הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
This is pure einterteiment.

לא כמו הבחור שמתאגרף עם משקולות מול המראה,אני כבר מחכה לרגע שהוא יעיף אחת למראה וישבור אותה .
תכלס הייתי מצלם אותו גם אבל אני עושה את זה רק לאנשים שמעצבנים אותי אז ..

לא כמו הבחור שמתאגרף עם משקולות מול המראה,אני כבר מחכה לרגע שהוא יעיף אחת למראה וישבור אותה .
תכלס הייתי מצלם אותו גם אבל אני עושה את זה רק לאנשים שמעצבנים אותי אז ..
וואו ראיתי את הבחור כמעט צחקתי לו מול הפנים זה הפיל אותי.

דווקא ביקרתי היום בחד"כ כדי לעשות כמה פרונט סקוואטים קלים (לא יכולתי להתאפק) והבחור הזה עשה היי באר סקוואטים מלאים לפני זה הייתי איתו ביחד בכלוב והטכניקה שלו הייתה לא רעה בכלל.

אני מכיר אותו הפקולטה והחדר כושר, עובד באינטל הוא אפילו חבר שלי בפייסבוק. אחלה בחור.
לפני 3-4 שנים הייתי כמוהו, הוא מאמין בדיי הרבה מיתוסים ממה שאני זוכר.

אני מכיר אותו הפקולטה והחדר כושר, עובד באינטל הוא אפילו חבר שלי בפייסבוק. אחלה בחור.
לפני 3-4 שנים הייתי כמוהו, הוא מאמין בדיי הרבה מיתוסים ממה שאני זוכר.

טוב,אין לי עניין לפגוע באחלה גברים,אני אוריד את הסרטון,רק אם תראה אותו תגיד לו שלעשות רבעי חזרות זה לא בריא לפיפי .

טוב,עשיתי איזה קובץ אקסל בהנחה שאני מצליח להעלות 2.5 אחוז לאורך כל התוכנית ,פחות זמן מוערך שאני לא אצליח להתקדם ,פחות זן אחרי חודשיים בערך שאולי תהיה האטה בקצב ואני כר לא אצליח לעלות 2.5 אחוז בין כל שבוע ..
אני מתכוון עד המפגש בדצמבר להגיע ל175 סקוואט ,205 דדליפט ...בנץ אני לא שם תוכניות כי לזה אני לא דואג .
זה אפשרי או שזה הרבה משקל ? טוב ,אני אומר הכל אפשרי 😃 . אולי אפילו זה יקרה לפני המפגש , בכל מקרה , זה נ"צ .

berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 07/08/15

טוב ,ביומיים האחרונים נהייתי ממש גרוע במספרים . עקב כך קראו מספר תקלות מוזרות .

אימון של אתמול,חזה כתפיים ידיים .
התחלתי כמובן את האימון בפולי עליון לגב ,שבוע שלישי לתוכנית היפרטרופיה מירבית מקסימליסטית של פראנק הזייייייין . הLATS שלי בוערים כל כך חזק שאני יכול להדליק מהם גפרורים . כנראה גם שהייתה לזה השפעה על בנץ בהמשך .
אזי בנץ :

הייתי אמור לקבוע שיא לשבוע הבא (בתוכנית הליניארית ששיפצתי אותה) . זה היה אמור להיות 110 לשלשה .
בפועל :
80X5
90X5
102X4 :(
105X3
105X3
ברגע שאני מפקשש...

קרא את שאר עדכון הלוג...

berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 07/08/15

בהמשך לעידכון , כמו שאמרתי יש לי בעיות עם מספרים ביומיים האחרונים . וזכרון קצר טווח . זה בא לביטוי היום בסווקאט .היה אמור להיות אימון שבירת שיא לשבוע הבא . קרתה לי טעות מצערת ביתר .

אימון LATS מאדאפקאה .

סקוואט :
80X5
90X5
110X5
כאן הייתי אמור לעשות 120 לשלשה . הכנסתי את עצמי לזון ,הבאתי לעצמי מכות ,שמעתי מטאל כבד ביותר ,שכנעתי את עצמי שאני חיית אדם , קיבלתי מכות בגב ,צעקתי ,נכנסתי מתחת למוט ,והמוט עלה לי לחמישה קלילה בצעקות רמות . אמרתי לעצמי שאנ יגבר אחולמניוקה שהצלחתי להרים 120 לחמישה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

רואה את זה קורה לי בעתיד הרחוק. 😵
היה לי פעם בנפח סקוואט קטע כזה, עבדתי עם מישהו א אחרי הסט הראשון או השני שמנו את המשקל שלו, ואז החזרתי את המשקל שלי (והיו שם פלטות מכל הצבעים) ואני ושה ולא מבין למה זה פתאום מרגיש כבד יותר, חשבתי שלא נחתי מספיק זמן או משהו. ואז כמה דקות אחרי הסט פתאום הבנתי שהיה שם 10 קילו יותר.

היה לי פעם בנפח סקוואט קטע כזה, עבדתי עם מישהו א אחרי הסט הראשון או השני שמנו את המשקל שלו, ואז החזרתי את המשקל שלי (והיו שם פלטות מכל הצבעים) ואני ושה ולא מבין למה זה פתאום מרגיש כבד יותר, חשבתי שלא נחתי מספיק זמן או משהו. ואז כמה דקות אחרי הסט פתאום הבנתי שהיה שם 10 קילו יותר.
לפחות היה משקל זהה בשני הצדדים 🤣

קרה לי פעם שעשיתי סקוואט ואז עזבתי את הכלוב ומישהו לקח 5 קילו מצד אחד ולא הבנתי למה המוט מתנדנד

לפחות היה משקל זהה בשני הצדדים 🤣
כן 😃
קרה לי פעם שעשיתי סקוואט ואז עזבתי את הכלוב ומישהו לקח 5 קילו מצד אחד ולא הבנתי למה המוט מתנדנד
טוב זה דפוק מצידו. האמת שאם אני עוזב את המקום אני בודק אם כל הפלטות במקומן כשאני חוזר

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית