- פותח/ת השרשור
This is pure einterteiment.
לא כמו הבחור שמתאגרף עם משקולות מול המראה,אני כבר מחכה לרגע שהוא יעיף אחת למראה וישבור אותה .
תכלס הייתי מצלם אותו גם אבל אני עושה את זה רק לאנשים שמעצבנים אותי אז ..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
This is pure einterteiment.
וואו ראיתי את הבחור כמעט צחקתי לו מול הפנים זה הפיל אותי.לא כמו הבחור שמתאגרף עם משקולות מול המראה,אני כבר מחכה לרגע שהוא יעיף אחת למראה וישבור אותה .
תכלס הייתי מצלם אותו גם אבל אני עושה את זה רק לאנשים שמעצבנים אותי אז ..
וואו איזה מגניב הוא!הוא אפילו חבר שלי בפייסבוק.
מה אתה לא יודע שאם הוא לא חבר בפייסבוק הוא לא חבר אמיתיוואו איזה מגניב הוא!
אני מכיר אותו הפקולטה והחדר כושר, עובד באינטל הוא אפילו חבר שלי בפייסבוק. אחלה בחור.
לפני 3-4 שנים הייתי כמוהו, הוא מאמין בדיי הרבה מיתוסים ממה שאני זוכר.
למה להוריד תשאיר בשביל הצחוקים.טוב,אין לי עניין לפגוע באחלה גברים,אני אוריד את הסרטון,רק אם תראה אותו תגיד לו שלעשות רבעי חזרות זה לא בריא לפיפי .
זה אפשרי או שזה הרבה משקל ?
הכל אפשרי
טוב ,ביומיים האחרונים נהייתי ממש גרוע במספרים . עקב כך קראו מספר תקלות מוזרות .
אימון של אתמול,חזה כתפיים ידיים .
התחלתי כמובן את האימון בפולי עליון לגב ,שבוע שלישי לתוכנית היפרטרופיה מירבית מקסימליסטית של פראנק הזייייייין . הLATS שלי בוערים כל כך חזק שאני יכול להדליק מהם גפרורים . כנראה גם שהייתה לזה השפעה על בנץ בהמשך .
אזי בנץ :
הייתי אמור לקבוע שיא לשבוע הבא (בתוכנית הליניארית ששיפצתי אותה) . זה היה אמור להיות 110 לשלשה .
בפועל :
80X5
90X5
102X4 :(
105X3
105X3
ברגע שאני מפקשש...
בהמשך לעידכון , כמו שאמרתי יש לי בעיות עם מספרים ביומיים האחרונים . וזכרון קצר טווח . זה בא לביטוי היום בסווקאט .היה אמור להיות אימון שבירת שיא לשבוע הבא . קרתה לי טעות מצערת ביתר .
אימון LATS מאדאפקאה .
סקוואט :
80X5
90X5
110X5
כאן הייתי אמור לעשות 120 לשלשה . הכנסתי את עצמי לזון ,הבאתי לעצמי מכות ,שמעתי מטאל כבד ביותר ,שכנעתי את עצמי שאני חיית אדם , קיבלתי מכות בגב ,צעקתי ,נכנסתי מתחת למוט ,והמוט עלה לי לחמישה קלילה בצעקות רמות . אמרתי לעצמי שאנ יגבר אחולמניוקה שהצלחתי להרים 120 לחמישה...
הוא שם 110 בטעות, התבלבל בספירה וחשב שזה 120. קיבל כאפות מעצמו וממני, עשה חמישייה בכיף ואז גילה שזה 110 😆לא הבנתי מה קרה עם ה 120
רואה את זה קורה לי בעתיד הרחוק. 😵הוא שם 110 בטעות, התבלבל בספירה וחשב שזה 120. קיבל כאפות מעצמו וממני, עשה חמישייה בכיף ואז גילה שזה 110 😆
היה לי פעם בנפח סקוואט קטע כזה, עבדתי עם מישהו א אחרי הסט הראשון או השני שמנו את המשקל שלו, ואז החזרתי את המשקל שלי (והיו שם פלטות מכל הצבעים) ואני ושה ולא מבין למה זה פתאום מרגיש כבד יותר, חשבתי שלא נחתי מספיק זמן או משהו. ואז כמה דקות אחרי הסט פתאום הבנתי שהיה שם 10 קילו יותר.רואה את זה קורה לי בעתיד הרחוק. 😵
לפחות היה משקל זהה בשני הצדדים 🤣היה לי פעם בנפח סקוואט קטע כזה, עבדתי עם מישהו א אחרי הסט הראשון או השני שמנו את המשקל שלו, ואז החזרתי את המשקל שלי (והיו שם פלטות מכל הצבעים) ואני ושה ולא מבין למה זה פתאום מרגיש כבד יותר, חשבתי שלא נחתי מספיק זמן או משהו. ואז כמה דקות אחרי הסט פתאום הבנתי שהיה שם 10 קילו יותר.
עוד אנשים שצריכים למות.קרה לי פעם שעשיתי סקוואט ואז עזבתי את הכלוב ומישהו לקח 5 קילו מצד אחד ולא הבנתי למה המוט מתנדנד
כן 😃לפחות היה משקל זהה בשני הצדדים 🤣
טוב זה דפוק מצידו. האמת שאם אני עוזב את המקום אני בודק אם כל הפלטות במקומן כשאני חוזרקרה לי פעם שעשיתי סקוואט ואז עזבתי את הכלוב ומישהו לקח 5 קילו מצד אחד ולא הבנתי למה המוט מתנדנד