אם יש מלא תנועה אז לא כיף. אני רץ או בתוך הטכניון או בשכונה, יחסית מרווח ואין יותר מדי אנשים ומכוניות אז זה סבבהזה גם תלוי איפה אתה רץ בחוץ, אם אתה רץ באמצע העיר על המדרכה, לא כיף, אם אתה רץ בים/יער/משהו בסגנון זה כיף.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם יש מלא תנועה אז לא כיף. אני רץ או בתוך הטכניון או בשכונה, יחסית מרווח ואין יותר מדי אנשים ומכוניות אז זה סבבהזה גם תלוי איפה אתה רץ בחוץ, אם אתה רץ באמצע העיר על המדרכה, לא כיף, אם אתה רץ בים/יער/משהו בסגנון זה כיף.
לא יודע מה איתך, אותי זה משעמם לרוץ על מדרכה.אם יש מלא תנועה אז לא כיף. אני רץ או בתוך הטכניון או בשכונה, יחסית מרווח ואין יותר מדי אנשים ומכוניות אז זה סבבה
תודה!!פשששש מי זה החטוב הזה??? איפה הכרס ליפטרים???
הייתי אומר 14-15, אבל שאל אנשים שמבינים משהו בזה.
כל הכבוד אחי, באמת.
תודה, לא היה לי מושג.במידה ושכחת, יש פורום בשם ׳מדיה ותמונות הגולשים׳.
תמיד יש פעם ראשונה.תודה, לא היה לי מושג.
אתה מתגעגע לבאן, אה? 😃תמיד יש פעם ראשונה.
האמת שלא כל כך.אתה מתגעגע לבאן, אה? 😃
נדמה לי שהבנת אותי, לא? 😉☝️האמת שלא כל כך.
אני הבנתי, פשוט גרמתי לך לחשוב שלא הבנתי כדי שאתה לא תבין שאני הבנתי בזמן שאני מבין שאתה לא הבנת שאני הבנתי למרות שבפועל אתה לא מבין שאני הבנתי שאתה הבנת שלא הבנתי,נדמה לי שהבנת אותי, לא? 😉☝️
מ.ג - 75.5
BP - 86x5, 86x5, 86x5 - הסט הראשון והשני היו סבבה.. האחרון היה קצת קשה. היה לי קשה לשמור על כיווץ מלא וגם על שכמות מכווצות.. השרירים נוטים להיתפס מהר.
Squat - 71x5, 71x5, 71x5 - היה בסדר, משקל נוצה אבל צריך להתחיל לחזור לעצמי. הצוואר נתפס אחרי התרגיל..שוב
Chinups - BW+10kg - 2x5, 1x4 - הסט האחרון היה לא קל.
3 דקות עבודה של אינטרוולים על מכשיר החתירה הרצחני, 30 דק' עבודה - 30 דק מנוחה (סה"כ 3 דק' עבודה לא כולל מנוחה)
גמר לי את האנרגיה סופית.
מעלה ל-5 דק...
חח 3 דק30 דק׳ עבודה ומנוחה בתוך 3 דק׳.
אתה סוג של קוסם כלשהו או שפשוט הקלן גורם לך להזות?
3 דקות עבודה של אינטרוולים על מכשיר החתירה הרצחני, 30 דק' עבודה - 30 דק מנוחה (סה"כ 3 דק' עבודה לא כולל מנוחה)
גמר לי את האנרגיה סופית.
מעלה ל-5 דק...
חשבתי שאתה במצב קשה, אני מבין שהמצב קשה עוד יותר.חח 3 דק
ה 0 הוקלד בטעות
מ.ג - 75.5
קלן - יום 10 - 120 מק"ג
אתמול בלילה הדופק עלה לפני השינה ל 113 ל 10 דק פחות או יותר ולאחר מכן ירד ל 92.
אם היום גם הדופק יעלה, אוריד מינון בחזרה ל 80.
זה לא שווה את הלחץ הזה.
עזבתי, התוכנית התחילה לקחת אותי לאחור.אממ נראה לי קצת איבדתי את הרצף אולי כי פספסתי כמה עדכונים. מה קרה ללינארית?
מ.ג - 75.8
too much rise
אקצץ קצת באורז.. אתמול התפרעתי קצת.
קלן - יום 11 - 120 מק"ג
סה"כ בסדר, לא היה שום דופק מהיר אתמול בלילה.. הדבר היחיד הוא נדודי שינה.. לא הצלחתי להירדם עד כמעט 2.
הקטוטיפן לא הרדים אותי ולא כלום.