הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
ספר אני רוצה לשמוע:)
סתם ת'אמת זה לא סיפור כזה מרגש פשוט הייתי מ"כ הגנ"ק בחיל האוויר ונסענו עם הנהג ו2 המאבטחים על דימקס להתראת גדר והזרמתי אותו ליסוע מהר יותר והוא לקח פניה על שביל חצץ בצורה ממש גרועה ונכנסנו לתוך הגדר שהייתה גדר חכמה שכל קילומטר שלה עולה מיליון שקל ונכנסנו כל כך חזק ש200 מטר מהגדר הפסיקו לעבוד ועלה 20 אלף שקל לתקן את מה שעשינו + במוסך אמרו לי שיעלה כ12 אלף שקל לתקן את הדימקס.
ספר לו איך עשית בחדר לידה תאונה של 32 מיליון שקל.
מה קרה לפעמים גם לך זורם לעשות סקוואט עם ציוד רפואי לטיפול בסרטן מה רק לי יש צרכים?

סתם ת'אמת זה לא סיפור כזה מרגש פשוט הייתי מ"כ הגנ"ק בחיל האוויר ונסענו עם הנהג ו2 המאבטחים על דימקס להתראת גדר והזרמתי אותו ליסוע מהר יותר והוא לקח פניה על שביל חצץ בצורה ממש גרועה ונכנסנו לתוך הגדר שהייתה גדר חכמה שכל קילומטר שלה עולה מיליון שקל ונכנסנו כל כך חזק ש200 מטר מהגדר הפסיקו לעבוד ועלה 20 אלף שקל לתקן את מה שעשינו + במוסך אמרו לי שיעלה כ12 אלף שקל לטקן את הדימקס.

מה קרה לפעמים גם לך זורם לעשות סקוואט עם ציוד רפואי לטיפול בסרטן מה רק לי יש צרכים?
רגע לא הבנתי אז שילמת?
מה זה מ״כ הגנ״ק

נוגע ללב הסיפור מקס. 😭

לא... לכולנו יש צרכים... אבל רק הצרכים שלך מובילים להקמת ועדות חקירה.
אני רק לא מבין איך לא נתנו לך איזה F16 בידיים. לפחות!

רגע לא הבנתי אז שילמת?
מה זה מ״כ הגנ״ק
מ"כ זה מפקד כיתה
הגנ"ק זה הגנה קרקעית

לא שילמתי שקל חוץ מה50 שקל ששילמתי כי המפקד גף התעצבן עליי ושפט אותי על חולצה קרועה ולקח לי 50 ש"ח כעונש חחח

היו פה כמה שאמרו שאני ספאמר וטרול!!! החלטתי להראות לכם בדיוק מה זה ספאמר וטרול, עד שתתגעגעו לסטיץ' הרגוע שהיה פה עד עכשיו!!! ☠️
לא נורא, תמיד אפשר לברוח לארץ לעולם לא
מ"כ זה מפקד כיתה
הגנ"ק זה הגנה קרקעית

לא שילמתי שקל חוץ מה50 שקל ששילמתי כי המפקד גף התעצבן עליי ושפט אותי על חולצה קרועה ולקח לי 50 ש"ח כעונש חחח
חחחחחחnחחחחחח

לא... לכולנו יש צרכים... אבל רק הצרכים שלך מובילים להקמת ועדות חקירה.
אני רק לא מבין איך לא נתנו לך איזה F16 בידיים. לפחות!
ראיתי גם ת'F16i ולמזלם הם לא נתנו לי להתקרב אליו 😄
אני כל כך נוגד את החוקים שהפורום אפילו לא חיבר לי את 2 ההודעות האחרונות

ראיתי גם ת'F16i ולמזלם הם לא נתנו לי להתקרב אליו 😄
למזלם? 😲 אתה מבין מה היה קורה אם היית מרסק F16 לתוך גדר?
לא היית שורד כדי להגיע למשפט הצבאי (שמן הסתם היה קונס אותך בבמבה וקולה, לפי איך שאני מבין את היחידה הצ'וקומוקו שלך).

למזלם? 😲 אתה מבין מה היה קורה אם היית מרסק F16 לתוך גדר?
לא היית שורד כדי להגיע למשפט הצבאי (שמן הסתם היה קונס אותך בבמבה וקולה, לפי איך שאני מבין את היחידה הצ'וקומוקו שלך).
וואלה על 30 אלף שקל קיבלתי ריתוק 21 שגם זה היה משפט כסת"ח כי לא היה להם על מה לשפוט אותי בנוגע לתאונה כי נסעתי במהירות מותרת מבחינת חוקי נסיעה להתראות גדר. אם הייתי מרסק F16 הייתי הולך לחפש מקלט בעזה.

נו... אז טקסס לכוסיות 😃 הצד המקסיקני של הגבול.

יש באמת מצב להוציא את הקרלז הארורים האלה מחוץ לחוק? או לפחות מחוץ לחוקי הכשרות? רבי @nlr666, מה הרבנות הראשית אומרת בנידון? אם גדי בחלב אימו אסור, איך מותר לאכול גדי שעשה קרלז?
אני (והרבנות מאשרת) לעשות כפיפות מרפקים+דרופ סט למוות

כל זה תקף בימים א' עד ה' בשעות בין הערביים ואילך

White Walker עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט שחיטוב היא לא מילה גסה״:

עדכון לוג: 30/06/15

אימון זוועה, לא יודע איך הגעתי כל כך חלש.

Deadlift - 110x3 - לא היו לי אנרגיות בכלל למשוך עוד.
Press - 51x5, 51x4, 50x2 - הטכניקה הייתה על הפרצוף, יותר מידיי היפראקסטנשן בירידה ובכללי חרא.
Biceps curls - 30x8, 35x7
Narrow BP - 50x8, 60x8 - קל

רק עוד שבועיים וחצי.....

קרא את שאר עדכון הלוג...

תהיה חזק!!! תחשוב שלך יש עוד שבועיים ולי עוד כמעט 12 וחצי! ואולי יותר 🫤

*שלושה
אם אתה יורד באחש אז למי אכפת מהמשקל

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית