הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-20/2/16
מה הכוונה?
מוט ריק 3X25 לאיזה 3 אימונים ככה
ואז אחרי 3 אימונים 20 חזרות ואז אחרי עוד פעם 3 אימונים 15 חזרות וכך הלאה
ואם זה לא כואב בהיפ פלקוסרס יעני שזה אשכרה נמתח וזה אז אני מוסיף קצת משקל על המוט (5 קילו כל פעם אם זה לא כואב)

חבל. תנצל את הפרוטוקול פציעות להתחזקות.
תישאר על 25 חזרות עד שאתה לא מסוגל יותר, ואז רד ל15 עד שאתה לא מסוגל, ל10 עש שלא מסוגל והחמישיות ישברו שיאים.
חולה על הפרוטוקול.
וקח את הזמן, אל תמהר לשום מקום.

תישאר על 25 חזרות עד שאתה לא מסוגל יותר, ואז רד ל15 עד שאתה לא מסוגל, ל10 עש שלא מסוגל והחמישיות ישברו שיאים.
חולה על הפרוטוקול.
מה? 25 חזרות עד שאני לא מסוגל יותר מאיזה בחינה?
אם שקשה רצח זה כבר עכשיו, אני מת רצח
ועם מוט ריק?

מה? 25 חזרות עד שאני לא מסוגל יותר מאיזה בחינה?
אם שקשה רצח זה כבר עכשיו, אני מת רצח
ועם מוט ריק?
התחלת במוט ריק, מאימון לאימון אתה מתקדם כל עוד לא כואב לך, אם כואב לא מעלה משקל, אימון אחר כך לא כאב מעלה משקל, ממשיך עד שאתה מגיע למשקל שאתה לא מסוגל לסיים איתו 25 חזרות בלי לנוח.
אימון אחר כך מוריד ל15 חזרות וממשיך באותה מתכונת, עד שאתה לא מסוגל לסיים 15 חזרות עם משקל מסויים, משם יורד לעשיריות, שוב עד שלא מסוגל, ומשם לחמישיות שוברות שיאים.

הדגש היחידי הוא לא להעלות משקל אם כואב.

התחלת במוט ריק, מאימון לאימון אתה מתקדם כל עוד לא כואב לך, אם כואב לא מעלה משקל, אימון אחר כך לא כאב מעלה משקל, ממשיך עד שאתה מגיע למשקל שאתה לא מסוגל לסיים איתו 25 חזרות בלי לנוח.
אימון אחר כך מוריד ל15 חזרות וממשיך באותה מתכונת, עד שאתה לא מסוגל לסיים 15 חזרות עם משקל מסויים, משם יורד לעשיריות, שוב עד שלא מסוגל, ומשם לחמישיות שוברות שיאים.

הדגש היחידי הוא לא להעלות משקל אם כואב.
חחח רעיון טוב, תודה.

רשום שם לא לעבוד כבד בדברים אחרים, ז"א לעשות רק את זה ואסור בנץ'/דד/פרס וכו'?
ורשום גם לעשות כל יום ולשים קרח, צריך? לא נראה לי שזה עד כדי כך גרוע שצריך כל שלב שאומרים..
או שאני לא חושב טוב וכן צריך חחח

רשום שם לא לעבוד כבד בדברים אחרים, ז"א לעשות רק את זה ואסור בנץ'/דד/פרס וכו'?
ורשום גם לעשות כל יום ולשים קרח, צריך? לא נראה לי שזה עד כדי כך גרוע שצריך כל שלב שאומרים..
או שאני לא חושב טוב וכן צריך חחח
האמת שאני לא יודע להגיד לך בוודאות.
הפרוטוקול הזה נועד לפציעות ואתה טוען שאצלך מדובר במתיחה ולא בפציעה, אז אני לא חושב שזה יהיה נורא אם תמשיך לעבוד על תרגילים אחרים.
קרח אף פעם לא מזיק, לי הוא ממש עזר כשהיו לי כאבים במרפק

חולה על הפרוטוקול.
להתחזק בטווח של 25 חזרות לא ייתן לך כלום. זה פשוט לא הטווח שבו פאוורליפטר צריך להתחזק.
כל דבר מעל 5 חזרות כבר הופך לפחות ספציפי (משתמשים בחמש ומעלה בעיקר כדי להכניס נפח).

האמת שאני לא יודע להגיד לך בוודאות.
הפרוטוקול הזה נועד לפציעות ואתה טוען שאצלך מדובר במתיחה ולא בפציעה, אז אני לא חושב שזה יהיה נורא אם תמשיך לעבוד על תרגילים אחרים.
קרח אף פעם לא מזיק, לי הוא ממש עזר כשהיו לי כאבים במרפק
אני דיי בטוח שזה מתיחה ולא באמת פציעה.. זה פשוט שריר ש"נתפס" כתוצאה ממתיחה מקסימלית+ בהיפ פלקסורס

להתחזק בטווח של 25 חזרות לא ייתן לך כלום. זה פשוט לא הטווח שבו פאוורליפטר צריך להתחזק.
כל דבר מעל 5 חזרות כבר הופך לפחות ספציפי (משתמשים בחמש ומעלה בעיקר כדי להכניס נפח).
ברור לי, אבל כשהוא מרים את אותו המשקל שהוא התקשה איתו בחמישייה לעשר חזרות, החמישייה שלו תהיה גבוהה יותר.

ברור לי, אבל כשהוא מרים את אותו המשקל שהוא התקשה איתו בחמישייה לעשר חזרות, החמישייה שלו תהיה גבוהה יותר.
נכון, אבל בטווח ה25 אין בכלל מה לחפש אלא אם זה חלק מהפרוטוקול בשביל להחלים מפציעה.

אם תיתן 50 ל25 ואימון אחרי 50 ל27 ממש לא בהכרח ששיפרת את החמישיה שלך
גם אם נתת ל40 לא בהכרח שיפרת
אופק, הבנתי שעדיין לא עברת את הפלטה בנץ? כדאי לך לעבור לטקסס ללחיצות. כולם אמרו לי לא 50 בנץ אתה אידיוט אבל מאז שהתחלתי להוסיף נפח הבנץ סוף סוף התקדם. אם אתה לא מרוצה מההתקדמות בבנץ אין לך מה להפסיד.

אם תיתן 50 ל25 ואימון אחרי 50 ל27 ממש לא בהכרח ששיפרת את החמישיה שלך
גם אם נתת ל40 לא בהכרח שיפרת
אופק, הבנתי שעדיין לא עברת את הפלטה בנץ? כדאי לך לעבור לטקסס ללחיצות. כולם אמרו לי לא 50 בנץ אתה אידיוט אבל מאז שהתחלתי להוסיף נפח הבנץ סוף סוף התקדם. אם אתה לא מרוצה מההתקדמות בבנץ אין לך מה להפסיד.
ביום שלישי אני אמור להשלים פלטה בבנץ'.. אני מקווה שאני אשלים את זה ולא כמו תמיד, שזה ככה-
מתקדם ב2.5 - נתקע - מצליח אימון הבא- מתקדם - נתקע - מצליח..
יעני כל פעם שאני מעלה אני נתקע פעם אחת ואז אימון אחרי זה מצליח.. זה לא בדיוק התקדמות כמו שאני רוצה..
כנראה אני אשקול לעבור לטקסס אחרי השלמת הפלטה
הגעתי מזיע רצח לאייבורי 5 דק אחרי הסגירה כי האוטובוס איחר וזה כמובן אחרי שעה שלמה של נסיעה לשמה, הבן אדם שהיה בחוץ לאחר הסגירה שאלתי אותו אם אפשר שנייה לקנות משהו זריז והוא אמר:לא.. נסגר כבר ב7 וחצי.
מ.ש.ל אייבורי זונות עם חרא שירות כמו תמיד.
פעם אחרונה שאני קונה אצלהם.. ברצינות הוא רואה אותי מת מחום וקשה לו להביא איזה משהו מסכן אחד... מפגר

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית