נק' מוניטין:
1,647
- 504
- 468
חחח אופק.. סתם שתדע שבמונחים של תחרות 170 זה לא 3 פלטות אדומות 😃
בכל זאת הייתי טוען 😛
בכל זאת הייתי טוען 😛
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז?חחח אופק.. סתם שתדע שבמונחים של תחרות 170 זה לא 3 פלטות אדומות 😃
בכל זאת הייתי טוען 😛
175 או 180 לא?חחח אופק.. סתם שתדע שבמונחים של תחרות 170 זה לא 3 פלטות אדומות 😃
בכל זאת הייתי טוען 😛
** מחשב **
*עוףק?חחח אופק
מה?.. אבל חשבתי שסוף סוף אפשרי 3 פלטות..** מחשב **
2 של 25, אחת של 20, אחת של 10, אחת של 2.5 וסוגר ששוקל 2.5
נראה לי המוט 25 וכל סוגר זה 2.5זה 170. הפלטות האדומות הן 25 קילו. (עד כמה שזכור לי)
אה,סוגרים זה עוד 5 קילו אם ככה.
נכון, אבל צריך להעמיס משקל ככה שבסוף תוכל לשים גם סוגר של 2.5, ואז אי אפשר לשים 3 פלטות של 25זה 170. הפלטות האדומות הן 25 קילו. (עד כמה שזכור לי)
אז תשנה ל"המסע ל175 קילו דדליפט" ואז זה יהיה איך שרצית 😛מה?.. אבל חשבתי שסוף סוף אפשרי 3 פלטות..
זה היה יכול להיות כל כך יפה 😭
שיט!!נכון, אבל צריך להעמיס משקל ככה שבסוף תוכל לשים גם סוגר של 2.5, ואז אי אפשר לשים 3 פלטות של 25
לא בקיא יותר מידי בתחרויות אפשר הסבר?נכון, אבל צריך להעמיס משקל ככה שבסוף תוכל לשים גם סוגר של 2.5, ואז אי אפשר לשים 3 פלטות של 25
המוט לא 20? 😳המוט 25
אין יותר מדיי מה להסביר.. פשוט חייב שבסוף המוט יהיו סוגרים, הסוגרים שוקלים 2.5 כל אחד, סוגרים כמו פה:לא בקיא יותר מידי בתחרויות אפשר הסבר?
הוא כן 20המוט לא 20? 😳
אז מה הכוונה שהיא אפשר להעמיס 3 פלטות? אתה מתכוון ששלוש פלטות במכון לא שוות לשלוש פלטות בתחרות?(בגלל הסוגרים הכבדים)אין יותר מדיי מה להסביר.. פשוט חייב שבסוף המוט יהיו סוגרים, הסוגרים שוקלים 2.5 כל אחד, סוגרים כמו פה:
![]()
הוא כן 20
לא שאי אפשר להעמיס 3 פלטות בתחרות, אפשר, פשוט 3 פלטות בתחרות יהיו 175 קילו ולא 170אז מה הכוונה שהיא אפשר להעמיס 3 פלטות? אתה מתכוון ששלוש פלטות במכון לא שוות לשלוש פלטות בתחרות?(בגלל הסוגרים הכבדים)
מה שאמרתי 😃לא שאי אפשר להעמיס 3 פלטות בתחרות, אפשר, פשוט 3 פלטות בתחרות יהיו 175 קילו ולא 170
אה, אז כן ^_^מה שאמרתי 😃
אז איזה מוט שוקל 25?אה, אז כן ^_^
לאיודע 😲 אבל המוט בתחרות שוקל 20, בכל המקצים של קרב 3אז איזה מוט שוקל 25?
נדבי אתה בא מחר לפרופיט?נכון, אבל צריך להעמיס משקל ככה שבסוף תוכל לשים גם סוגר של 2.5, ואז אי אפשר לשים 3 פלטות של 25
אז תשנה ל"המסע ל175 קילו דדליפט" ואז זה יהיה איך שרצית 😛