עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
SS - שבוע 2
מ.ג- 76.2
Squat - 70kg - 3x5 - הסט הראשון היה קל. השני היה פחות ובשלישי הייתי עייף נורא ו 2 החזרות האחרונות עלו לאט.
Press - 50kg - 3x5 - קליל, חוץ מהחזרה האחרונה בסט האחרון שעלה קצת קשה.. איבדתי כיווץ מעט.
Chinups - BW+7.5 - 3x5 - הכל עלה די בקלות.
Dips - 2x8 - לא מבין למה ההמס נתפסו לי כל הזמן בתרגיל, הם נורא חלשים עדיין.
Curls - 30x2x8 - קצת פמפומים והבייתה
ישנתי פחות מ 7 שעות, היה לי חם, כו' וכו' וכו'..
my thoughts exactlyהמס נתפסים בדיפס? WAHT
לא מתבכיין 😃מה יש עם ההתבכיינות? 👎
יופי. אתה צריך להרים ולאכול. 🤘לא מתבכיין 😃
😉יופי. אתה צריך להרים ולאכול. 🤘
בלי תירוצים בשביל לבלוס ללא הכרה. המסה הזאת תהיה נקיה! 😉הגוף עדיין בהשתקמות מהחיטוב, אני חושד שאני אפילו קצת מתחת לניטראלי וצריך להעלות עוד קלוריות.
מסה ונקייה באותו משפט בלי לא באמצע לא נשמע לי הגיוני.המסה הזאת תהיה נקיה!
White Walker עדכן/ה את הלוג ״הלוג של המהלך הלבן : ~ המסע לטוטאל גבוה ~״:
עדכון לוג: 09/08/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
שבוע אחרון בניטראלי, משבוע הבא מעלה את המאזן הקלורי.אם אתה מרגיש שהולך קשה אולי הצריכה הקלורית נמוכה מדי. כמה זמן אתה מתכוון עוד למשוך על ניטרלי?
ואגב, למה דווקא צ'ינאפס?...
אני לא סובל צ'ינאפס...🤮שבוע אחרון בניטראלי, משבוע הבא מעלה את המאזן הקלורי.
אממ זה או צ'ין אפס או חתירה או מתח באחיזה רגילה. אין אצלנו מכשירים.
אני פשוט נורא אוהב את התרגיל בגלל המעורבות של הבייספס, לאחר שאסיים את ה SS אכניס תרגילי חתירה והנפות.
נשמע כיף, אני צריך לחזור לעצמי ולכוח שהיה לי ואתחיל להוסיף נפח במקבילים ומתח 🏋️😅נסה פעם לזרוק לעצמך אתגר מתח/מקבילים כמו מקסימום סטים ל-6 חזרות ומעלה...
אני לא מדבר בהכרח על מעבר לנפח מטורף באופן קבוע, אלא פשוט לזרוק לעצמך אתגר מדי פעם... זה טוב לנשמה 😇נשמע כיף, אני צריך לחזור לעצמי ולכוח שהיה לי ואתחיל להוסיף נפח במקבילים ומתח 🏋️😅
בינתיים אני נתפס בכל שריר אפשרי כמעט בכל אימון, אפילו ההמס נתפסו לי בזמן המקבילים.. חייב לחזור לשיגרה קודם:sporty019-49:
הזכרתי נפח כדי לאפשר לעצמי אתגרים כאלה 🤘אני לא מדבר בהכרח על מעבר לנפח מטורף באופן קבוע, אלא פשוט לזרוק לעצמך אתגר מדי פעם... זה טוב לנשמה 😇
בקשר להאמסטרינג יכול להיות שתיסוף במגנזיום יסייע...
SS - שבוע 2
Squat - 75kg - 3x5
BP- 85kg - 3x5
Deadlift - 110kg - 1x5
לא היה אימון קליל, אבל הכל עלה.
מתחיל להוסיף קלוריות.
שבוע הבא מסיים SS ואז עובר לתוכנית של דודי בשילוב תרגילי WL.
3 שבועות.רגע מה. SS שבועיים? 🤦♂️