הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
מורן מה אתה מתכנן לעשות בכלל עם האימונים?כאילו מה האידיאל שלך/שאיפה.
או שאתה סתם עושה מסה חיטוב מסה חיטוב?
או אתה סתם נהנה מזה?

מורן מה אתה מתכנן לעשות בכלל עם האימונים?כאילו מה האידיאל שלך/שאיפה.
או שאתה סתם עושה מסה חיטוב מסה חיטוב?
או אתה סתם נהנה מזה?
אתה מכיר מישהו שנהנה מזה? 😃
אם אין מטרה כלשהי, אין סיבה להתאמן - לפי דעתי.
מתכנן להתחרות בדצמבר.

שואף להגיע לסינגלים הבאים עד דצמבר -
בנצ' - 115/120
סקוואט - 130-140
דדליפט - 170-180

קצת אחרי תחילת החיטוב השיאים בהם נעצרתי לאחר 3 חודשים של אימוני כוח (לראשונה בחיי) -

סקוואט - 97.5 לחמישיה
בנצ' - 97 לשלשה
ודדליפט השיא האחרון היה 128 לרביעיה

א. בהצלחה 😃
ב. אתה באמת לא נהנה מיזה? כאילו אישית אני בא לאימונים וזה כיף. גם האווירה גם עצם האימון לא יודע אולי זה רק אני 🏋️

א. בהצלחה 😃
ב. אתה באמת לא נהנה מיזה? כאילו אישית אני בא לאימונים וזה כיף. גם האווירה גם עצם האימון לא יודע אולי זה רק אני 🏋️
זה שונה, אתה צעיר ממני בכמעט 14 שנים. (בן 16, לא?)
ההורמונים והאנרגיות בשיאן והרצון לשבור שיאים והמוטיבציה גדלים עם כל התקדמות פי 1000.
או לפחות אני הייתי ככה בגיל 17 כשהתאמנתי..

נורא קשה לנהל שגרת עבודה ביום יום + זוגיות בבית + חיי חברה תקינים וגם קצת שעות פנאי וכל זה בזמן שאתה בחיטוב או במסה באופן תמידי ומקבל ריקושטים מכל כיוון אפשרי (טובים ולא טובים).
להתעורר ב8 בבוקר לעבודה ולהגיע ב7 וחצי לאימון כבד כשאתה בגירעון קלורי זה לא תענוג, אבל כמו שאמרתי.. יש לי מטרות, ובזכותן בכל פעם שאני מגיע להישג אני מברך את הדרך שאני עובר.

אה, ותודה 😁

זה שונה, אתה צעיר ממני בכמעט 14 שנים. (בן 16, לא?)
ההורמונים והאנרגיות בשיאן והרצון לשבור שיאים והמוטיבציה גדלים עם כל התקדמות פי 1000.
או לפחות אני הייתי ככה בגיל 17 כשהתאמנתי..

נורא קשה לנהל שגרת עבודה ביום יום + זוגיות בבית + חיי חברה תקינים וגם קצת שעות פנאי וכל זה בזמן שאתה בחיטוב או במסה באופן תמידי ומקבל ריקושטים מכל כיוון אפשרי (טובים ולא טובים).
להתעורר ב8 בבוקר לעבודה ולהגיע ב7 וחצי לאימון כבד כשאתה בגירעון קלורי זה לא תענוג, אבל כמו שאמרתי.. יש לי מטרות, ובזכותן בכל פעם שאני מגיע להישג אני מברך את הדרך שאני עובר.

אה, ותודה 😁
גם נכון אפילו לי זה קצת קשה עם הלימודים מידי פעם.
טוב אני מתאמן רק איזה חצי שנה בערך אולי בגלל זה 🙄
אה ושאלה רנדומלית שאני לא מוצא לה תשובה באינטרנט מה המשמעות של Rm1? אני יודע מה זה אומר אבל זה ראשי תיבות של מה?

גם נכון אפילו לי זה קצת קשה עם הלימודים מידי פעם.
טוב אני מתאמן רק איזה חצי שנה בערך אולי בגלל זה 🙄
אה ושאלה רנדומלית שאני לא מוצא לה תשובה באינטרנט מה המשמעות של Rm1? אני יודע מה זה אומר אבל זה ראשי תיבות של מה?
rep max one

למה אתה לא פותח לוג?
כי אני עדיין בשלב של מעבר למכון נורמלי+המשקלי עבודה שלי לא מרשימים. ואני מכיר את עצמי אני בטח יתעצל לעדכן טוב אולי בעתיד הקרוב 😉(כשאני יעבור כבר לטכניון)

כי אני עדיין בשלב של מעבר למכון נורמלי+המשקלי עבודה שלי לא מרשימים. ואני מכיר את עצמי אני בטח יתעצל לעדכן טוב אולי בעתיד הקרוב 😉(כשאני יעבור כבר לטכניון)
"לא מרשימים"

נו באמת,
זאת ממש לא סיבה.

אתה חושב ששלי מרשימים?
העברתי שנים באימוני בילדינג מפגרים עם משקלי נוצה, ועדיין את הלוג הזה פתחתי בנובמבר האחרון כשלחצתי 79 ק"ג ולא עבדתי בכלל סקוואט ודדליפט.
אם תדפדף לתחילת הלוג..
אבל עדיין פתחתי.

תפתח לוג, תעדכן התקדמות ובעוד שנה שנתיים כשהמשקלים יהיו "מרשימים", תוכל להסתכל לאחור ב time line ולהתענג 😉

"לא מרשימים"

נו באמת,
זאת ממש לא סיבה.

אתה חושב ששלי מרשימים?
העברתי שנים באימוני בילדינג מפגרים עם משקלי נוצה, ועדיין את הלוג הזה פתחתי בנובמבר האחרון כשלחצתי 79 ק"ג ולא עבדתי בכלל סקוואט ודדליפט.
אם תדפדף לתחילת הלוג..
אבל עדיין פתחתי.

תפתח לוג, תעדכן התקדמות ובעוד שנה שנתיים כשהמשקלים יהיו "מרשימים", תוכל להסתכל לאחור ב time line ולהתענג 😉
טוב אבל אני קודם חייב לעבור לטכניון המכון שלי בדיחה אני לא יכול לעשות בו סקוואט אני רק עושה דד בנץ עקום רצח ושטויות.

טוב אבל אני קודם חייב לעבור לטכניון המכון שלי בדיחה אני לא יכול לעשות בו סקוואט אני רק עושה דד בנץ עקום רצח ושטויות.
אני בטוח שיקבלו אותך בשמחה לטכניון 👏
אגב, אם תרצה עזרה בלסדר את הבנץ אתה מוזמן לבוא לפאוורהאוס. אעזור לך בשמחה

אני בטוח שיקבלו אותך בשמחה לטכניון 👏
אגב, אם תרצה עזרה בלסדר את הבנץ אתה מוזמן לבוא לפאוורהאוס. אעזור לך בשמחה
אני גר בנשר קצת רחוק לי פאוורהאוס. 😕

יכול להעיד שנחמד מאוד בפוארהאוס!
למרות שבטכניון יותר נחמד אז תבוא אלינו
באת ביום עמוס.
תבוא ביום רגיל שאין הרבה אנשים, ואתה תתמוגג מהעובדה שיש לך כלוב שלם לעצמך.

חוץ מזה,
רציתי לבוא להתאמן איתכם בטכניון אבל זה לא אפשרי.. הם לא מסכימים לחד פעמי או לאימון ניסיון 🫤

רציתי לבוא להתאמן איתכם בטכניון אבל זה לא אפשרי.. הם לא מסכימים לחד פעמי או לאימון ניסיון 🫤
ב1 ביולי נפתחת ההרשמה לחצי השנה הקרובה, אחרי זה היא נסגרת לעוד חצי שנה 🙄🙄

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית