עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מכיר מישהו שנהנה מזה? 😃מורן מה אתה מתכנן לעשות בכלל עם האימונים?כאילו מה האידיאל שלך/שאיפה.
או שאתה סתם עושה מסה חיטוב מסה חיטוב?
או אתה סתם נהנה מזה?
זה שונה, אתה צעיר ממני בכמעט 14 שנים. (בן 16, לא?)א. בהצלחה 😃
ב. אתה באמת לא נהנה מיזה? כאילו אישית אני בא לאימונים וזה כיף. גם האווירה גם עצם האימון לא יודע אולי זה רק אני 🏋️
גם נכון אפילו לי זה קצת קשה עם הלימודים מידי פעם.זה שונה, אתה צעיר ממני בכמעט 14 שנים. (בן 16, לא?)
ההורמונים והאנרגיות בשיאן והרצון לשבור שיאים והמוטיבציה גדלים עם כל התקדמות פי 1000.
או לפחות אני הייתי ככה בגיל 17 כשהתאמנתי..
נורא קשה לנהל שגרת עבודה ביום יום + זוגיות בבית + חיי חברה תקינים וגם קצת שעות פנאי וכל זה בזמן שאתה בחיטוב או במסה באופן תמידי ומקבל ריקושטים מכל כיוון אפשרי (טובים ולא טובים).
להתעורר ב8 בבוקר לעבודה ולהגיע ב7 וחצי לאימון כבד כשאתה בגירעון קלורי זה לא תענוג, אבל כמו שאמרתי.. יש לי מטרות, ובזכותן בכל פעם שאני מגיע להישג אני מברך את הדרך שאני עובר.
אה, ותודה 😁
rep max oneגם נכון אפילו לי זה קצת קשה עם הלימודים מידי פעם.
טוב אני מתאמן רק איזה חצי שנה בערך אולי בגלל זה 🙄
אה ושאלה רנדומלית שאני לא מוצא לה תשובה באינטרנט מה המשמעות של Rm1? אני יודע מה זה אומר אבל זה ראשי תיבות של מה?
למה אתה לא פותח לוג?טוב אני מתאמן רק איזה חצי שנה בערך אולי בגלל זה 🙄
כי אני עדיין בשלב של מעבר למכון נורמלי+המשקלי עבודה שלי לא מרשימים. ואני מכיר את עצמי אני בטח יתעצל לעדכן טוב אולי בעתיד הקרוב 😉(כשאני יעבור כבר לטכניון)למה אתה לא פותח לוג?
"לא מרשימים"כי אני עדיין בשלב של מעבר למכון נורמלי+המשקלי עבודה שלי לא מרשימים. ואני מכיר את עצמי אני בטח יתעצל לעדכן טוב אולי בעתיד הקרוב 😉(כשאני יעבור כבר לטכניון)
טוב אבל אני קודם חייב לעבור לטכניון המכון שלי בדיחה אני לא יכול לעשות בו סקוואט אני רק עושה דד בנץ עקום רצח ושטויות."לא מרשימים"
נו באמת,
זאת ממש לא סיבה.
אתה חושב ששלי מרשימים?
העברתי שנים באימוני בילדינג מפגרים עם משקלי נוצה, ועדיין את הלוג הזה פתחתי בנובמבר האחרון כשלחצתי 79 ק"ג ולא עבדתי בכלל סקוואט ודדליפט.
אם תדפדף לתחילת הלוג..
אבל עדיין פתחתי.
תפתח לוג, תעדכן התקדמות ובעוד שנה שנתיים כשהמשקלים יהיו "מרשימים", תוכל להסתכל לאחור ב time line ולהתענג 😉
אני בטוח שיקבלו אותך בשמחה לטכניון 👏טוב אבל אני קודם חייב לעבור לטכניון המכון שלי בדיחה אני לא יכול לעשות בו סקוואט אני רק עושה דד בנץ עקום רצח ושטויות.
אני גר בנשר קצת רחוק לי פאוורהאוס. 😕אני בטוח שיקבלו אותך בשמחה לטכניון 👏
אגב, אם תרצה עזרה בלסדר את הבנץ אתה מוזמן לבוא לפאוורהאוס. אעזור לך בשמחה
that's the spirit
באת ביום עמוס.יכול להעיד שנחמד מאוד בפוארהאוס!
למרות שבטכניון יותר נחמד אז תבוא אלינו
ב1 ביולי נפתחת ההרשמה לחצי השנה הקרובה, אחרי זה היא נסגרת לעוד חצי שנה 🙄🙄רציתי לבוא להתאמן איתכם בטכניון אבל זה לא אפשרי.. הם לא מסכימים לחד פעמי או לאימון ניסיון 🫤
הגיע הזמן להציק להם 🤬ב1 ביולי נפתחת ההרשמה לחצי השנה הקרובה, אחרי זה היא נסגרת לעוד חצי שנה 🙄🙄
חח מה זה אומר עבורי?ב1 ביולי נפתחת ההרשמה לחצי השנה הקרובה, אחרי זה היא נסגרת לעוד חצי שנה 🙄🙄