הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The road to not being a pussy [הוסר]

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
א. עדיין לא נראה לי שתוסיף 10 קילו בחודש.
ב. כל עוד לא עשית 90 ל 1 אין לך 90 ל 1.
ג. אמרתי את דעתי, בסופו של דבר תעשה את הבחירה שלך. גם יכול להיות שאני טועה.

א. עדיין לא נראה לי שתוסיף 10 קילו בחודש.
ב. כל עוד לא עשית 90 ל 1 אין לך 90 ל 1.
ג. אמרתי את דעתי, בסופו של דבר תעשה את הבחירה שלך. גם יכול להיות שאני טועה.
אני לא חושב שאתה טועה ואני מסכים עם מה שאמרת אבל אני מכיר את עצמי לגבי הסינגל שלי.
אני גם לא מאמין שאעלה ב10 קילו אבל זה שווה את הניסיון

אתה לא חייב לעבוד קל בסקוואט כשאתה עושה סמולוב לבנץ, זה גם לא כזה "Uncommon" לעשות סמולוב לסקוואט ובנץ ביחד:

הייתי ממליץ לך לנסות כן לשפר את הסקוואט תוך כדי הסמולוב לבנץ, אבל להקפיד לאכול - והרבה. (הרבה לא אומר להפוך לפח הזבל השכונתי).

אתה לא חייב לעבוד קל בסקוואט כשאתה עושה סמולוב לבנץ, זה גם לא כזה "Uncommon" לעשות סמולוב לסקוואט ובנץ ביחד:

הייתי ממליץ לך לנסות כן לשפר את הסקוואט תוך כדי הסמולוב לבנץ, אבל להקפיד לאכול - והרבה. (הרבה לא אומר להפוך לפח הזבל השכונתי).

הבעיה שהייתה אצלי עם סקוואט ודדליפט כבדים בשילוב עם סמולוב לבנץ' חוץ מההתאוששות היא הזמן שכל אימון לוקח, לא מתאים לי להיות שעתיים וחצי במכון ומעדיף כרגע לא להתאמן יותר מ 3 פעמים בשבוע. ואצלי עוד הסקוואט והדד הם לא בנפחים מטורפים, 3X5 סקוואט פעמיים בשבוע, 1X5 דדליפט פעם בשבוע. אם אין לו בעיה לבוא 4-5 פעמים בשבוע, או לעשות אימונים ממש ארוכים זה משהו אחר.

הבעיה שהייתה אצלי עם סקוואט ודדליפט כבדים בשילוב עם סמולוב לבנץ' חוץ מההתאוששות היא הזמן שכל אימון לוקח, לא מתאים לי להיות שעתיים וחצי במכון ומעדיף כרגע לא להתאמן יותר מ 3 פעמים בשבוע. ואצלי עוד הסקוואט והדד הם לא בנפחים מטורפים, 3X5 סקוואט פעמיים בשבוע, 1X5 דדליפט פעם בשבוע. אם אין לו בעיה לבוא 4-5 פעמים בשבוע, או לעשות אימונים ממש ארוכים זה משהו אחר.
כן זמן זה גם דבר שצריך לקחת בחשבון, אבל בניגוד אליך אנחנו טינאייג'רז מניאקים עם הרבה יותר זמן פנוי...

טינאייג'רז מניאקים עם הרבה יותר זמן פנוי...
50% מהזמן שלי בחיים מוקצב לגרבוץ
כעקרון מאסתי בסקוואט. הדדליפט שלי רציתי יותר ולא יצא.. אתה אומר שאפשר לעשות סמולוב גר לבנץ ומשהו לדדליפט? ואם כן יש לך הצעה?

50% מהזמן שלי בחיים מוקצב לגרבוץ
כעקרון מאסתי בסקוואט. הדדליפט שלי רציתי יותר ולא יצא.. אתה אומר שאפשר לעשות סמולוב גר לבנץ ומשהו לדדליפט? ואם כן יש לך הצעה?
כן, אפשר.
מה עשית עד עכשיו?

סוג של fbw לא בלנדרי
מה אתה אומר ?
@White Walker הגעתי למטרה שלי בסקוואט אפשר להניח אותו בצד לבינתיים
הייתי עושה משהו יחסית פשוט, משהו בסגנון של מדקאו ומנסה להתקדם ככה.
אם תהיה מוכן לאכול הרבה (לא יודע עד כמה זה בא בחשבון כי יש לך גם פוטבול, גם אם אתה באוף סיזן עכשיו) הייתי עושה אפילו משהו נפחי יותר כמו איזה תוכנית נפח (סתם בלוק 5X5, התוכנית של מגנוסון או משהו בסגנון), 5\3\1 יכול גם להתאים מאוד.

הייתי עושה משהו יחסית פשוט, משהו בסגנון של מדקאו ומנסה להתקדם ככה.
אם תהיה מוכן לאכול הרבה (לא יודע עד כמה זה בא בחשבון כי יש לך גם פוטבול, גם אם אתה באוף סיזן עכשיו) הייתי עושה אפילו משהו נפחי יותר כמו איזה תוכנית נפח (סתם בלוק 5X5, התוכנית של מגנוסון או משהו בסגנון), 5\3\1 יכול גם להתאים מאוד.
חשבתי על מגנוסון אבל יש לי בערך חודש חודש וחצי ואני אוכל כמו משוגע האמת וכרגע גם אין לי פוטבול בחודש וחצי הקרוב ואין בעיה לעלות במשקל
אפשרי סמולוב ג'וניור דדליפט?

ייש לך הצעה לתוכנית לחודש?
אני עשיתי למשך חודש אימון אחד סקווט 5*5 ואימון שני 5*5 לחיצת חזה בלבד
אימון כל יומיים. סקווט פלוס 5 מאימון לאימון, בנץ׳ 2.5 קילו מאימון לאימון.
מאפשר לך להתמקד רק בשני התרגילים בלי עייפות מצטברת.

באופן כללי מרדף אחרי תוצאה כמו בנץ׳ 100 זה דבר רע כי הרבה פעמים מתעלמים מהדרך בשביל התוצאה

אני עשיתי למשך חודש אימון אחד סקווט 5*5 ואימון שני 5*5 לחיצת חזה בלבד
אימון כל יומיים. סקווט פלוס 5 מאימון לאימון, בנץ׳ 2.5 קילו מאימון לאימון.
מאפשר לך להתמקד רק בשני התרגילים בלי עייפות מצטברת.

באופן כללי מרדף אחרי תוצאה כמו בנץ׳ 100 זה דבר רע כי הרבה פעמים מתעלמים מהדרך בשביל התוצאה
כן רק שאני מחפש משהו לדדליפט ..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית