הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
רק לי החיטוף לא היה כולכך מבאס? כאילו בהתחלה זה היה נאצי, אבל אחרי כמה זמן הרעב נעלם והכול סבבה.
מבאס בקטע של חולשה, לא הרעב.
וגם הבחילות שיש לי בבוקר.. לא יודע אם זה כי אני בקטוזיס או בגלל המחסור בפחמימה.

קיצר, נמאס.
אבל צריך עוד קצת..

יש מצב גדול שעוד חודש אני מסיים את החיטוב הזה וזהו.
ומשם ממשיך בלינארית או תוכנית כוח אחרת בפלוס קלורי קטן כמו שאתה עושה.
עזוב אותך מחודש, תחתוך עכשיו... 👹

איפה המצפון השני כשצריך אותו..? 🙄
אל תפסיק עכשיו, עבדת כל כך קשה עד עכשיו, מה זה עוד כמה שבועות? תאסוף את עצמך ותמשיך עוד קצת
רק לי החיטוף לא היה כולכך מבאס? כאילו בהתחלה זה היה נאצי, אבל אחרי כמה זמן הרעב נעלם והכול סבבה.
מבחינת האוכל לי הולך סבבה, במיוחד בשבועיים האחרונים (הייתי צריך ישר להתחיל דל פחמימה, עכשיו אני לא יודע למה פחדתי מזה). הבאסה כמו שעדי ומורן אמרו זה החולשה. אני מתנחם בזה שלפחות בלחיצות אצלי זה לא מתבטא

אל תפסיק עכשיו, עבדת כל כך קשה עד עכשיו, מה זה עוד כמה שבועות? תאסוף את עצמך ותמשיך עוד קצת

מבחינת האוכל לי הולך סבבה, במיוחד בשבועיים האחרונים (הייתי צריך ישר להתחיל דל פחמימה, עכשיו אני לא יודע למה פחדתי מזה). הבאסה כמו שעדי ומורן אמרו זה החולשה. אני מתנחם בזה שלפחות בלחיצות אצלי זה לא מתבטא
זה כי יש לך המון פחמימה בגוף עדיין 😃 חכה חכה עוד שבוע שבועיים תעשה לחיצות ביחד איתי 😃

תראה כבר את פרק 8!!!!

כמה תמונות מאתמול והיום (עדיין נוזלי), סתם שיהיה לי אח"כ להשוואה-
כולם כמעט במצב מכווץ, כי אני לא במצב להיות בו רפוי ומצולם 🤣

20150607_191915~2.jpg
20150607_191926~2.jpg
20150607_192018~3.jpg
20150607_192151~2.jpg
20150608_105628~2.jpg
20150608_105735~2.jpg

כמה תמונות מאתמול והיום (עדיין נוזלי), סתם שיהיה לי אח"כ להשוואה-
כולם כמעט במצב מכווץ, כי אני לא במצב להיות בו רפוי ומצולם 🤣

צפה בקובץ המצורף 27049 צפה בקובץ המצורף 27050 צפה בקובץ המצורף 27051 צפה בקובץ המצורף 27052 צפה בקובץ המצורף 27053 צפה בקובץ המצורף 27054

מתקדם יפה!!!
👏

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית