- פותח/ת השרשור
על כמה אני מהמר שהוא מתאמן בסמיט?
מצידי שיתאמן בחללית ,כל עוד זה עובד .
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
על כמה אני מהמר שהוא מתאמן בסמיט?
שמעתי שזה בונה לך שריר אכזרי, מה אתה חושב?מצידי שיתאמן בחללית ,כל עוד זה עובד .
שמעתי שזה בונה לך שריר אכזרי, מה אתה חושב?
The Power of 50- High Reps to Build More Muscle | Muscle Prodigy
בא היום לבלבל איתי קצת שרירים? 🤯השוק שאני עושה זה זה פשוט בא בבוקר
יעקב הלך לחגוג את העניין הוא לא יגיב עד מחר 😃@berdan I talked to Boaz yesterday at the gym and I mentioned you by your name because of something.
He then asked "yakov, who? the ripped guy?"
how does that make u feel? goal reached? 😛
אני יודע שאתה המנהל הראשי של BB בסתר.."יעקב , המנכל של ... ?"
שמעתי שזה בונה לך שריר אכזרי, מה אתה חושב?
The Power of 50- High Reps to Build More Muscle | Muscle Prodigy
It's cuz of his fucking vascular armsעקב הלך לחגוג את העניין הוא לא יגיב עד מחר
but then y r marathon runners so small? pretty sure they get some lovely pumps in their legs.חח אני יודע שאתה צוחק , אבל התוכניות פאמפ מוכחות מדעית , יש את השיטה הסטטו דינמית של פרופסור כלשהו רוסי שמבסס את השיטה הזאת על אינטרקציה בין תאית (אני לא מבין בביולוגיה אז קשה להגיד כמה זה נכון או לא ) ,כבר כתבתי עליה פה כמה פעמים ,אבל יש המון עדויות שזה עובד .
הבעיה בשיטות כאלו שאתה צריך גלוקוגן אכזרי והם קשות להתאוששות . הפלוס הגדול שאתה לא מעמיס על מערכת העצבים בכלל ,ואתה יכול להספיק המון באימון כזה . וכמובן את העניין שזה לא בדיוק מתרגם לכוח בסביבות 1RM .
🤣🤣🤣🤣🤣🤣חח אתה חתיכת Du er dum Norsk ,
gå spise Beigel
du trenger glukose
Shiiiiitska.
בליאד , משהו נאחס קורה איתי בדרך לחדר כשר . לפני כמה ימים הייתי במלחמת דחיפות עם איזה שומר בכניסה לטכניון . עכשיו הלכתי לחדר כשר , עבר מולי איזה סטודנט רכש דרום אמריקה (מקסיקו אולי חח) . חשבתי על צרותי הרבות וכנראה הבחור חשב שאני דופק בו מבט זועף . איך שאני עובר לידו , אני שומע "FUCK YOU" חזק . הייתי בהלם , התחלתי להגיד לו משהו אבל הבנזונה הלך עם אצבע משולשת . מה נסגר איתי ? מה נסגר עם האנשים ? היום חיות אנחנו ? או אם כי רקדנים ? (זה מאיזה שיר ) .
בכל מקרה, חזרתי להרים דברים כבדים אחרי...
אימון שלשות שמהר מאוד נהפך לסינגלים 😃
מה לעזאזעל חחחח
יש מצב. אם קראת את העדכון עשיתי אירובי בחום 😭😭😭דרך אגב ציפצפתי לכם איזה חצי שעה ,נסעתי מהטכניון הביתה בצהריים וראיתי אתכם באים לחדר כשר .
למה לבאס, זה עובדה.תמיד בא לבאס , אה?
זאת* אבל צודק. 😆למה לבאס, זה עובדה.