זה לא מרכז חחחחבצפון. נראה לי בקריית ביאליק
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא מרכז חחחחבצפון. נראה לי בקריית ביאליק
לא קראת את התגובה שלי נכוןזה לא מרכז חחחח
אז מה חפרתי 4 שורות 🤣מחיטוב אחי.....מחיטוב.
גם רעיון, תשאל את דודי בהזדמנות כמה עולה כניסה חד פעמיתאז תשלמו איזה 20-30 חד פעמי לכניסה 😛
😆אז מה חפרתי 4 שורות 🤣
✌️גם רעיון, תשאל את דודי בהזדמנות כמה עולה כניסה חד פעמית
מ.ג - 76.7
Squat - 50x5, 60x5, 65x5, 65x5 - אימון התאוששות
Press - 38x5, 43x5, 48x5, 54x4 - הייתה לי עוד חזרה אבל ידעתי שהיא הייתה עולה גריינד ולא לקחתי סיכון.
Deadlift - 65x5, 90x3, 110x2, 130x5 - לא יודע מאיפה האומץ אבל אחרי הכישלון של שבוע שעבר, החלטתי לנסות ולסגור את ה-PR של החיטוב הזה מבחינתי והצלחתי. טכניקה בצורת חרא של סוסים, אבל לפחות סגרתי מס' עגול.
סרטון בהמשך.
תודה 😃אחלה Pr! 😁
מ.ג - 76.7
לא מתלונן.
מחר העמסה, סוף סוף.
כמה דברים טובים הולכים לקרות מחר 🤯
White Walker עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט שחיטוב היא לא מילה גסה״:
עדכון לוג: 11/06/15 - מ.ג
קרא את שאר עדכון הלוג...
בתמונה הראשונה אני ב 12 א.ש..יפה, נראה שהאחוז שומן דומה בשתי התמונות, אולי עכשיו טיפה יותר בצדדים בעיקר
העמסה + ניסיון ל PR בבנצ' + הסרט החדש של פארק היורה יוצא וחיכיתי לזין הזה 14 שנים.שתף אותנו
בחזה, ידיים וכתפיים נראה לי מאוד דומה מבחינת אחוז שומן. גם בבטן העליונה. בבטן התחתונה ובצדדים בעיקר רואים הבדלבתמונה הראשונה אני ב 12 א.ש..
אני לא קרוב לזה עדיין 😃
ב-72 אראה עם בטן שטוחה, אבל מספיק לי להגיע ל 74 לדעתי.
או 73.
כן.בחזה, ידיים וכתפיים נראה לי מאוד דומה מבחינת אחוז שומן. גם בבטן העליונה. בבטן התחתונה ובצדדים בעיקר רואים הבדל
בחזה, ידיים וכתפיים נראה לי מאוד דומה מבחינת אחוז שומן. גם בבטן העליונה. בבטן התחתונה ובצדדים בעיקר רואים הבדל