הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:

עדכון לוג: 26/06/16 - חיטוב - שבוע 10

מ.ג בוקר - 88.4 (אחרי העמסה)

5/3/1 - סבב 3 - שבוע 1

אימון פרס
TM - 75

פרס - 50x5, 57.5x5, 65x5
FSL פרס - 50x9
BBB בנץ' - 57.5 ק"ג - 3x10
צ'ין אפס + 5 קג - 1x5, 1x3, BWx6

ישנתי בקושי 5 שעות בלילה, שמח שלפחות הצלחתי בפרס.. אבל הרגיש כבד מאוד, למרות שה 57.5 הרגיש קל מאוד.
גם בצ'ין אפס סט ראשון היה ממש קל, אחריו כאילו נגמר הדלק.

קרא את שאר עדכון הלוג...

שחיף תאכל משהו

תרשם לחדר כושר ותתחיל SS אחי.

סתם, השיפור כבר מתחיל להיראות בעין, ואם רואים את זה בתמונות אז מן הסתם במציאות זה מורגש הרבה יותר 😃
אגב מהתמונה שלך בפייס עם כמה חברים באיזה אירוע, רואים בבירור שגם ירדת בפנים 😃 והינה מכופתרות עולות עליך ואתה נראה מסיבי.
אני מניח שבעוד 5 קילו +- השינוי כבר יהיה מהותי מאוד.

White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:

עדכון לוג: 28/06/16 - חיטוב - שבוע 10

מ.ג - 87.7 (ממש מוזר, שוקל בקילו יותר ממה שאני אמור לשקול אבל ויזואלית ממשיך להרזות)

5/3/1 - סבב 3 - שבוע 1

אימון דדליפט
TM - 175

דדליפט - 115x5, 132.5x5, 150x5
BBB סקוואט - 70 ק"ג - 3x10

אחרי הדדליפט לא יכלתי כבר לזוז.. איכשהו הצלחתי לגרד את הסקוואט. באמת לא יודע איך. נגמר הדלק.
שלא נדבר על זה שהדדליפט היה כבד כבר ב 132 ואולי הייתי יכול לגרד עוד 2 חזרות ב 150 אבל לא יודע איך היו עולות.. הכל, עלה פשוט קשה והרגיש כבד מאוד.
מצאתי מה הבעיה בסקוואט, אחרי מיליון צילומים בחימום ובלי כלום ועם ה 70 קג, זה נטו עניין של לא מספיק ברכיים החוצה.
יש אפילו סטים שאני נעצר בפאוז וזה בקושי שובר כי אני לא מוציא מספיק ברכיים.. לא יודע למה זה קורה, לא הייתה לי בעיה עם זה אף פעם.
בכל אופן לפחות אני יודע על מה לעבוד כדי לתקן.

קרא את שאר עדכון הלוג...

זו הבעיה בלהתחיל בדדליפט.. קשה להמשיך אחריו אני מצאתי את עצמי עושה בbbb שלוש חמישיות ולא חמש עשיריות
היה בסדר אבל אני מניח שזה בגלל החיטוב, קשה שלא להיחלש עם הזמן ואני כבר חודשיים וחצי כמעט בגירעון קלורי.

לא נורא רק עוד 5 שבועות רצופים

מה עוד 5 שבועות סיום חיטוב?

מה עוד 5 שבועות סיום חיטוב?
חח לא..הלוואי.
אני טס לברלין ב 7/8 ואני עושה עכשיו עוד 2 סבבים רצופים (סה"כ 4 סבבים רצופים) בלי דילואד.
זאת הדרך היחידה שבה זה הסתדר לי בתאריך הזה מבלי להיות באמצע סבב.

מורן לדעתי אתה מספיק מתקדם כדי לעבור ל-ABCDE שש פעמים בשבוע, זה ינפח אותך עוד עחי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית