עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איסוףלאן מתגייס יא גוש חרא?
גבעתי או איסוף?
איסוף
מה השם?חחחח ישלי חבר ממש טוב שהוא מ"כ באיסוף שהוא בא לאסוף את הטירונים מהבקו"ם בשני
אם אתה נופל עליו הרווחת 😉
מה השם?
סדר לי פרוטקציות ואני אגיע לתחרות 😁
חחחחח מה?@Psycho יכול להיות שאתה קורא לעצמך לורד הייתר מתוכנית טלויזיה מערוץ דיסני?
אין לי מושג הייתי אתמול חולה אז הייתי כל היום במיטה ובערוץ דיסני היה איזה מישהו שקוראים לו לורד הייתרחחחחח מה?
לתלה
https://i.ytimg.com/vi/TtgGAOeiZmY/mqdefault.jpgחחחחח מה?
לתלה
סקוואט 1X85X5 2X5X60.. לא הרגשתי טוב עם התנועה בכלל (למרות שמהצילום זה תנועה טובה), הרגשתי משהו מוזר.. כאילו הגב התחתון שלי ממש תשוש ואחרי כל סט גם בחימום אני מרגיש "תפוס" כזה בכל הגוף, אבל זה לא מהשרירים.. יותר מהעמוד שידרה אני חושב או משהו. יש מצב שזה קשור לכאבים שיש לי בכפות רגליים אחרי כל מאמץ כלשהו (ובמיוחד אחרי אימון)
פרס 2X5X37.5 1X4FX37.5.. בסט הראשון וויתרתי באמצע, חשבתי שזה לא יעלה. וזה היה אמור לעלות. בסט האחרון תיקתקתי חזרות וזה עלה קלי קלות.. זה לא היה אמור להתקע. באימון הבא אני...
הנה הדדליפט.. ברוך השם סוף סוף גב תחתון ישר..
באמת?כוסעמק1גם בהורדה צריך להיות ישר... 🤦♂️
מצטער לבאס אבל לא ידעתי בכלל מתי הגב שלי מספיק ישר ואיך להכנס לסטאפ אפ כמו שצריךמצטער לבאס אבל לא הכי קשה לשמור על גב ישר במשקלים קלים
אכן1אני רק אומר שגם במשקלים גבוהים תישאר מרוכז ואל תחפף