הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
White Walker עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט שחיטוב היא לא מילה גסה״:

עדכון לוג: 16/07/15

BP - 93x3 - באחרון התחת קצת עלה והטרייספס ביד הימנית שלי פיגר בלחיצה. אבל הכל עלה, שזה אומר שמבחינת הרטיו התחזקתי בבנצ'.
Squat -60x3, 60x3, ,60x3 - הורדתי משקל בכוונה, לא היה לי כוח או רצון לתרגיל הזה בשלב הזה.
Chinups - 11kg - 2x5, 1x4

קצת פמפומי בייספס עם מוט ו 3.5 דק' חתירת אינטרוולים והבייתה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

זאת התוכנית של דודי כבר?

זאת התוכנית של דודי כבר?
אימון אחרון לחיטוב.
יש עוד זמן עד לזה.. שבוע הבא אני בניטראלי ואעשה משהו שגרתי.
שבוע אחרי אני בחו"ל, ואח"כ אתחיל SS כדי לחזור מהר לכל משקלי העבודה שלי.
אח"כ התוכנית של דודי 🏋️😅

אימון אחרון לחיטוב.
יש עוד זמן עד לזה.. שבוע הבא אני בניטראלי ואעשה משהו שגרתי.
שבוע אחרי אני בחו"ל, ואח"כ אתחיל SS כדי לחזור מהר לכל משקלי העבודה שלי.
אח"כ התוכנית של דודי 🏋️😅
אתה מתכוון לאינסין או למישהו אחר ?

אם אינסין היה כותב תכניות כל מתאמני הטכניון היו חזקים בטירוף. או שלא מרימים ובאים למכון רק לדבר
@incin

היום נחתי כל כך מעט בין הסטים של הסקוואט שגם אני הופתעתי, אבל כן - אני מגיע בעיקר בשביל לדבר 😃

צריך עזרה מאיש הבשרים!
קניתי פעם ראשונה בחיים 900 גרם חזה עוף ואני רוצה לבשל אותו ביום ראשון/שני עדיף לי לשים אותו עכשיו במקרר ואחרי בישול למקפיא או עכשיו למקפיא ואחרי בישול למקרר?

תודה!

צריך עזרה מאיש הבשרים!
קניתי פעם ראשונה בחיים 900 גרם חזה עוף ואני רוצה לבשל אותו ביום ראשון/שני עדיף לי לשים אותו עכשיו במקרר ואחרי בישול למקפיא או עכשיו למקפיא ואחרי בישול למקרר?

תודה!
תכניס עכשיו למקפיא ..
במוצאש תכניס למקרר וכל ויום ראשון תכין חצי ובעום שני תחצי השני
.

תכניס עכשיו למקפיא ..
במוצאש תכניס למקרר וכל ויום ראשון תכין חצי ובעום שני תחצי השני
.
תודה איש הבשרים!
main.php

עוד טיפ חברים..כשקונים בשר קוצצים אותו לשניצלונים קטנים \ מכינים קציצות דקות, מפרידים עם שקית ניילון למנות קטנות (150/200 גרם בהתאם לצרכים) ומקפיאים . אח"כ כשרוצים מנת חלבון מהירה אפשר להפשיר תוך כמה דק ולזרוק על המחבת.

עוד טיפ חברים..כשקונים בשר קוצצים אותו לשניצלונים קטנים \ מכינים קציצות דקות, מפרידים עם שקית ניילון למנות קטנות (150/200 גרם בהתאם לצרכים) ומקפיאים . אח"כ כשרוצים מנת חלבון מהירה אפשר להפשיר תוך כמה דק ולזרוק על המחבת.
או שחוסכים את ההתעסקות וכל פעם מכינים קילו + של בשר כי גם ככה תוך ימים בודדים זה נגמר 😛

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית