הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

סתם עוד בול עץ לא מעניין

• פותח/ת השרשור
ZivFarbman36 עדכן/ה את הלוג ״המסע ל1000 פאונד טוטאל עד 2017 בגיל 15.״:

עדכון לוג: 08/12/16

אוקיי, נתחיל מזה שהייתי בבת ים היום ורציתי גם להתאמן שם... אחרי שראיתי את הציוד במכון ששילמתי עליו ליום אמרתי אין מצב ולקחתי רכבת לפרדס חנה, נתקעתי במעלית בתחנת האוניברסיטה ופספסתי את הרכבת אז חיכיתי איזה חצי שעה.
קיצר אימון נחמד ביותר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
ZivFarbman36 עדכן/ה את הלוג ״1000 פאונד טוטאל לא יהיה אבל עדיין מתחרה 😃״:

עדכון לוג: 15/12/16

אימון C:

סקוואט
65x5
87x5
102x5
120x5
140x3
105x8

בנץ׳ פרס (עם עצירה)
50x5
62x5
75x5
87x5
92x3
75x8

פנדלאי רואו
35x5
47x5
60x5
75x3
55x8

זה האימון שהבנתי שה1000 פאונד טוטאל לא ריאלי בגלל הבנץ' כי הבנץ' האחרון שלי יהיה 92.5 ל5 ואין מצב שזה יתן לי 110, במקרה הטוב 105 (עם עצירה). תודה ל- @yanivgoft שעזר לי עם הפקודות וכל זה. יום ראשון "נפח" אחרון.... עוד מעט סוגר חמישה חודשים בלינארית, אחרי התחרות חיטובון של חודשיים ואז טקסס או 5/3/1 עדיין לא החלטתי

סרטונים:

.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איזה תרגילי עזר אתה רוצה לעשות בכלל? זה תלוי
תכננתי ב5/3/1 לעשות פרונט סקוואט, דפסיט דדליפט פשיטת/כפיפת ברכיים תלוי באימון ולפלג גוף עליון כמה מבודדים...
המטרה שלי זה לא ליפטינג טהור, רוצה גם לגדול (לא אומר שבטקסס אני לא אגדל) ולגוון, לא יודע אני אחשוב יש עוד חודשים עד לזה. אם כבר אנחנו מדברים, אני אעשה את הלינארית בחיטוף הזה זה סבבה כן? שאני אתקע פשוט להפסיק את ההתקדמות ולא להעלות משקלים?
מה שניסיתי להגיד זה שלא אכפת לי ממש מקצב ההתקדמות, העיקר להתקדם בקצב סביר.

תכננתי ב5/3/1 לעשות פרונט סקוואט, דפסיט דדליפט פשיטת/כפיפת ברכיים תלוי באימון ולפלג גוף עליון כמה מבודדים...
המטרה שלי זה לא ליפטינג טהור, רוצה גם לגדול (לא אומר שבטקסס אני לא אגדל) ולגוון, לא יודע אני אחשוב יש עוד חודשים עד לזה. אם כבר אנחנו מדברים, אני אעשה את הלינארית בחיטוף הזה זה סבבה כן? שאני אתקע פשוט להפסיק את ההתקדמות ולא להעלות משקלים?
לינארית נשמע סבבה לחיטוב בגלל שאין הרבה נפח.
המטרה שלך זה להתחזק נכון? ההתקדמות בטקסס תהיה לך הרבה יותר משמעותית מ1\3\5 לדעתי כי אין לך שום סיבה להתקדם אחת לחודש ברמה שלך ובכללי אני לא רואה את 1\3\5 כתוכנית טובה למישהו שיש לו זמן לאכול, זאת יותר תוכנית ללהתקדם במעט תוך כדי חיטוב\ עיסוקים בדברים אחרים וחוסר זמן. ומכיוון שבטקסס ההתקדמות בכוח תהיה יותר מהירה, כך גם המסה תעלה יותר מהר. את התרגילי עזר שציינת אפשר להכניס במקומות מסוימים (פרונט סקוואט יחסית קל ל5*3 ביום התאוששות במקום הסקוואט הרגיל למרות שאני לא מבין למה, מבודדים לפלג גוף עליון גם אפשר לעשות ביום ההתאוששות ודפיציט דדליפט אתה יכול לעשות אחרי שאתה מסיים את אימון העצימות [משקל קל בינוני כמובן]).
אין מה להכניס עזר עד שאתה נתקע כביכול ויש הרבה אנשים בפורום שהגיעו למשקלים מכובדים בטקסס ללא כל העזר הזה.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 18/12/16

אימון A:

סקוואט
70X5
87X5
105X5
122X5
140X5

בנץ' פרס
45X5
60X5
70X5
80X5
92.5X5

פנדלאי רואו
40X5
47X5
55X5
65X5
75X5

הסקוואט הלך ממש קשה, זה לא היה מקרה של קשה בגלל שלא יכלתי להרים את זה, זה היה פשוט קשה מבחינה שלא היה למוח שלי כוח לזה... נשמתי כמו איזה כלב אחרי מרתון אחרי החזרה הרביעית ואיכשהו החמישית עלתה.
הבנץ' הלך קל מאוד, עם פקודות וכל זה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 20/12/16

אימון B:
סקוואט התאוששות -
60x5
85x2
105x2x5

אוברהד פרס -
40x5
60x5
70X5

דדליפט -
60x5
100x5
140x2
157.5x5

אימון B אחרון לפני התחרות, האוברהד הלך קליל. אבל זה היה הדדליפט היה הכי קשה בחיים שלי, אי אפשר להסביר במילים.... בחזרה השלישית איבדתי אחיזה אז עשיתי חמש וחצי חזרות, החזרה האחרונה זה היה הדבר הכי קשה שהיה לי עד היום אבל ידעתי שרק אם אני מנתק את זה מהקרקע זה יעלה... וזה קרה 😵.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 22/12/16

אימון כבד אחרון, סוף סוף טיפה מנוחה מהאימונים בחודש האחרון הרגשתי כמו חרא בכל האימונים אבל ידעתי שדילואד יהרוס לי את הטוטאל...
סקוואט:
60X5
85X5
125X3
140X2

בנץ' פרס:
30X5
60X4
75X3
95X3

הסקוואט הרגיש כבד רצח, עצרתי אחרי שתי חזרות והתכנון היה בכלל לתת 145 ל3. מצד שני הבנץ' הלך קליל הרגשתי שיכלתי לתת חמישייה או אפילו שישייה בלי בעיה.
כנראה יום רע לסקוואט גם כל החימום הרגשתי מוזר ולא משוחרר כזה ואחרי שראיתי את הסרטון זה לא היה נראה כמו הסקוואט שלי בכלל, זז מהר רצח אבל פשוט הרגשתי את זה כבד אז לא רציתי להגיע לכשל...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 25/12/16

אימון אחרון לפני 🤯
סקוואט -

40X5
70X5
100X2X5

בנץ' פרס -
30X3
45X5
70X2X5

אימון התאוששות ממש קליל. החלטתי להמשיך את המסה עד לאמצע מאי ואז אני אתחיל לחטף לכבוד הקיץ, בהתחלה רציתי לעשות 5/3/1 עם דילואד כל שני סבבים אבל במקום ה5/3/1 אני אעשה 5X5 ובמקום הBBB אעשה 3X5 עם תרגיל עזר לתרגיל האחר, דקה אני מסביר:

נגיד בראשון יש לי 5X5 דדליפט, אז אני אעשה 3X5 פרונט סקוואט.

יום שני 5X5 בנץ', אני אעשה 3X5 אוברהד בישיבה.

יום שלישי מנוחה.

יום רביעי אוברהד 5X5, ו3X5 פלור פרס.

יום חמישי 5X5 סקוואט ואני אעשה 3X5 דפסיט דדליפט.

שישי+שבת נח.

ובימים שיש לי פלג גוף עליון אני מוסיף איזה שני תרגילים לגב ובימים של תחתון טיפה תאומים אולי הם יגדלו.
התרגילי עזר לפלג גוף עליון עדיין לא סגור עליהם וגם על טווח החזרות... שעה אני שובר את הראש על הפלג גוף עליון 😣

קרא את שאר עדכון הלוג...

אתה ברמה של טקסס. חבל לוותר על התקדמות שבועית שיש לך עוד לתת. מה שבחרת לעשות זה מצויין (רק פרונטים תעשה לשלשות), אבל הייתי עושה את זה אחרי טקסס.

אתה ברמה של טקסס. חבל לוותר על התקדמות שבועית שיש לך עוד לתת. מה שבחרת לעשות זה מצויין (רק פרונטים תעשה לשלשות), אבל הייתי עושה את זה אחרי טקסס.
בתוכנית הזאת אני אתקדם בצורה שבועית, פשוט נמאס מלתת שני תרגילים לחמש סטים ולהיות גמור אחרי זה, מעדיף כל יום להתרכז בתרגיל שונה ולגוון בתרגילי עזר ולא רק לעשות סקוואט בנץ' דדליפט ואוברהד. לא אומר שבטקסס אי אפשר אבל בחייאת למי יש זין לעשות דפסיט דדליפט אחרי סט עצים של סקוואט, בנץ' ודדליפט ביום עצימות הזה... וגם פרונט סקוואט ביום התאוששות במקום הרגיל זה סתם. יש סיבה שאתה אומר לעשות שלשות?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית