נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
- פותח/ת השרשור
- #4,801
27 חזרות..פאאאאק נשמע לא נעים בכלל
בנץ' זה 27 חזרות או 2X7?
כן תשמע סבלתי היום.. בקטע רע ממש
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
27 חזרות..פאאאאק נשמע לא נעים בכלל
בנץ' זה 27 חזרות או 2X7?
תודה!בנץ' 60X27? וואו, ואני עוד התבכיינתי על הנפח של הבנץ' שלי היום חחח, מחזיקה ממך.
ושואלת לפני ששוכחת,מדוע כל כך הרבה חזרות?
וואו איך אני מדמיינת את זה בראשתודה!
האמת שלא הייתה סיבה.. הייתי אמור לעשות 3x10 עם 60 ובגלל שהתאמנתי עם אליחי ורצינו לעשות תחרות אז איתגרתי את עצמי.. יכלתי לתת עוד 2 אולי.
הוא נתן 35 וניצח.. אבל יש לי תירוץ, שהייתי על סף התמוטטות 😃
איזה מוזר להתאמן במקום של מיליון שחיפים.. בפאוורהאוס אני מרגיש חלש ושם הרגשתי חזק חחח
התחרות הייתה בבנץ חח לא בפרס .. בפרס לחצתי שם את המשקל שאנשים עושים איתו בנץ.וואו איך אני מדמיינת את זה בראש
-אחי בוא תחרות
יאללה בוא
*שניכם עושים פרס כאילו כלום*
*השחיפים והמאמנים מסתכלים עליכם -הולכים לבכות*
וכן.. השחיפים האלה ינדפו בסיום של הקיץ,ואני מניחה שאתה בקאנטרי לצורך המזגן?
אפשר להבין למה אין לכם מזגנים? זה לא אמור להיות מכון סופר יקר?התחרות הייתה בבנץ חח לא בפרס .. בפרס לחצתי שם את המשקל שאנשים עושים איתו בנץ.
היו שתי מאמנים שהתלהבו לא יודע ממה ומלמלו פאוורליפטינג .. לפחות אחד מהם ידע מי זה דודי כשאמרתי לו שאני מתאמן הפאוורהאוס.
רציתי להתאמן שם בגלל המזגן עד שהחום ייגמר אבל הם רוצים 900 לשלושה חודשים!! אין סיכוי!
הוא לא סופר יקר בכלל.. 180 לחודש.אפשר להבין למה אין לכם מזגנים? זה לא אמור להיות מכון סופר יקר?
😕הוא לא סופר יקר בכלל.. 180 לחודש.
יש מזגנים אבל הם עובדים חלש מידיי והם מזגנים עומדים..
הוא תיקן אבל לפעמים פותחים את החלונות ובאופן כללי בחום הזה המקום לא בנוי להתקרר כמו שצריך עם המזגנים האלה.😕
לנו יש מזגנים מקפיאים במכון ואני עדיין מזיע קצת. אין לי שמץ איך אתה שורד.
לא עושים עם זה כלום?
אתה חייב להתחרות אה? 😆אני עכשיו מכה על הטיפשות שלי לעשות אחריך סינגל לפרס...
900? וואו כולה שיפוץ, טוב שלא עפו על עצמם יותרהתחרות הייתה בבנץ חח לא בפרס .. בפרס לחצתי שם את המשקל שאנשים עושים איתו בנץ.
היו שתי מאמנים שהתלהבו לא יודע ממה ומלמלו פאוורליפטינג .. לפחות אחד מהם ידע מי זה דודי כשאמרתי לו שאני מתאמן הפאוורהאוס.
רציתי להתאמן שם בגלל המזגן עד שהחום ייגמר אבל הם רוצים 900 לשלושה חודשים!! אין סיכוי!
ולשנה שלמה יוצא כמו בפאוורהאוס, 2200 בערך.900? וואו כולה שיפוץ, טוב שלא עפו על עצמם יותר
מסכימה לגמרי,יש דברים שמציקים אבל הם זניחים..ולשנה שלמה יוצא כמו בפאוורהאוס, 2200 בערך.
מצד אחד זה שווה כי יש בריכות והכל, מצד שני אין על הפאוורהאוס 🤩
מ.ג בוקר - 85.7 (עדיין נוזלים)
שעה ומשהו של כדורגל.
אחרי 10 שנים שלא שיחקתי.. אחרי 10 דקות ראיתי כוכבים.
סיוט.
אבל היי, קניתי נעליים ועכשיו אני מחויב לשחק כל שבוע כי בזבזתי כסף 🤘
יש לי מה זה הרגשה שמישהו עושה טעות...White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:
עדכון לוג: 01/08/16 - אירובי.
קרא את שאר עדכון הלוג...
ואתה צודק.יש לי מה זה הרגשה שמישהו עושה טעות...
אבל תהנה!!!