BTN Press 10x10 כל יום מ10 עד 100% או משהו כזהאולי אם מתישהו תעשי את תוכנית האחוזים של דודי, תבואי יום אחרי יום 😇
או עוד חימום של דדליפט עם כל הפלטות של המכון, נסתרות הן דרכי תוכנית האחוזים של דודי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
BTN Press 10x10 כל יום מ10 עד 100% או משהו כזהאולי אם מתישהו תעשי את תוכנית האחוזים של דודי, תבואי יום אחרי יום 😇
הסקוואט עשה ממש קליל ולא ציפיתי האמת שאצליח ,לא יודעת בסקוואט ספציפית לא היה לי ביטחוןכל הכבוד על הפיארים 75 קילו סקוואט זה כבר מכובד מאוד 😃
תמשיכי להתקדם!!
כל הכבוד גם על הבנץ'!
לדעתי את צריכה לחזור למבנה הקלאסי של טקסס כי לתת 3 תרגילים בעצימות באימון אחד זה יותר מדי ואם את בקבוע שומרת את הדדליפט לסוף אולי זאת הסיבה שהוא לא מתקדם.הסקוואט עשה ממש קליל ולא ציפיתי האמת שאצליח ,לא יודעת בסקוואט ספציפית לא היה לי ביטחון
בבנץ' 10 דק חיכיתי שארגע מרוב שהתרגשתי ,חייבת לציין שחוץ מהדדליפט אני מרוצה מאוד 🤩
כן אבל תקח בחשבון שאם אשים את הדדליפט בנפח גם אז אני לא אתקדםלדעתי את צריכה לחזור למבנה הקלאסי של טקסס כי לתת 3 תרגילים בעצימות באימון אחד זה יותר מדי ואם את בקבוע שומרת את הדדליפט לסוף אולי זאת הסיבה שהוא לא מתקדם.
אם מה שאתה עושה עכשיו לא עובד למה לא לנסות משהו שונה? אל תהיי בטוחה שלא תתקדמי. מי יודע אולי פתאום יקרה נס 😃כן אבל תקח בחשבון שאם אשים את הדדליפט בנפח גם אז אני לא אתקדם
נפח דדליפט לא צריך אחרת אפילו הויטמינצ'יק לא יעזור 😄חוץ מזה שאם אשים נפח דדליפט אני אצטרך להביא ויטמינצ'יק לאימון 😆
קרוב לשנה אני נמצאת במכון ועד היום אין לי מושג מה זה BTN 😆BTN Press 10x10 כל יום מ10 עד 100% או משהו כזה
או עוד חימום של דדליפט עם כל הפלטות של המכון, נסתרות הן דרכי תוכנית האחוזים של דודי.
אני לא נגד הרעיון של המבנה הקלאסי ,אני פשוט ממש לא אוהבת חתירות 🤢אם מה שאתה עושה עכשיו לא עובד למה לא לנסות משהו שונה? אל תהיי בטוחה שלא תתקדמי. מי יודע אולי פתאום יקרה נס 😃
נפח דדליפט לא צריך אחרת אפילו הויטמינצ'יק לא יעזור 😄
זאת הייתה אמורה להיות הפתעה:97:רק אני מאוכזב שהלוג הזה קיים 4 חודשים ולא נמצא אפילו כדור דרגון בול אחד?
Behind The Neck Press, תרגיל טוב אבל לא כיף.קרוב לשנה אני נמצאת במכון ועד היום אין לי מושג מה זה BTN 😆
אפשר להחליף חתירה בצ'ין אפס עם משקלאני לא נגד הרעיון של המבנה הקלאסי ,אני פשוט ממש לא אוהבת חתירות 🤢
אז זהו? אתה וצ'ין אפס חברים עכשיו?אפשר להחליף חתירה בצ'ין אפס עם משקל
BFFאז זהו? אתה וצ'ין אפס חברים עכשיו?
העיקר אני עושה את זה חודשים.
יש איזה מגפת צ'ין אפס גם אני נפלתי לזה, במקום pull ups עם משקל עשיתי chin ups והאמת היה יותר כיף.אז זהו? אתה וצ'ין אפס חברים עכשיו?
העיקר אני עושה את זה חודשים.
כל מה שמערב בייספס כיף. 😃יש איזה מגפת צ'ין אפס גם אני נפלתי לזה, במקום pull ups עם משקל עשיתי chin ups והאמת היה יותר כיף.
אני לא אתפלא אם תהיה איזה כתבה בYNET על 10 דברים שחייבים לעשות במהלך היום כדי לחיות "בריא יותר" אז ידחפו שם משהו שקשור לבייספס.כל מה שמערב בייספס כיף. 😃
זאת הגדרה מילונית.
ג'אמפ סקוואט פוזישיין יותר כיף 🤩Behind The Neck Press, תרגיל טוב אבל לא כיף.
עם משקל?הלוואי , בקושי 3 חזרות מלאות אני עושה בצ'ין אפס 🙁אפשר להחליף חתירה בצ'ין אפס עם משקל
סקוואט 5X5
2X5
77.5 ק''ג - PR
3X5
67.5 ק''ג
*אפרט בהמשך,בנוסף יש סרטוני טכניקה שאעלה מתי שהוא
בנץ' 5X5
42.5 ק''ג
דדליפט 5X5 במתכונת של ביל סטאר
80 ק''ג
הדברים הפחות מעניינים:
אני נחשבת ל"חולה" , היה לי מאין כאב גרון בשבת והיום זה היו פשוט שיעולים ולא משהו מעבר לזה.
לקחתי סירופ שגורם לנמנום שיצא שנרדמתי ל-5 שעות רצוף אז במקום לצאת מהבית ב-13:30 , יצאתי ב15:10
יצאתי מפגרת כי הייתי כבר בדרך למכון וראיתי ששכחתי את המפתחות ללוקר (מזל שהיה לי טרנינג ספייר בתיק)
וגם הייתי בנוסף די אנרגטית היום, בטח בגלל השנ''צ הקטן שעשיתי.
גם לא שמתי לב ששמתי עוד פלטה ועשיתי שני סטים מלאים בסקוואט והרגיש קצת כבד מהרגיל,חשבתי כבר שלא אכלתי מספיק פחמימות עד שנפל לי האסימון והשלמתי את הנפח במשקל המקורי שהייתי צריכה לעשות 😄
מבסוטה מעצמי סה"כ , זה סימן שהאימון העצימות בחמישי יהיה קליל 🤯
הבנץ' הלך לי קליל כזה , הסתמכתי על ספוטרים בסביבתי וחייבת לשבח אותם לטובה 👏
הדדליפט הרגיש לי קל ופעם ראשונה עשיתי כ''כ מהר את הסטים
חוץ מזה אין מה להוסיף, רק אעדכן בשביל הסרטוני טכניקה 🤩
שיהיה לכולם שבוע פנטסטי 🙃
זהו שאני ההפך ,טוב בסדר שכחתי את המפתחות ואצטרך לנסוע חזרה ולחזורכל הכבוד 😃
גם לי היה סיפור כזה בדיוק היום הגעתי לאימון ופתאום שמתי לב שבאתי במכנס של הלימודים ורצתי הביתה להחליף 😄😄
שיא חדש לא מתוכנן אבל תודה 😆כל הכבוד על הPR בסקוואט 😃