הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-20/2/16
חחח אנחנו מדברים בלוג של אופק ואני ואופק מדברים בלוג שלך

תפתחו לוג חפירות משותף וזהו
יש את הלוג של מתיתיהו. איך זה שאני לא מקבל התראות כשאנשים מגיבים בלוג שלי 😕
לא הגבתם בכלל בלוג שלי

זה היה ביום ראשון.. דווקא היה סבבה והיה אוכל טעים. אם באמת לא הייתי רוצה לבוא אז לא הייתי בא וגם אבא שלי לא יכול להעניש אותי.. הוא בקושי מעורב
רצית לבוא? אני אישית אם אחד מההורים שלי היה בכלל מעיז לחשוב על קשר כזה עם מישהו אחר הייתי ממרר לו/לה את החיים עד שהיו מתאבדים/בורחים לטימבוקטו.

רצית לבוא? אני אישית אם אחד מההורים שלי היה בכלל מעיז לחשוב על קשר כזה עם מישהו אחר הייתי ממרר לו/לה את החיים עד שהיו מתאבדים/בורחים לטימבוקטו.
למה? הם גרושים.. ממש מעניין לי את הזין אם הוא מתחתן..

למה? הם גרושים.. ממש מעניין לי את הזין אם הוא מתחתן..
אז מה? בוא אני אתאר לך את הסיטואציה של אביך עם אמך עושים שוואו חוואו ומעשים טובים, עכשיו דמיין שמוציאים את אמא שלך מהתמונה ומציבים בחורה רנדומלית טבעונית אחרת.

אותי אישית, זה דוחה לחלוטין.

אז מה? בוא אני אתאר לך את הסיטואציה של אביך עם אמך עושים שוואו חוואו ומעשים טובים, עכשיו דמיין שמוציאים את אמא שלך מהתמונה ומציבים בחורה רנדומלית טבעונית אחרת.

אותי אישית, זה דוחה לחלוטין.
למה שיהיה אכפת לי? למה לי להרוס להם את החיים בגלל החרא הזה?
גם מה הבעיה עם טבעונים?
@הקרנף הלבן @Loco @sunshine
מכות

נערך לאחרונה:
למה שיהיה אכפת לי? למה לי להרוס להם את החיים בגלל החרא הזה?
גם מה הבעיה עם טבעונים?
@הקרנף הלבן @Loco @sunshine
מכות

לא מרביץ לנשים, ילדים ונכים...
למרות שילדים שאין להם כבוד להורים שלהם, אמורים לקבל מכות, אבל מההורים שלהם, לא ממני.

דיברנו על זה שאבא שלי מתחתן עם מישהי טבעונית ואמרתי שזה לא מפריע לי אז פאטי אמר לי לדמיין את אבא שלי עושה עם אישה טבעונית רנדומלית?
אם הקשר הזה עושה להם טוב - שיבורכו.

וגם אני לא הבנתי.. אז מה אם היא טבעונית? אם לאבא שלך זה לא מפריע אז גם לך זה לא צריך להפריע..

לא דיברתי על טבעונות, סתם ציינתי זאת.
בכל מקרה, אני אישית לא מסוגל לדמיין אפילו שלאחד מההורים שלי יהיה קשר כזה עם אדם אחר, וברגע שזה יקרה, אותו אדם יסבול ויתמרר.

לא דיברתי על טבעונות, סתם ציינתי זאת.
בכל מקרה, אני אישית לא מסוגל לדמיין אפילו שלאחד מההורים שלי יהיה קשר כזה עם אדם אחר, וברגע שזה יקרה, אותו אדם יסבול ויתמרר.
אז אתה היית מעדיף שאבא שלך יישאר לבד? אני במקומך הייתי מייחלת להורים שלי שימצאו מקום בו יהיו מאושרים.. אם זה לבד או בן זוג אחר לא משנה.. העיקר שיהיה להם טוב

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית