יצחק מתחיל לדפוק לי מבטים באמצע האימון ל1לרק שמקס לא מגיע לאימונים שלי אף פעם. 😃
רק שיצחק הוא מפחיד
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יצחק מתחיל לדפוק לי מבטים באמצע האימון ל1לרק שמקס לא מגיע לאימונים שלי אף פעם. 😃
@nlr666 אתה רואה איזה מחמאות אתה מקבל פה?רק שיצחק הוא מפחיד
אתם תיפגשו בתחרות...@nlr666 אתה רואה איזה מחמאות אתה מקבל פה?
אני דיי בטוח שבלוג שלי גם אין לי יותר תגובות מכולם. אני ממש לא הבן אדם היחידי שמדבר.תעוף כבר ללוג שלך יא מכוער כמה אפשר להספים יש לך יותר תגובות בלוג הזה מ @Kakarot ...
אני מרגישה כמו חרא כל הזמן ,אחרי הכול אני שוחרתמזהיר מראש,אל תיהיה מופתעת אם את מרגישה חרא יום למחרת.
זה המניע של מתאמנים אחרים במכון ,לא שלימה עם דורון הזה? כשאת מדדלפת תדמייני שאת חונקת אותו
קרילין הוא שחיף קירחמדמיינת את קרירין מת 😃
סתם אבל אין בדיוק טכניקה צריך פשוט לדעת לשלוט ברגשות שלך ולהוציא את העצבים מבפנים ופשוט להכנס במוט בהרגשה של או שהמוט עולה או שאני מת.
זה כי הוא לא טוב ברייג' 😃הוא אפילו לא יכול ללחוץ כוכב שלם כמו גוקו
תעוף כבר ללוג שלך יא מכוער כמה אפשר להספים יש לך יותר תגובות בלוג הזה מ @Kakarot ...
>נכנסת ללבס לראות את התגובות לעדכון הלוגאני דיי בטוח שבלוג שלי גם אין לי יותר תגובות מכולם. אני ממש לא הבן אדם היחידי שמדבר.
לפעמים בא לי להיות כמו ברולי ,נכנס לרייג' רק מלראות את גוקוזה כי הוא לא טוב ברייג' 😃
תחליפי את המילה טנק בכל משתמש אחר ותקבלי את 90% לבס.>נכנסת ללבס לראות את התגובות לעדכון הלוג
>רואה תגובות של מתי והטנק רבים
>יוצאת
בהחלט אותו סיפור שיש לי עם מתי.לפעמים בא לי להיות כמו ברולי ,נכנס לרייג' רק מלראות את גוקו
בהחלט אותו סיפור שיש לי עם מתי.
אם זה יעזור, הנה סרטון שלימד אותי להכנס לרייג'
לא באאתם תיפגשו בתחרות...
בוגדלא בא
מצאתי בשבילך סרטון מוטיבציה:
ילדה בת 16 במשקל 67 מושכת 190 קילו לסינגל.
אין מה להתקע ב90 קילו יש לך עוד הרבה לאן להתקדם 😃
לפחות זה משהו!עושה חשק להתאבד לא מוטיבציה :|
אני מעלה משקלים באופן שבועי ,כדי לא לעורר עומס כמו שקרה לי פעם שעברהכתבת שאת רוצה להעלות משקלים בסקוואט ושזה קל לך, אז למה לא להעלות?
אימון נפח עבר בכיף,מתקתק ומהיר
בעיקר בגלל שרובו זה טכניקה
סקוואט 5X5
שכחתי כבר מה זה סקוואט נפח ,אני לא מאמינה שה40 קג הרגיש לי קצת כבד על הגב
ואיך מתקנים באט ווינק לעזאזל?אשמח להצעות
בנץ' 5X5
אני מאבדת כיווץ בשכמות כבר בחזרות הראשונות
אני לא בטוחה אם זאת האחיזה שקצת הרחבתי אותה או שאני סתם אהבלה
שיפרתי אבל את הנק' הנמוכה שאני מגיעה אליה תמיד,זה טוב!
גוד מורנינג 1X8
הייתי צריכה לעשות עוד 4 סטים אבל היה לי לחץ בית
תרגילי עזר בנוהל...
מלך הבאט ווינק לשרותך. תצטרכי להעלות סרטון אבל.