הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג לחיפוש הדרגון בולס

הלוג לחיפוש הדרגון בולס

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/10/16
אז מה אתה רוצה שאני אעשה?אדבר על הרגשות שלי?
איכס
זאת לא הייתה הכוונה.
אתה לא צריכה לעשות משהו מיוחד בישביל לשבת עם עצמך כמה דקות ולעשות חשבון נפש. אתה לא צריכה 25 שעות בישביל זה. ובמיוחד כשאתה רעבה.
ובכללי,אני לא מבין בישביל מה אנשים עושים חשבון נפש.

זאת לא הייתה הכוונה.
אתה לא צריכה לעשות משהו מיוחד בישביל לשבת עם עצמך כמה דקות ולעשות חשבון נפש. אתה לא צריכה 25 שעות בישביל זה. ובמיוחד כשאתה רעבה.
אני לא חושב שאתה לא יכול לענות על זה חד משמעית בצורה כזאת. במיוחד עם נסיון חיים של 16 שנה בכדור הארץ.

זאת לא הייתה הכוונה.
האמת?25 שעות זה כלום בשבילי.
אני באמת צריכה לחשוב מה לעומק על כל הדברים שעשיתי ואפילו דברים שאני מתחרטת שלא אמרתי
לא יודעת מה עם אנשים אחרים ,שרובם פשוט צבועים כי לקלל,להשפיל,לפגוע ולהכות זה התחביב שלהם כל השנה וב25 שעות בלבד הם פתאום "צדיקים"

וב25 שעות בלבד הם פתאום "צדיקים"
זה למה לא צמים.
נקודה.
אני באמת צריכה לחשוב מה לעומק על כל הדברים שעשיתי ואפילו דברים שאני מתחרטת שלא אמרתי
כמו שאמרתי,זה שאתה לא אוכלת לא עוזר לתהליך.
האמת?25 שעות זה כלום בשבילי.
מאיזו בחינה?

ולנושא חשבון נפש,אני לא רואה סיבה לקיים אותו. אני אישית כמעט ולא מתחרט על שום דבר שעשיתי בחיים שלי והכל אני מקבל ומבין שזה חלק מהחיים.
לא רואה איך חשבון נפש על זה שקיללתי את השכנה יעזרו לי. אם אני בן אדם זבל ועושה רע לאנשים ואז מתחרט על זה במשך 25 שעות ואז אחריי כמה ימים חוזר לעשות את זה,לא רואה סיבה לקיים את זה בכלל.
והטענה שזה "משנה אנשים" שווה לתחת. אף אחד לא משתנה מצום וחשיבה עם עצמו במשך 25 שעות. שינויים משמעותיים לוקחים הרבה יותר זמן. (ימים,אם לא חודשים ואף שנים)

מתי צר לי להגיד לך את זה אבל יש דברים שאתה עוד צעיר מדי מכדי להבין ועוד כמה שנים אתה תהיה בנאדם שונה לגמרי.

מתי צר לי להגיד לך את זה אבל יש דברים שאתה עוד צעיר מדי מכדי להבין ועוד כמה שנים אתה תהיה בנאדם שונה לגמרי.
מקס בוא תעשיר את הידע שלי בדברים שרק בגיל מאוחר וגדול ובוגר כמו שלך אני אדע.
יש משהיו מיוחד בגיל 19 שעדיין לא הגעתי שכולם מתחרטים? מה?

מקס בוא תאשיר את הידע שלי בדברים שרק בגיל מאוחר וגדול ובוגר כמו שלך אני אדע.
יש משהיו מיוחד בגיל 19 שעדיין לא הגעתי שכולם מתחרטים? מה?
1. תעשיר*
2. אני לא יודע איך להסביר לך את זה. זה לא משהו שאפשר להסביר וזה לא משהו שקורה לכל אחד באותו הגיל. אבל מה שכן, יש לכל אחד בחיים את היום הזה שבו הוא מתעורר ומתחיל להבין שהוא לא הבנאדם החכם ביותר בעולם שיש לו את התשובות לכל דבר ושלא כל דבר הוא שחור ולבן או רע או טוב.
אתה יכול להגיד לי עד מחר שאתה מבין את זה וכו אבל אתה לא וזה מתבטא בצורת הדיבור שלך. יום אחד תדע.

תוקן כבר 😃
יש לכל אחד בחיים את היום הזה שבו הוא מתעורר ומתחיל להבין שהוא לא הבנאדם החכם ביותר בעולם שיש לו את התשובות לכל דבר ושלא כל דבר הוא שחור ולבן או רע או טוב.
מי שמתעורר בבוקר וחושב ככה הוא אדיוט גמור. הוא שהוא בן 5.

זה למה לא צמים.
נקודה.

כמו שאמרתי,זה שאתה לא אוכלת לא עוזר לתהליך.

מאיזו בחינה?

ולנושא חשבון נפש,אני לא רואה סיבה לקיים אותו. אני אישית כמעט ולא מתחרט על שום דבר שעשיתי בחיים שלי והכל אני מקבל ומבין שזה חלק מהחיים.
לא רואה איך חשבון נפש על זה שקיללתי את השכנה יעזרו לי. אם אני בן אדם זבל ועושה רע לאנשים ואז מתחרט על זה במשך 25 שעות ואז אחריי כמה ימים חוזר לעשות את זה,לא רואה סיבה לקיים את זה בכלל.
והטענה שזה "משנה אנשים" שווה לתחת. אף אחד לא משתנה מצום וחשיבה עם עצמו במשך 25 שעות. שינויים משמעותיים לוקחים הרבה יותר זמן. (ימים,אם לא חודשים ואף שנים)
אני מבינה את דרך החשיבה שלך ,רוב המכרים שאני מכירה באותו קו מחשבה של עצמך
העניין של החשבון נפש היא גם להשלים עם ההחלטות שהתחרטת עליהם שעשית ולא עשית
אני באופן כללי עם אישיות שקל לשחק במצפון שלו ,אני לא מראה את זה וחלק מהגדול אפילו יגידו שאין לי רגשות
לי זה לא משנה באופן אישי את הדעות שלהם ,אבל את החשבון נפש אני עושה עם עצמי ורק עפ עצמי
גם אם זה אומר לזרוק את כל העיסוקים היומיומיים ב100% ל25 שעות

Kakarot עדכן/ה את הלוג ״הלוג לחיפוש כדורי הדרגון בול״:

עדכון לוג: 24/09/15

יום ספורט בביה"ס ,ס י ו ט
אבל יתרה מכך אימון עצימות נחמד

סקוואט 1X5
40 קג ,לא צילמתי טכניקה אבל ביקשתי מתאמן מהמכון שיבדוק את הטכניקה בשבילי.
הוא אמר שלא היה באט וינק אבל כן יש קריסה בעלייה
המליץ לי בנוסף לעבוד עם חגורה

בנץ' 1X5 -טכניקה
32.5 קג
השתמשתי בספה מסוג שונה בדרך כלל והפעם לא איבדתי כיווץ בשכמות /נקודה נמוכה
והאמת שהספה השנייה הרגישה לי הרבה יותר נוחה משום סיבה

דדליפט 1X5 - טכניקה
80 קג
ביקשתי מדודי שיבדוק לי את הטכניקה ואמר שהגב אצלי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית