הכוונה הייתה איך הוא מתאמן תחת איזה "חוקים"יש איגוד שנקרא 100% RAW, שם חייב כף רגל מלאה על הרצפה בבנץ'
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכוונה הייתה איך הוא מתאמן תחת איזה "חוקים"יש איגוד שנקרא 100% RAW, שם חייב כף רגל מלאה על הרצפה בבנץ'
אני מניח שלא עם כף רגל מלאה על הרצפה אם הוא אמר שיהיה לו יותר קשה ככה.הכוונה הייתה איך הוא מתאמן תחת איזה "חוקים"
נראה לי זה ipc וחייבים כף רגל מלאה אולי @Loco יודעאני מניח שלא עם כף רגל מלאה על הרצפה אם הוא אמר שיהיה לו יותר קשה ככה.
זאת תחרות במסגרת GPAנראה לי זה ipc וחייבים כף רגל מלאה אולי @Loco יודע
מ.ג 77לא עדכנת משקל גוף...או שפספסתי.
ועל כמה קלוריות?
כל התחרויות של גל זה IPC, אבל באלה של GPA עד עכשיו לא היה חייב כף רגל מלאה בבנץ'נראה לי זה ipc וחייבים כף רגל מלאה אולי @Loco יודע
מה עומד מאחורי ההוראה לרגל מלאה על הרצפה? בבנץ' אצלנו אני בקושי מגיע לרצפה עם העקב..אין סיכוי שיהיה לי כוח להתייצב ככהכל התחרויות של גל זה IPC, אבל באלה של GPA עד עכשיו לא היה חייב כף רגל מלאה בבנץ'
אני לא בטוח, נראה לי בגלל שאתה יכול פחות להקשית את הגב ככה.מה עומד מאחורי ההוראה לרגל מלאה על הרצפה? בבנץ' אצלנו אני בקושי מגיע לרצפה עם העקב..אין סיכוי שיהיה לי כוח להתייצב ככה
קומבינה מגעילה..אגב אני חושב שעם גמישות קרסול מתאימה אפשר להגיע כמעט לאותן זויות בין השוק לרצפה.אני לא בטוח, נראה לי בגלל שאתה יכול פחות להקשית את הגב ככה.
בתחרות ראיתי כאלה ששמו להם פלטות מתחת לרגליים שיהיה להם יותר גבוה.
נראה לי לא משנה כמה גמיש הקרסול שלך בכל מקרה אתה תוכל לשים את הרגל יותר אחורה עם עקב מורם.קומבינה מגעילה..אגב אני חושב שעם גמישות קרסול מתאימה אפשר להגיע כמעט לאותן זויות בין השוק לרצפה.
hence the "כמעט"נראה לי לא משנה כמה גמיש הקרסול שלך בכל מקרה אתה תוכל לשים את הרגל יותר אחורה עם עקב מורם.
SS - שבוע 3
Squat - 90x4, 87x4, 85x4
Press - 57.5x5, 57.5x5, 57.5x4
Chinups - 12.5x5, 12.5x5, 15x3
מסיים עם ה SS, השבוע אבנה את התוכנית החדשה. באימון הבא אבדוק סינגלים כדי לדעת פחות או יותר איפה אני עומד.
אה ומ.ג - 77.4
^יאללה חביבי..יותר מדי זמן אנחנו מחכים לפיארים, תפנק..
מחר יש לי אימון סינגלים בשביל התוכנית החדשה של דודי.יאללה חביבי..יותר מדי זמן אנחנו מחכים לפיארים, תפנק..
מ.ג - 77
Squat - 60x5, 75x5, 85x2, 90x1, 100x1, 110x1
BP - 60x5, 75x5, 85x3, 90x1, 100x1
Deadlift - 80x5, 100x5, 110x3, 117x1, 120x1, 130x1, 140xF
Press - 42x5, 51x5, 60x3, 63x1, 70xF
אז היום היה אימון סינגלים לפני התוכנית החדשה, היו PR'ים וכמה כשלים.
הסקוואט הלך מצויין ממה שציפיתי, ושברתי שיא אישי.
בבנצ' לאחר הסקוואט היו לי כאבים בבייספס...