עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תזהר שבטעות לא נעבור ללוג שלך 😛רק באתי להזכיר לכם שזה לא הלוג של מתי.
לילה טוב
אני מבין שזה מאוד קשה להבין.רק באתי להזכיר לכם שזה לא הלוג של מתי.
לילה טוב
יבנבנו את כולכם אם תכתבו משהו אצל מקס.תזהר שבטעות לא נעבור ללוג שלך 😛
עדיף להיות שמן מאשר רזה LOLאתה רומז שהיא שמנה? 😲
זה שאני בוכה בשירותים שאני עושה 20 חזרות ל3 סטים עם מוט ריק, זה לא אומר שזה פרוטוקול בכיינות!פרוטוקול בכיינות
חייבת לציין שאצלך זה 140+ עמודים ורק 19 עדכונים, חייבת להיות פה איזשהיא מדליהטוב תקשיבו דיי להספים לבחורה את הלוג.
זה לא הלוג שלי פה.
תודה תודה 👑חייבת לציין שאצלך זה 140+ עמודים ורק 19 עדכונים, חייבת להיות פה איזשהיא מדליה
אימון עצימות
משקל גוף בוקר 60.4 ק''ג
סקוואט - 3X20
הרגשתי פה ושם את הפציעה אבל נחלשה בזמן החזרות
אמשיך עוד שבוע עם מוט ריק לראות איך הולך
בנץ' - 1X5
כיוונתי האמת ל37.5 אבל המשקל הרגיש לי כמו סט חימום , ניסיתי לראות אולי אצליח עם 40 ק''ג
והצלחתי 5 חזרות מלאות , מי ידע
אפשר להגיד שזה PR
דדליפט - 1X5
בדקתי טכניקה 85 ק''ג , יש לי סרטון אבל עדיין לפי דעתי אין שיפור בטכניקה
אשמח לביקורות
תרגילי עזר : מתח - צ'ינאפס 1X5 , פולאפס 1X5 , מתח רחב 1X6...
עדכנתי בלוג עצמו , צריך להיכנס לכל העמוד בשביל זה 😅יאי PR!! 👏
ותעלי סרטון של דד בא לי לראות.
א. כן,משום מה לא רואים בסרטון (בטח בגלל החולצה)אוקיי כמה דברים.
בנץ'-
א.את מכווצת שכמות ?
ב.אתה משתמשת בלג דרייב?
ג.זה קל לך.רואים את זה.
דדליפט-
א.מוט מעל מרכז כף הרגל?
ב.לא הבנתי למה את מידי פעם מסתכלת הצידה אחריי שאתה מרימה. זה מוציא אותך מריכוז ואת מאבדת שיווי משקל.
תנסי להתסכל את נקודה אחת רחוקה ממך ברצפה ולהתרכז בה.
ג.הגב שלך נראה סבבה. וזה לא נראה קשה לך מידי.
אה ועוד משהו.
למה את לא עושה קוקו? זה לא משגע אותך כל השיער הזה בפנים?
לגבי הדדליפט זה מאז ותמיד הייתה לי את הבעיה בחוסר ריכוז, מה שדפוק שאין לי את הבעיה הזאת בתרגילים אחרים (אולי בסקוואט כשהמשקל קל לי).דד ליפט - הסט אפ מעולה אבל את צריכה לדאוג בזמן העליה לשמור על חזה בחוץ והקשתה בגב. הבעיה פה גם היא שאת מביטה ישר למטה ולא קדימה ולמטה במרחק מטר וחצי ממך בנקודה דמיונית. מאמין ששיפור מבט יתקן את רוב הבעיה. יכול להיות שגם המשקל קצת כבד.
בנץ' פרס - כמו שמתתיהו החשמונאי אמר, לג דרייב חסר. לדעתי האישית גם עדיף לך לתפוס את המוט באחיזה טיפה יותר רחבה ולהוריד את המוט למקום קצת פחות נמוך בחזה. תשתדלי להגיע למצב כמו בתמונה
צפה בקובץ המצורף 29027
ממליץ לך בחום להיעזר במורן הוא באמת תותח ויוכל לעזור לך לשפר גם את הבנץ' וגם את הדד (במיוחד שהוא כתב את המאמר של הבנץ' בקילוגרם). אלה דברים שמאוד פשוטים לתיקון אם יש לך בנאדם ליד שמתקן אותך בלייב.לגבי הדדליפט זה מאז ותמיד הייתה לי את הבעיה בחוסר ריכוז, מה שדפוק שאין לי את הבעיה הזאת בתרגילים אחרים (אולי בסקוואט כשהמשקל קל לי).
אני אנסה לעבוד על זה עם משהו שבולט לעין
ובקשר לבנץ' לא השתמשתי בלג דרייב כי לא הרגשתי צורך בכך ,אבל לרוב אני נעזרת בלג דרייב לרוב
ואני אנסה להגיע לנקודה פחות נמוכה בבנץ', אני אצלם לפעם הבאה בשביל עוד ביקורת
תודה רבה על התגובה 😃
משקל גוף בוקר : 61.2 ק''ג
עוד מעט שנת הלימודים מתחילה וגיליתי ששתי הזוגות מכנסיים במדים לא יעילים, אחד לא עולה עליי והשני עוד שנייה נקרע
עצוב
סקוואט
3 סטים של 20 חזרות , היו כאבים ממש קטנים
בסט השני הסתכלתי למטה ולא כאב בכלל, מתברר שיש לי איזה סוג של GM קטן בסקוואט אצלי
אפעל לתקן את זה
בנץ'
הלך מעולה לעומת שבוע שעבר 5X5X40 kg
בסט החמישי בחזרה האחרונה עוד שנייה היה כשל כי איבדתי כיווץ בשכמות
אבל זה בסדר, לא ויתרתי אז לא נכשלתי
דדליפט
עשיתי 1X5X40...
לא חלילה, אבל זאת באמת סיבה שעדיף לא לדבר עליה"מסיבה אישית לא מדברת על זה"
אז למה לכתוב את זה מה את מתגרה בנו? 🥷
בהצלחה בPR בכ"מ. 😃לא חלילה, אבל זאת באמת סיבה שעדיף לא לדבר עליה
התחלתי לשים לב לזה היום, בחזרה האחרונה הרגשתי שרציתי כבר למותלמה המוט של הבנצ' כל כך נמוך? כשמוציאים אותו בלחיצה כלפי מעלה ואז החוצה לרוב נוטים לאבד כיווץ בשכמות.. תשימי לב שזה לא קורה אצלך.
כתבתי מדריך ללחיצת חזה..תעברי עליו 😃
אבל יפה על העבודה, נראה נקי וטוב.
מה גם שאת עובדת בצד שאני אוהב לעבוד בו, שזה גם פלוס 🤡