יאלה מורן תשנה תשם של הלוג המסע ל 3 פלטות סקוואט ודדליפט ו 110 בנץ לחזרות !!אינטרוולים של חצי דקה עבודה וחצי דקה מנוחה בעצימות גבוהה - סה"כ 8 אינטרוולים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יאלה מורן תשנה תשם של הלוג המסע ל 3 פלטות סקוואט ודדליפט ו 110 בנץ לחזרות !!אינטרוולים של חצי דקה עבודה וחצי דקה מנוחה בעצימות גבוהה - סה"כ 8 אינטרוולים.
What is cardio? It's when you lift weights fasterאינטרוולים של חצי דקה עבודה וחצי דקה מנוחה בעצימות גבוהה - סה"כ 8 אינטרוולים.
Or every set with more than 5 reps.What is cardio? It's when you lift weights faster
BP - 93x3 - באחרון התחת קצת עלה והטרייספס ביד הימנית שלי פיגר בלחיצה. אבל הכל עלה, שזה אומר שמבחינת הרטיו התחזקתי בבנצ'.
Squat -60x3, 60x3, ,60x3 - הורדתי משקל בכוונה, לא היה לי כוח או רצון לתרגיל הזה בשלב הזה.
Chinups - 11kg - 2x5, 1x4
קצת פמפומי בייספס עם מוט ו 3.5 דק' חתירת אינטרוולים והבייתה.
אימון אחרון לחיטוב.זאת התוכנית של דודי כבר?
אתה מתכוון לאינסין או למישהו אחר ?אימון אחרון לחיטוב.
יש עוד זמן עד לזה.. שבוע הבא אני בניטראלי ואעשה משהו שגרתי.
שבוע אחרי אני בחו"ל, ואח"כ אתחיל SS כדי לחזור מהר לכל משקלי העבודה שלי.
אח"כ התוכנית של דודי 🏋️😅
מישהו אחר.אתה מתכוון לאינסין או למישהו אחר ?
הבנתי לאן טס אם אפשר לשאול ?😃מישהו אחר.
הבעלים של הפאוור האוס.
זה ששיתפתי את הסרטון שלו עושה פרס 130 ק"ג בקבוצה בפייס.
אם אינסין היה כותב תכניות כל מתאמני הטכניון היו חזקים בטירוף. או שלא מרימים ובאים למכון רק לדבראתה מתכוון לאינסין או למישהו אחר ?
בודפשט 😃הבנתי לאן טס אם אפשר לשאול ?😃
עם האישה או מהאישה?בודפשט 😃
נראה לך שמהאישה הייתי טס לפאקינג אירופה?עם האישה או מהאישה?
אם אינסין היה כותב תכניות כל מתאמני הטכניון היו חזקים בטירוף. או שלא מרימים ובאים למכון רק לדבר
@incin
תכניס עכשיו למקפיא ..צריך עזרה מאיש הבשרים!
קניתי פעם ראשונה בחיים 900 גרם חזה עוף ואני רוצה לבשל אותו ביום ראשון/שני עדיף לי לשים אותו עכשיו במקרר ואחרי בישול למקפיא או עכשיו למקפיא ואחרי בישול למקרר?
תודה!
תודה איש הבשרים!תכניס עכשיו למקפיא ..
במוצאש תכניס למקרר וכל ויום ראשון תכין חצי ובעום שני תחצי השני
.
או שחוסכים את ההתעסקות וכל פעם מכינים קילו + של בשר כי גם ככה תוך ימים בודדים זה נגמר 😛עוד טיפ חברים..כשקונים בשר קוצצים אותו לשניצלונים קטנים \ מכינים קציצות דקות, מפרידים עם שקית ניילון למנות קטנות (150/200 גרם בהתאם לצרכים) ומקפיאים . אח"כ כשרוצים מנת חלבון מהירה אפשר להפשיר תוך כמה דק ולזרוק על המחבת.
:lol:כשאתה אוכל 300 גרם חלבון ביום אין ספקאו שחוסכים את ההתעסקות וכל פעם מכינים קילו + של בשר כי גם ככה תוך ימים בודדים זה נגמר 😛