הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון רע/רע מאוד/גרוע

NirMalka

משתמש מתחיל
70
4
נק' מוניטין:
4
70
4
שבוע טוב,
משקל חדש בסקוואט. כמה נורא הגלגול אגן וההיפר אקסטנשיין בגב?
אשמח להמלצות מהמוחים איך להתמודד עם זה כי באמת שניסיתי הכל..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה עוד מקרה שקשה לראות אם יש גלגול אגן או שבתחילת התנועה הגב היה מוקשט יתר על המידה ובבור הוא חוזר למצב נייטרלי..
פשוט שמור על הגב התחתון נייטרלי מתחילת התנועה

שבוע טוב,
משקל חדש בסקוואט. כמה נורא הגלגול אגן וההיפר אקסטנשיין בגב?
אשמח להמלצות מהמוחים איך להתמודד עם זה כי באמת שניסיתי הכל..

זה לא נורא אבל פוטנציאלי לבעיות בהמשך, האחיזה נראית של לואו באר, התנועה ספק לואו ספק היי. הגב התחתון בהיפראקסטנשן מה שלא אמור להיות,
האגן לא מגיע ממש לPPT כלומר לגלגול אגן מלא לאחור אבל יש ממה להזהר שם. הייתי מנסה להחליף להיי באר קלאסי או ללואו באר ללא רומאולוס 2 לפני שהייתי מקבל החלטות

• פותח/ת השרשור
זה לא נורא אבל פוטנציאלי לבעיות בהמשך, האחיזה נראית של לואו באר, התנועה ספק לואו ספק היי. הגב התחתון בהיפראקסטנשן מה שלא אמור להיות,
האגן לא מגיע ממש לPPT כלומר לגלגול אגן מלא לאחור אבל יש ממה להזהר שם. הייתי מנסה להחליף להיי באר קלאסי או ללואו באר ללא רומאולוס 2 לפני שהייתי מקבל החלטות
איך נראה היי בר קלאסי? תוכל להפנות אותי לסרטון הדרכה/מאמר מפורט? יש לך טיפים איך להתמודד עם ההיפר אקסטנשיין, אני שומר על כיווץ ומקפיד על טכניקת נשימה..
תודה על המענה מייק!

איך נראה היי בר קלאסי? תוכל להפנות אותי לסרטון הדרכה/מאמר מפורט? יש לך טיפים איך להתמודד עם ההיפר אקסטנשיין, אני שומר על כיווץ ומקפיד על טכניקת נשימה..
תודה על המענה מייק!
צריך לחפש, מקם את המוט גבוה יותר בנקודה שנוחה לך, אחוז את המוט צר יותר ותפסיק לחשוב על טוסיק אחורה בירידה, פשוט למטה. זה אמור לסדר לך 99% מהבעיה. חפש High Bar Squat Technique ביו טיוב, מניח שלא חסר שם... בהצלחה ובכייף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית