הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
מנצרת עלית?
הרבה, אבל הרבה יותר טוב.
ואתה בכלל מנשר, אני הייתי שותק במקומך.. 🙄
אה.
עד לנשר.
זה חור אבל זה אחלה חור. יש מידה טובה בין רוסים מסריחים לערסים מפגרים. אני מרוצה פלוס מינוס.

אה.
עד לנשר.
זה חור אבל זה אחלה חור. יש מידה טובה בין רוסים מסריחים לערסים מפגרים. אני מרוצה פלוס מינוס.
בעוד 10 שנים ומעלה, תבין שבכל מקום יש ערסים.
נשר מכילה אחוז זיהום גבוה יותר מהקריות, ועוד עם כל המפעלים הכימיים האלה שיש ליד מרכז הקניות שם זה פשוט נורא.

למה כבר אפשר לצפות משכונה שהפכה לעיר?
☝️

מנצרת עלית?
הרבה, אבל הרבה יותר טוב.
ואתה בכלל מנשר, אני הייתי שותק במקומך.. 🙄

Boxer_own3d.jpg

בעוד 10 שנים ומעלה, תבין שבכל מקום יש ערסים.
נשר מכילה אחוז זיהום גבוה יותר מהקריות, ועוד עם כל המפעלים הכימיים האלה שיש ליד מרכז הקניות שם זה פשוט נורא.

למה כבר אפשר לצפות משכונה שהפכה לעיר?
☝️
אתה יודע שכל הזיהום לא הולך לנשר אלה הולך לטבעון ?

berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 23/07/15

וואלה נגמר לי המילואים .
הבנתי כמה דברים שהייתי צריך להבין מזמן : כנראה המדינה הזאת מנצלת את המילואימניקים האחרונים שבאים ועושים מילואים .לא יאומן איזה הבדל גדול יש בין סדיר למילואים ,זה מרגיש כאילו בוחנים את הגבולות של "עד כמה אפשר להתנער מלספק דברים בסיסים למילואימניק ,והוא עדיין ימשיך לבוא " . כנראה בלב כבד זה המילואים האחרונים שאני אעשה .
לעניינו : איכשהו הדבר הכי בסיסי שצריך להיות מובן מעליו,אספקת אוכל ,לא כזה מובן מעליו . מסיבות שאין טעם להרחיב עליהם , כל מה שאכלנו היה בעיקר ...לחם ....

קרא את שאר עדכון הלוג...

ואו זה ממש מעצבן, אם אצלי אין אוכל נורמלי במילואים אני עושה בלאגן, התקווה היחידה שלי שאני יהיה עכשיו אחד מה 100 אלף.

berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 26/07/15

טוב ,אני חוזר לעצמי אחרי מילואים . החלטתי גם לתקופה קצרה לחזור למאזן חיובי כי המשקלים שלי עלו לאט לפני שיצאתי , אני רוצה לתת תקופה קצרה של bulk ואז לחזור לחיטוב ,ולקוות שהמשקלים ימשיכו לעלות מ"אינרציה" .

בכל מקרה , אימון A , חזה וכתפיים,בתוספת LATS שאני עושה כל אימון .

חזה - בנץ .
80X5
90X5
97X5
100X5
105X3

כתפיים - החלטתי לשלב פאוור קלין בתוכנית , בנתיים אני עושה אותו כדי להעלות את המוט לכתפיים , ואז פרס .
בכל מקרה , פרס :
60X3
60X2
50X5
60X5
60X5

היה לי 60X5 בכיף לפני המילואים...

קרא את שאר עדכון הלוג...
ואו זה ממש מעצבן, אם אצלי אין אוכל נורמלי במילואים אני עושה בלאגן, התקווה היחידה שלי שאני יהיה עכשיו אחד מה 100 אלף.

זה די אינדיוידואלי ליחידה ,ותלוי עד כמה מ"פ מפקדה שלכם או רס"פים מוכנים ללכת כדי להשיג לכם דברים . בכלליות ,לצבא כגוף ממש לא אכפת שאתה אחד מה100,000 . כמו כל גוף אחר במדינה הזאת ,איכשהו האזרח מצליח למצוא דרכים להתסדר ומנצלים את זה להרע את המעמד שלך עוד קצת ועוד קצת .

,תגיד יש מצב יהיה לך איזה שעה-שעתיים השבוע לשבת איתי קצת על תנועה הרמונית?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית