אחרי תקופה מייאשת ביותר של פאק בחילוף חומרים בגוף החלטתי לחזור ל-ZONE DIET בתור תקווה אחרונה.
היום ביצעתי שוב בדיקות דם על מנת לבדוק שהבלוטה תקינה והכל יצא תקין:
כנראה שהבעיה אצלי נובעת מסטרס נפשי שבסופו של דבר גורם להמון השלכות רעות, דבר די ידוע שהשבוע אני אטפל בו.
אז ככה, עליתי המון במשקל גם שריר, גם שומן, גם נוזלים, אבל עליתי בחצי השנה האחרונה כמעט 15 ק"ג ובלי לשנות את הרגלי התזונה, ממש מייאש, אז בתור ניסיון אחרון החלטתי לנסות ללכת על הזון דיאט עם הקרוספיט שוב, כיוון שזו שיטת התזונה שהכי הועילה לי.
נתונים:
גובה - 175
משקל - 76 ק"ג
אחוז שומן - 13%~
היקף מותן - 80-81
התפריט יהיה מורכב מ-18 בלוקים - חלבון/פחמימה/שומן ויהיו 4 אימוני קרוספיט בשבוע.
הפחמימות בתפריט יגיעו אך ורק מירקות ופירוק ומ-30 ג' פייבר 1.
נקווה שהכל ילך כשורה.
**כל חודש-חודשיים אני אבצע בדיקת דם ואוסיף אותה לאשכול וזאת כדי לראות אם גם הבדיקות ישתפרו כתוצאה משינויי הרגלי האכילה.
היום ביצעתי שוב בדיקות דם על מנת לבדוק שהבלוטה תקינה והכל יצא תקין:
כנראה שהבעיה אצלי נובעת מסטרס נפשי שבסופו של דבר גורם להמון השלכות רעות, דבר די ידוע שהשבוע אני אטפל בו.
אז ככה, עליתי המון במשקל גם שריר, גם שומן, גם נוזלים, אבל עליתי בחצי השנה האחרונה כמעט 15 ק"ג ובלי לשנות את הרגלי התזונה, ממש מייאש, אז בתור ניסיון אחרון החלטתי לנסות ללכת על הזון דיאט עם הקרוספיט שוב, כיוון שזו שיטת התזונה שהכי הועילה לי.
נתונים:
גובה - 175
משקל - 76 ק"ג
אחוז שומן - 13%~
היקף מותן - 80-81
התפריט יהיה מורכב מ-18 בלוקים - חלבון/פחמימה/שומן ויהיו 4 אימוני קרוספיט בשבוע.
הפחמימות בתפריט יגיעו אך ורק מירקות ופירוק ומ-30 ג' פייבר 1.
נקווה שהכל ילך כשורה.
**כל חודש-חודשיים אני אבצע בדיקת דם ואוסיף אותה לאשכול וזאת כדי לראות אם גם הבדיקות ישתפרו כתוצאה משינויי הרגלי האכילה.