בחיים
@yujinius @berdan @לוטם @Ori.S @Shachar S
בדיוק. אפילו הוא יכול בראשון.אה רגע, למה שלא תעשה העמסה בשבת במקום בשישי?
מעדיף אחרי אימון כבד שבו אני מרוקן את מאגרי הגליקוגן כדי שההעמסה תהיה איכותית יותר.אה רגע, למה שלא תעשה העמסה בשבת במקום בשישי?
אין לי איפה לעשות כלום כמעט, חוץ משכיבות סמיכה.. מה רע ברעיון של ה IF ?אימון אינטרוולים אולי קצת להפעיל את השרירים מתח שכיבות שמיכה ואז תתחיל העמסה?
נו מצויין ! תעשה העמסה בראשון ! תרוץ קצת לפני אולי וגם מתח ושכיבות שמיכה ? ככה זה לא יקח אותך אחורה 😛אין לי איפה לעשות כלום כמעט, חוץ משכיבות סמיכה.. מה רע ברעיון של ה IF ?
בסוף אגב אין ארוחה אצלי בערב חג אלא רק בראשון בצהריים.
בתכלס גם אם הייתי עושה יומיים של העמסה או אוכל מגש פיצה יום אחרי זה לא היה לוקח אותי אחורה, אתה לא יכול להשמין מאכילה מוגזמת של יום יומיים.. נראה לי שמשה העלה מאמר לא מזמן בנושא.נו מצויין ! תעשה העמסה בראשון ! תרוץ קצת לפני אולי וגם מתח ושכיבות שמיכה ? ככה זה לא יקח אותך אחורה 😛
אפשר להשמין תלוי בכמה אתה אוכל ביומיים האלה, לא ?בתכלס גם אם הייתי עושה יומיים של העמסה או אוכל מגש פיצה יום אחרי זה לא היה לוקח אותי אחורה, אתה לא יכול להשמין מאכילה מוגזמת של יום יומיים.. נראה לי שמשה העלה מאמר לא מזמן בנושא.
בראשון אני לא יכול להתאמן, ולא עושים אירובי ביום של העמסה.. אתה צריך לבצע פעילות אנ-אירובית כדי לרוקן את הגליקוגן בשרירים.
ושוב, אין לי איפה לעשות מתח..
אני לא מגיע לכמויות האלה חחאפשר להשמין תלוי בכמה אתה אוכל ביומיים האלה, לא ?
למשל, אם אתה מפריז עם כמות האוכל(אני מגזים אבל 7 אלף קל' ביום או 6)