בדרך לגראן פונדו

בדרך לגראן פונדו

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך
לא אני כתבתי את התוכנית, אז אני לא באמת יכול להגיד מה הראציונל.
בשנה שעברה זה עבד לי טוב וגם השלושה שבועות האחרונים בסדר, אני אמשיך עד אמצע אוגוסט במתכונת הזאת ואחר כך אני אראה מה הלאה.

לא אני כתבתי את התוכנית, אז אני לא באמת יכול להגיד מה הראציונל.
בשנה שעברה זה עבד לי טוב וגם השלושה שבועות האחרונים בסדר, אני אמשיך עד אמצע אוגוסט במתכונת הזאת ואחר כך אני אראה מה הלאה.
מי כתב אותה?
נישמע לי הזוי לעשות טוטאל ואז לעבוד כבד
וגם זה שאין רוטציה בין פרס ללחיצת חזה.
מה @לוטם חושב על זה?

מה @לוטם חושב על זה?
על פניו נראית תכנית קשוחה מבחינת עומס, במיוחד עבור אדם שלא יושן בצורה קבועה 8 שעות בלילה, אבל, אם חנן מרגיש טוב עם העומס והוא מתקדם, אז זה אומר שהיא אכן טובה עבורו.

hanan עדכן/ה את הלוג ״אבא, תרים אותי 2״:

עדכון לוג: 20/07/16

סקווט 6*2 , סט למקסימום 8. משקל 75 פלוס 2.5 קצת תפוס מיום שני
פרס 3*3 משקל 45, עלה בסדר גמור. שבוע הבא 2*2 עם 47.5
בנץ׳ טוטאל 32. משקל 65 פלוס 2.5. סטים 8,8,5,5,4,3. מאתגר. בשבוע הבא ננסה לסגור ב 5 סטים.
חתירה בפולי טוטאל 50, משקל 10 פלטות פלוס 1. סטים 10,10,10,7,7,6 נעלה משקל בפעם הבאה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 23/07/16

אימון שבת
דדליפט 50,70,90,105,125 לחמש. כנראה pr לחמישיה. מסיבה לא ברורה לי יש הבדל גדול אצלי בין סינגלים לחזרות
בנץ׳ 6*3 סט שלישי היה למקסימום, משקל 72.5
פרונט סקווט קל 5*3, 20,27.5,32.5
מתח לטוטאל 32. 6,6,6,6,4,4 בסט הרביעי החזרה השישית הייתה גבולית והיא גם סיימה לי את הכוח. האחיזה הורגת אותי, אולי אין ברירה אלה להעזר בכפפות (גריפ פד)

השקילה בחמישי הייתה מאוד מוזרה, מינוס 700 גרם וכל היום היו לי רעידות ביד ימין, כמו טיק. בשישי בשקילה חוזרת עליתי 400 גרם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מתחיל לחזור לעצמך 😃
תודה. חוץ מהסקווט שקצת בפיגור אני במצב יותר טוב לעומת דצמבר. נראה איך האימונים יסתדרו אחרי שתתחיל שנת הלימודים של הילדים ואז נראה אם להתחרות שוב בדצמבר.
אני מקווה לקרב את הסקווט ל 140.

תודה. חוץ מהסקווט שקצת בפיגור אני במצב יותר טוב לעומת דצמבר. נראה איך האימונים יסתדרו אחרי שתתחיל שנת הלימודים של הילדים ואז נראה אם להתחרות שוב בדצמבר.
אני מקווה לקרב את הסקווט ל 140.
בהצלחה.
אני למדתי לא לתלות את האימונים בפני תחרויות אלא ההיפך.

עדכון לוג: 25/07/16

והפעם בפינתנו מה כבר יכול להשתבש?
מגיע לחדר הכושר והוא חשוך עקב בעיה בתאורה.
אחרי כמה דקות הבנתי שזה לא הולך להשתנות התחלתי חימום בחושך וסיימתי עם 2*2 במשקל 95 פלוס 5 לעומת האימון הקודם.
קצת אחרי שסיימתי האור נדלק
בנץ׳ 3,3,2 משקל 85. בסט השלישי הסט אפ היה דפוק וזה די שיבש לי את הסט. אני לא יודע אם עדיף לחזור על המשקל או לעבור ל 2*2 עם 87.5 לפי התוכנית.
פרס טוטאל 32. משקל 33.5 פלוס 1. סטים 8,7,6,5,6 נעלה משקל בשבוע הבא.
מתח 5*3 תוספת משקל 15 קילו. אין ברירה צריך להעלות משקל.

אומנם האימון התארך ב 20 דקות, אבל היה טוב

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 27/07/16

אימון b
סקווט 6*2 + 7 (סט למקסימום) משקל 77.5 פלוס 2.5. מנוחה 2-3 דקות
פרס 3*3 משקל 47.5 פלוס 2.5 היה אמור להיות 2*2 אבל ראיתי שזה לא קשה אז המשכתי. שבוע הבא מחליף קידומת ל-50
בנץ' לטוטאל 32, משקל 65 ללא שינוי. סטים 8,8,6,5,4 קצת נוקשות בכתפיים נמשיך עם אותו משקל
חתירה בפולי לטואל 50. 11 פלטות- 10,9,6 הורדה ל-10 פלטות 9,8,7 לא השלמתי ל-50

מתחיל קצת להרגיש את העומס.
אחרי השבוע הזה, יש לי עוד שבועיים מלאים ואז שבוע חופשה , אח"כ נחליט מה הכיוון

קרא את שאר עדכון הלוג...

"חופשה" עם שני ילדים קשה לקרוא לזה חופש, אבל טסים לקפריסין
רק עכשיו הבנתי שאני לא "הזקן" היחיד כאן בפורום 😃
מנסיוני החופשות עם הילדים הן הכי כיפיות, סוף סוף אנחנו (אני בכל אופן) איתם (4 ו-5) במשך כמה ימים 24/7 בזמן איכות שאין לי כל השנה, כל אוגוסט אנחנו באילת ותאמין לי זה החופשה הכי מהנה שלי.

תעשו חיים ותחזרו בשלום.

רק עכשיו הבנתי שאני לא "הזקן" היחיד כאן בפורום 😃
מנסיוני החופשות עם הילדים הן הכי כיפיות, סוף סוף אנחנו (אני בכל אופן) איתם (4 ו-5) במשך כמה ימים 24/7 בזמן איכות שאין לי כל השנה, כל אוגוסט אנחנו באילת ותאמין לי זה החופשה הכי מהנה שלי.

תעשו חיים ותחזרו בשלום.
זה אכן כיף אבל זה מאוד שונה ממה שהייתי מכנה כחופשה טרום הילדים

זה אכן כיף אבל זה מאוד שונה ממה שהייתי מכנה כחופשה טרום הילדים
בגלל זה כל שנה אני עושה חופשה בלעדיהם ואחת איתם , לפני חודשיים היינו בקרוז נדיר שיצא מברצלונה , תאמין לי איך שראיתי מה יש בספינה נכנסתי לדכאון של כמה שעות שהם לא איתי אבל הבנתי מיד שאיתם זאת לא אותה חופשה אז התעשתתי 😃

חיים בשביל הילדים אבל חייבים לשמור גם משהו לעצמנו...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית