- פותח/ת השרשור
מוט ריק 3X25 לאיזה 3 אימונים ככהמה הכוונה?
ואז אחרי 3 אימונים 20 חזרות ואז אחרי עוד פעם 3 אימונים 15 חזרות וכך הלאה
ואם זה לא כואב בהיפ פלקוסרס יעני שזה אשכרה נמתח וזה אז אני מוסיף קצת משקל על המוט (5 קילו כל פעם אם זה לא כואב)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מוט ריק 3X25 לאיזה 3 אימונים ככהמה הכוונה?
מה? 25 חזרות עד שאני לא מסוגל יותר מאיזה בחינה?חבל. תנצל את הפרוטוקול פציעות להתחזקות.
תישאר על 25 חזרות עד שאתה לא מסוגל יותר, ואז רד ל15 עד שאתה לא מסוגל, ל10 עש שלא מסוגל והחמישיות ישברו שיאים.
חולה על הפרוטוקול.
וקח את הזמן, אל תמהר לשום מקום.
התחלת במוט ריק, מאימון לאימון אתה מתקדם כל עוד לא כואב לך, אם כואב לא מעלה משקל, אימון אחר כך לא כאב מעלה משקל, ממשיך עד שאתה מגיע למשקל שאתה לא מסוגל לסיים איתו 25 חזרות בלי לנוח.מה? 25 חזרות עד שאני לא מסוגל יותר מאיזה בחינה?
אם שקשה רצח זה כבר עכשיו, אני מת רצח
ועם מוט ריק?
חחח רעיון טוב, תודה.התחלת במוט ריק, מאימון לאימון אתה מתקדם כל עוד לא כואב לך, אם כואב לא מעלה משקל, אימון אחר כך לא כאב מעלה משקל, ממשיך עד שאתה מגיע למשקל שאתה לא מסוגל לסיים איתו 25 חזרות בלי לנוח.
אימון אחר כך מוריד ל15 חזרות וממשיך באותה מתכונת, עד שאתה לא מסוגל לסיים 15 חזרות עם משקל מסויים, משם יורד לעשיריות, שוב עד שלא מסוגל, ומשם לחמישיות שוברות שיאים.
הדגש היחידי הוא לא להעלות משקל אם כואב.
רשום שם לא לעבוד כבד בדברים אחרים, ז"א לעשות רק את זה ואסור בנץ'/דד/פרס וכו'?
האמת שאני לא יודע להגיד לך בוודאות.רשום שם לא לעבוד כבד בדברים אחרים, ז"א לעשות רק את זה ואסור בנץ'/דד/פרס וכו'?
ורשום גם לעשות כל יום ולשים קרח, צריך? לא נראה לי שזה עד כדי כך גרוע שצריך כל שלב שאומרים..
או שאני לא חושב טוב וכן צריך חחח
להתחזק בטווח של 25 חזרות לא ייתן לך כלום. זה פשוט לא הטווח שבו פאוורליפטר צריך להתחזק.חבל. תנצל את הפרוטוקול פציעות להתחזקות.
תישאר על 25 חזרות עד שאתה לא מסוגל יותר, ואז רד ל15 עד שאתה לא מסוגל, ל10 עש שלא מסוגל והחמישיות ישברו שיאים.
חולה על הפרוטוקול.
וקח את הזמן, אל תמהר לשום מקום.
אני דיי בטוח שזה מתיחה ולא באמת פציעה.. זה פשוט שריר ש"נתפס" כתוצאה ממתיחה מקסימלית+ בהיפ פלקסורסהאמת שאני לא יודע להגיד לך בוודאות.
הפרוטוקול הזה נועד לפציעות ואתה טוען שאצלך מדובר במתיחה ולא בפציעה, אז אני לא חושב שזה יהיה נורא אם תמשיך לעבוד על תרגילים אחרים.
קרח אף פעם לא מזיק, לי הוא ממש עזר כשהיו לי כאבים במרפק
ברור לי, אבל כשהוא מרים את אותו המשקל שהוא התקשה איתו בחמישייה לעשר חזרות, החמישייה שלו תהיה גבוהה יותר.להתחזק בטווח של 25 חזרות לא ייתן לך כלום. זה פשוט לא הטווח שבו פאוורליפטר צריך להתחזק.
כל דבר מעל 5 חזרות כבר הופך לפחות ספציפי (משתמשים בחמש ומעלה בעיקר כדי להכניס נפח).
נכון, אבל בטווח ה25 אין בכלל מה לחפש אלא אם זה חלק מהפרוטוקול בשביל להחלים מפציעה.ברור לי, אבל כשהוא מרים את אותו המשקל שהוא התקשה איתו בחמישייה לעשר חזרות, החמישייה שלו תהיה גבוהה יותר.
הוא טוען שכואב לו והוא מבצע פרוטוקול פציעות.נכון, אבל בטווח ה25 אין בכלל מה לחפש אלא אם זה חלק מהפרוטוקול בשביל להחלים מפציעה.
פרוטוקול בכיינות *הוא טוען שכואב לו והוא מבצע פרוטוקול פציעות.
🖕פרוטוקול בכיינות *
עוד אימון ואתה עוקף אותי בבנץ שעשיתי בSS
😲
פפפפאקינג עופקאופפפפפפפפפפפפפפקק מה קורה ?
אם תיתן 50 ל25 ואימון אחרי 50 ל27 ממש לא בהכרח ששיפרת את החמישיה שלךברור לי, אבל כשהוא מרים את אותו המשקל שהוא התקשה איתו בחמישייה לעשר חזרות, החמישייה שלו תהיה גבוהה יותר.
ביום שלישי אני אמור להשלים פלטה בבנץ'.. אני מקווה שאני אשלים את זה ולא כמו תמיד, שזה ככה-אם תיתן 50 ל25 ואימון אחרי 50 ל27 ממש לא בהכרח ששיפרת את החמישיה שלך
גם אם נתת ל40 לא בהכרח שיפרת
אופק, הבנתי שעדיין לא עברת את הפלטה בנץ? כדאי לך לעבור לטקסס ללחיצות. כולם אמרו לי לא 50 בנץ אתה אידיוט אבל מאז שהתחלתי להוסיף נפח הבנץ סוף סוף התקדם. אם אתה לא מרוצה מההתקדמות בבנץ אין לך מה להפסיד.
squat 3X25X25 cardio be like...
פרס.. 1X4FX42.5 1X5FX42.5 1X4FX42.5 מה אני עושה לא נכון לעזאזל
חתירה 3X12X50
פמפומים טרייספס ואחיו בייספס
הביתה