הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The road to redemption [הוסר]

מצב
השרשור נעול
Shachar S עדכן/ה את הלוג ״מתכוננים לדצמבר !״:

עדכון לוג: 21/08/15

האימון עצימות נדחה להיום.
עצימות - סקבט 150*5 קליל
בנץ' - 97.5*4 כיוונתי לשלוש חזרות, היה קל והיה עוד אחד ספייר.
דדליפט - 165*5 דיי קשה, בחזרה האחרונה היה קשה לנעול אבל הצלחתי.
באק אוף דדליפט - 155*3
145*3
בייספס 2*10
טרייספס 2*10
היה אימון ממש כיפי וקל אבל אחרי הדדליפט הרגשתי שאני עומד לאבד הכרה והתחיל להיות ממש קשה .
יש לתלה להכל, אני אעלה מאוחר יותר בערב .

קרא את שאר עדכון הלוג...

שמע אתה חזק ילד:193ek:

מה הוא רצה ממך באמצע הדדליפט?

יפה מאוד.
הערה שקצת תעצבן אותך אבל צריכה להיאמר - בדדליפט לא עשית 165*5, עשיתי 165*3 ועוד שני סינגלים.
לגבי הדדליפט, נראה שאתה עושה סומו עם עמידה יחסית צרה? קצת קשה לראות ולהבין מהזווית הזו
בבנץ' כדאי לך לעבוד על ההקשתה של הגב

שחר,עכשיו שאני רואה תסרטונים הבנץ עלה לך גריינדי עם עזרה מהספוטר,אתה בטוח שהמוט היה עולה גם ללא הספוטר? אני לא בטוח...

שחר,עכשיו שאני רואה תסרטונים הבנץ עלה לך גריינדי עם עזרה מהספוטר,אתה בטוח שהמוט היה עולה גם ללא הספוטר? אני לא בטוח...
חייב להפסיק להיות הייטר קנאי
ולמה יש לספוטר שלך קוקו?

יפה מאוד.
הערה שקצת תעצבן אותך אבל צריכה להיאמר - בדדליפט לא עשית 165*5, עשיתי 165*3 ועוד שני סינגלים.
לגבי הדדליפט, נראה שאתה עושה סומו עם עמידה יחסית צרה? קצת קשה לראות ולהבין מהזווית הזו
בבנץ' כדאי לך לעבוד על ההקשתה של הגב
זה דיי הערה מעליבה אין לו סיבולת לב ריאה כמוך ויש חזרות שהמאמץ גבוה מדי ואין לו אוויר כדי להמשיך עוד חזרה, לא כי זה כבד מדי כי זה עף לפי מה שאתה רואה

זה דיי הערה מעליבה אין לו סיבולת לב ריאה כמוך ויש חזרות שהמאמץ גבוה מדי ואין לו אוויר כדי להמשיך עוד חזרה, לא כי זה כבד מדי כי זה עף לפי מה שאתה רואה
מה מעליב? נתתי הערה על טרימינולגיה זה הכל

תעיף תה ספוטר המניאקקקק

לא מסכים1, אם הוא היה יכול הוא היה עושה חמישיה בדיוק כמו שהוא עשה את השלשה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית