הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
@berdan I talked to Boaz yesterday at the gym and I mentioned you by your name because of something.
He then asked "yakov, who? the ripped guy?"
how does that make u feel? goal reached? 😛
יעקב הלך לחגוג את העניין הוא לא יגיב עד מחר 😃
יהיה מצחיק אם בסוף בועז דיבר על יעקב אחר

חח תאמת זה נחמד , אבל אסור שזה יעלה לראש 😃 .
חוץ מזה , הייתי מעדיף אם מישהו היה שואל "יעקב , המנכל של ... ?" 🤭

שמעתי שזה בונה לך שריר אכזרי, מה אתה חושב?
The Power of 50- High Reps to Build More Muscle | Muscle Prodigy

חח אני יודע שאתה צוחק , אבל התוכניות פאמפ מוכחות מדעית , יש את השיטה הסטטו דינמית של פרופסור כלשהו רוסי שמבסס את השיטה הזאת על אינטרקציה בין תאית (אני לא מבין בביולוגיה אז קשה להגיד כמה זה נכון או לא ) ,כבר כתבתי עליה פה כמה פעמים ,אבל יש המון עדויות שזה עובד .
הבעיה בשיטות כאלו שאתה צריך גלוקוגן אכזרי והם קשות להתאוששות . הפלוס הגדול שאתה לא מעמיס על מערכת העצבים בכלל ,ואתה יכול להספיק המון באימון כזה . וכמובן את העניין שזה לא בדיוק מתרגם לכוח בסביבות 1RM .

עקב הלך לחגוג את העניין הוא לא יגיב עד מחר
It's cuz of his fucking vascular arms
חח אני יודע שאתה צוחק , אבל התוכניות פאמפ מוכחות מדעית , יש את השיטה הסטטו דינמית של פרופסור כלשהו רוסי שמבסס את השיטה הזאת על אינטרקציה בין תאית (אני לא מבין בביולוגיה אז קשה להגיד כמה זה נכון או לא ) ,כבר כתבתי עליה פה כמה פעמים ,אבל יש המון עדויות שזה עובד .
הבעיה בשיטות כאלו שאתה צריך גלוקוגן אכזרי והם קשות להתאוששות . הפלוס הגדול שאתה לא מעמיס על מערכת העצבים בכלל ,ואתה יכול להספיק המון באימון כזה . וכמובן את העניין שזה לא בדיוק מתרגם לכוח בסביבות 1RM .
but then y r marathon runners so small? pretty sure they get some lovely pumps in their legs.
sprint-marathon1.jpg

brb want marathon runner legs.
brb sprinters can't get into jeans, so phaggy.
brb I'll leave thread before I say more stupid shit.

berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 27/09/15

בליאד , משהו נאחס קורה איתי בדרך לחדר כשר . לפני כמה ימים הייתי במלחמת דחיפות עם איזה שומר בכניסה לטכניון . עכשיו הלכתי לחדר כשר , עבר מולי איזה סטודנט רכש דרום אמריקה (מקסיקו אולי חח) . חשבתי על צרותי הרבות וכנראה הבחור חשב שאני דופק בו מבט זועף . איך שאני עובר לידו , אני שומע "FUCK YOU" חזק . הייתי בהלם , התחלתי להגיד לו משהו אבל הבנזונה הלך עם אצבע משולשת . מה נסגר איתי ? מה נסגר עם האנשים ? היום חיות אנחנו ? או אם כי רקדנים ? (זה מאיזה שיר ) .

בכל מקרה, חזרתי להרים דברים כבדים אחרי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית