הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS וביל סטאר

אנונימי7797

משתמש מתחיל
217
14
נק' מוניטין:
62
217
14
בספטמבר התחלתי SS עד פברואר השנה ומאז אני בחיטוב עם הלינארית של ביל סטאר עד סוף תקופת החיטוב.
אני מרגיש שלא מיציתי את הSS כי אני רואה אחרים שסיימו אותה עם משקלים גבוהים משלי בהרבה ואני מעוניין לחזור אליה אחרי החיטוב - האם אני אוכל להתקדם טוב כמו לפני החיטוב?

המשקלים שלי כרגע
סקוואט - 127.5 ל3 חזרות
דדליפט 125 ל5 חזרות
בנץ - 62.5 ל3 חזרות

@TheTzadik @PowerLifting

נערך לאחרונה:
אם הפסקת אותה רק בגלל החיטוב ולא כי נתקעת בה אחרי כמה ריסטים, אין סיבה שלא תוכל להמשיך להתקדם בה אחרי החיטוב.
לגבי משקלים של בנאדם X או Y זה פחות אמור לעניין אותך כל עוד אתה מתקדם ומשיג את התוצאות שלך.

בעזהי"ת

בספטמבר התחלתי SS עד פברואר השנה ומאז אני בחיטוב עם הלינארית של ביל סטאר עד סוף תקופת החיטוב.
אני מרגיש שלא מיציתי את הSS כי אני רואה אחרים שסיימו אותה עם משקלים גבוהים משלי בהרבה ואני מעוניין לחזור אליה אחרי החיטוב - האם אני אוכל להתקדם טוב כמו לפני החיטוב?

המשקלים שלי כרגע
סקוואט - 127.5 ל3 חזרות
דדליפט 125 ל5 חזרות
בנץ - 62.5 ל3 חזרות

מה הגובה שלך ומה היה משקל הגוף בעת קביעת התוצאות הללו?

בעזהי"ת

הגובה שלי הוא 175 ס"מ.
המשקל בסיום SS היה 79 ק"ג
המשקל כיום באמצע החיטוב הוא 70.6 ק"ג (נשקלתי הבוקר)

נהוג לאחר חיטוב לבצע SS המתחיל בדילואוד משמעותי. לא אומר לך שזו האופציה הטובה ביותר, היות ואני לא אוהב אמירות על הגביע הקדוש, אבל כן אומר שזו בהחלט אפשרות טובה. האם תתקדם יותר מבעבר? מה זה משנה בעצם, העיקר תתקדם.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

נהוג לאחר חיטוב לבצע SS המתחיל בדילואוד משמעותי. לא אומר לך שזו האופציה הטובה ביותר, היות ואני לא אוהב אמירות על הגביע הקדוש, אבל כן אומר שזו בהחלט אפשרות טובה. האם תתקדם יותר מבעבר? מה זה משנה בעצם, העיקר תתקדם.

כשאסיים את החיטוב וארצה לחזור לSS, איך אבצע את הדילואוד - איך זה הולך בעצם (בחיים לא עשיתי זאת)?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית