באתי לשאול מתי אתה מסיים עוד לפני החימום דינמי שלי יא מניאקאבל אתה לא יודע מתי התחלתי את הפרס.. בדיוק כשבאת התחלתי את הפרס
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באתי לשאול מתי אתה מסיים עוד לפני החימום דינמי שלי יא מניאקאבל אתה לא יודע מתי התחלתי את הפרס.. בדיוק כשבאת התחלתי את הפרס
נווו כששאלת שניה אחרי זה נכנסתי לסט השני שלי בסקוואטבאתי לשאול מתי אתה מסיים עוד לפני החימום דינמי שלי יא מניאק
עשית סקוואט עם 20 קילו בלאד זה דקה בין סט לסט אין מה לנוחחנווו כששאלת שניה אחרי זה נכנסתי לסט השני שלי בסקוואט
זה היה 35 :(עשית סקוואט עם 20 קילו בלאד זה דקה בין סט לסט אין מה *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
וגם בפרס מקסימום 3 דקות מנוחה מה זה נראה לך פה סקוואט נפח?
למה אתה עושה 25 חזרות ?זה היה 35 😭
ודבר שני.. נראה אותך דקה אחרי 25 חזרות כשאתה מתנשף אחרי ריצת 5000 (אצלי בתכלס זה אחרי ריצת 500 גם אני אתנשף ככה.. סיבולת לב זין)
מתי עשיתי 3X12.. אני עושה פרוטוקול פציעות כזה.. ואימון הבא אני כבר עובר ל15 חזרות 👉👌למה אתה עושה 25 חזרות ?
איך מ3X12 הגעת ל25 יא פקפק
ותחזור כבר למתכונת הרגילה של הSS
יא חתיכת בכיין איזה פציעה איזה נעליים כואב לך קצת אתה בוכהמתי עשיתי 3X12.. אני עושה פרוטוקול פציעות כזה.. ואימון הבא אני כבר עובר ל15 חזרות 👉👌
מה חחח יא דפוק זה עובד על אותו עיקרון של פרוטוקול פציעות בגלל שבשניהם צריך להזרים דם למקום כדי שהוא יחלים (ישתחרר)..יא חתיכת בכיין איזה פציעה איזה נעליים כואב לך קצת אתה בוכה
תנסה להיות עם החרא שיש לי בטח בכלל לא היית יוצא מהבית יא מניאק
מי שמדבר.. חלאה. מפסיק לי באמצע סקוואט כי זה גריינדידי לבכות עוףק
מכחישמי שמדבר.. חלאה. מפסיק לי באמצע סקוואט כי זה גריינדי
גם אני מכחיש את זה שנכשלתי בפרס אחרי 32423432 אימונים שאני תקוע בזין הזהמכחיש
מ.ג 69.1... מה? חחח איך
3x40x15 סקוואט.. מהר רצח אולי בסהכ כולל מנוחה 5 דק
2x60x2 1x60x1 יאללה.. ריסט
3x10x45 חתירה.. שחכתי שיש דדליפט ואחרי התרגילי עזר נזכרתי חחח
פמפומים למיניהם... והביתה
שתעעעק🤦♂️
כי אני מדוכא שלא מתקדם והוא עוףקתקשיבו הלוגים שלכם לא מעניינים. 🫤
שתוק אתה לא מעניין :(תקשיבו הלוגים שלכם לא מעניינים. 🫤