הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-20/2/16
עשית סקוואט עם 20 קילו בלאד זה דקה בין סט לסט אין מה *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*

וגם בפרס מקסימום 3 דקות מנוחה מה זה נראה לך פה סקוואט נפח?
זה היה 35 :(
ודבר שני.. נראה אותך דקה אחרי 25 חזרות כשאתה מתנשף אחרי ריצת 5000 (אצלי בתכלס זה אחרי ריצת 500 גם אני אתנשף ככה.. סיבולת לב זין)

זה היה 35 😭
ודבר שני.. נראה אותך דקה אחרי 25 חזרות כשאתה מתנשף אחרי ריצת 5000 (אצלי בתכלס זה אחרי ריצת 500 גם אני אתנשף ככה.. סיבולת לב זין)
למה אתה עושה 25 חזרות ?
איך מ3X12 הגעת ל25 יא פקפק

ותחזור כבר למתכונת הרגילה של הSS

למה אתה עושה 25 חזרות ?
איך מ3X12 הגעת ל25 יא פקפק

ותחזור כבר למתכונת הרגילה של הSS
מתי עשיתי 3X12.. אני עושה פרוטוקול פציעות כזה.. ואימון הבא אני כבר עובר ל15 חזרות 👉👌

מתי עשיתי 3X12.. אני עושה פרוטוקול פציעות כזה.. ואימון הבא אני כבר עובר ל15 חזרות 👉👌
יא חתיכת בכיין איזה פציעה איזה נעליים כואב לך קצת אתה בוכה

תנסה להיות עם החרא שיש לי בטח בכלל לא היית יוצא מהבית יא מניאק

יא חתיכת בכיין איזה פציעה איזה נעליים כואב לך קצת אתה בוכה

תנסה להיות עם החרא שיש לי בטח בכלל לא היית יוצא מהבית יא מניאק
מה חחח יא דפוק זה עובד על אותו עיקרון של פרוטוקול פציעות בגלל שבשניהם צריך להזרים דם למקום כדי שהוא יחלים (ישתחרר)..
ובלי שום קשר זה עדיין כואב שתדע לך, פשוט אחרי שאני מתחמם במשקל קל זה לא כואב, אז מעלים קצת משקל ואז כששוב לא כואב, מעלים שוב.. בקיצור כל אימון אני מעלה ב5..
ואייל המליץ לי לעשות את זה (דיברתי איתו על זה.. היה לו את אותו הדבר כמו מה שיש לי פעמיים וזה מה שהוא עשה וזה עזר לו להחלים.. ולא, זה היה בתקופות שונות וקרה במצבים שונים).

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית