עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן,כנראה שאני מקולקל.אני חושב שאתה הזה שלא עבדת, לא התוכנית. 😃
זה לא מה שאני רוצה לשמוע אבל שאר ההצעות שקיבלתי לא נשמעות לי מתאימות.אז תכניס תרגיל עזר לניתוק זה כנראה מה שאתה רוצה לשמוע
דר חבל על התרגיל הזהאז תכניס תרגיל עזר לניתוק זה כנראה מה שאתה רוצה לשמוע
המטרה שלי היא לא להרים הכי הרבה משקל,אני יותר מסתכל על רטיו.דר חבל על התרגיל הזה
@Donta_Smith חבל על השטויות אני סיימתי השבוע SS עם 160 סקוואט 3 חמישיות דדליפט 180 ל 3 וסקוואט 180 לסינגל על משקל גוף 97
תעלה במשקל גוף ל 80-90 אז תראה איך אין בעיות עם ניתוק תעשה SS כמו שצריך לא חצי עבודה לדעתי
חחחח תמשיך להתעסק בחרטות יש אדם חזק ויש חלשהמטרה שלי היא לא להרים הכי הרבה משקל,אני יותר מסתכל על רטיו.
מחישוב פשוט של הרטיו שלך בדדליפט יוצא שבמשקל גוף שלי אני צריך להרים 133 קג והאמת שיש לי את זה כבר עכשיו.
בעיקרון אני מסכים עם מה שאתה אומר אבל לא אני המצאתי את התוכנית הזאת,אני מקשיב ל @stitאני מסכים עם הטענה שאם אתה לא מושך 4 פלטות מהרצפה אין לך בעיות בחלקים של התנועה, אתה פשוט עדיין לא מספיק חזק.
אין מה לחפש בתרגילי בידוד כרגע, הבעיה היא לא בניתוק, היא כמו שאמרו לך פה, בזה שחסר לך כוח. ואתה במצב הזה לא צריך לעשות חישובים מסובכים לתוכניות אימונים אלה לקחת SS סטנדרטית, לינארית סטנדרטית או טקסס סטנדרטית. אתה פותח מלא פוסטים ומסתבך עם דברים שצריך להסתבך בהם כשמשקלי העבודה שלך יהיו פי 2-3 יותר גבוהים.
איזה תוכנית לא מצאת?בעיקרון אני מסכים עם מה שאתה אומר אבל לא אני המצאתי את התוכנית הזאת,אני מקשיב ל @stit
בעיקרון אני מסכים עם מה שאתה אומר אבל לא אני המצאתי את התוכנית הזאת,אני מקשיב ל @stitch .אני מסכים עם הטענה שאם אתה לא מושך 4 פלטות מהרצפה אין לך בעיות בחלקים של התנועה, אתה פשוט עדיין לא מספיק חזק.
אין מה לחפש בתרגילי בידוד כרגע, הבעיה היא לא בניתוק, היא כמו שאמרו לך פה, בזה שחסר לך כוח. ואתה במצב הזה לא צריך לעשות חישובים מסובכים לתוכניות אימונים אלה לקחת SS סטנדרטית, לינארית סטנדרטית או טקסס סטנדרטית. אתה פותח מלא פוסטים ומסתבך עם דברים שצריך להסתבך בהם כשמשקלי העבודה שלך יהיו פי 2-3 יותר גבוהים.
אני לא רוצה לזלזל במה שאתה אומר אבל זה פשוט שטויות.חחחח תמשיך להתעסק בחרטות יש אדם חזק ויש חלש
רטיו לא מענין ממש תעלה ל 90 ותמשוך 180 זה יהיה טוב
התוכנית שאני כרגע עובד בה,שילוב בין הלינארית לטקססאיזה תוכנית לא מצאת?
זה פוגע בהתאוששות. אתה צריך להשקיע את ה100 אחוז שלך בתרגילי הבסיס כשאתה בשלב שאתה נמצא בו עכשיו. אתה מתאמן מתחיל. אתה צריך להתחזק. אתה חלש עדיין. מתאמן חלש הוא לא מתאמן שיש לו פיגור בחלקים ספציפיים של תנועות או בשרירים ספציפיים. זה מתאמן שפשוט חסר לו כוח והוא צריך להתחזק.גם אתה אומר לי שלא לעשות תרגילי עזר ולא מסביר למה לא כדאי או במה זה יפגע.
ומבחינתי זה לא.מבחינתי למשוך 200 כשאתה שוקל 100 ולמשוך 160 כשאתה שוקל 80 זה בדיוק אותו דבר.
אתה לא צריך שילוב של לינארית וטקסס. אתה צריך לאכול טוב, לישון טוב ולעשות SS.התוכנית שאני כרגע עובד בה,שילוב בין הלינארית לטקסס
לפני שנייה אמרו לי שהבעיה היא מחסור בנפח ולכן כן צריך להוסיף עוד עבודה.זה פוגע בהתאוששות. אתה צריך להשקיע את ה100 אחוז שלך בתרגילי הבסיס כשאתה בשלב שאתה נמצא בו עכשיו. אתה מתאמן מתחיל. אתה צריך להתחזק. אתה חלש עדיין. מתאמן חלש הוא לא מתאמן שיש לו פיגור בחלקים ספציפיים של תנועות או בשרירים ספציפיים. זה מתאמן שפשוט חסר לו כוח והוא צריך להתחזק.
ומבחינתי זה לא.
אתה לא צריך שילוב של לינארית וטקסס. אתה צריך לאכול טוב, לישון טוב ולעשות SS.
זה הדרך של השמנים להרגיש חזקים?כן, למשוך 150 כשאתה שוקל 50 זה כמו למשוך 450 כשאתה שוקל 150. בדיוק אותו הדבר, חוץ מהבדל של 300 קילו. זו הדרך של החלשים להרגיש חזקים?
זה הדרך של השמנים להרגיש חזקים?
אז הציעו לי לעלות ל90 קג ואז אני אתחזק.אז למה לעצור שם? לפי ההגיון שלך ב150 קג אני אהיה חזק יותר.לא, זו הדרך של מי שמרים יותר להרגיש יותר חזק.
משהו מוזר בהגדרה שלכם לכוח, מי שמרים יותר הוא הכי חזק?ברור שב-150 תהיה יותר חזק. זה מוטל בספק עדיין?
לא,מי שיכול לייצר יותר כוח באופן יחסי למשקל שלו הוא החזק יותרכן, זה קטע מוזר כזה, שמי שיכול לייצר יותר כוח הוא חזק יותר.
לא,מי שיכול לייצר יותר כוח באופן יחסי למשקל שלו הוא החזק יותר
באמת שאני לא מפגר,אז אל תעשה אותי כזה ואל תדבר אליי כאילו אני כזה גם אם אני בן 16.אז מי שיכול לייצר יותר כוח זה מי שיכול לייצר יותר כוח ביחס למשקל גוף שלו? מגניב לגמרי אחי. לפעמים אני שוכח איך זה לדבר עם בני 16.