אני חולם על לחזור ל2 פלטות ומרגיש קצת רע עם פלטה וחצי ואתה פה עם עבר של 4 פלטות.
השראה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עוד מעט יגיע השלב,שאנחנו נתעורר בבוקר,והאברים שלנו יקומו רק אחרינו.אה בגילנו.. מגניב
בדדליפט, כן?אני חולם על לחזור ל2 פלטות ומרגיש קצת רע עם פלטה וחצי ואתה פה עם עבר של 4 פלטות.
השראה.
בדדליפט, כן?
בסקוואט לצערי הגעתי רק עד 150
לחמישייה נכון?בסקוואט לצערי הגעתי רק עד 150
🙄לחמישייה נכון?
SS - שבוע 3 - אימון 1
סקוואט 67.5x3x5
בנצ' 62.5x3x5
דדליפט 87.5x1x5
בנצ' בשיפוע חיובי 40x2x10, 40x1x8
פשיטות מרפק 36x3x8
צילמתי את הסקוואט, המשקל הרגיש טוב בחזרות הראשונות אבל תמיד ב 2 האחרונות היה לי קשה יותר.
כיווצתי טוב יותר את הפלג העליון והמוט לא התנדנד וזה עזר.
ניסיתי לשמור על ירידה פחות נמוכה, שיהיה קצת מתחת למקביל כדי לעבוד על הבאט ווינק אבל זה עזר טיפה ובעיקר גרם לי לקושי בעלייה אחרי הבור.
ובחזרות הקשות היה לי גוד מורנינג... המוט לא עלה בקו ישר.
אימון הבא אעלה ב 2.5 ולא ב 5 כדי לשמור על התקדמות אבל שאוכל לעבוד על הטכניקה עובד.
הבנצ' הרגיש טוב, הרחבתי קצת את האחיזה ואז הוא השתפר לי.
הדדליפט הרגיש לי כמו למשוך אוויר, כיף.
בינתיים מושך עם ה powerlift אבל החל מ 100 אני כנראה אוריד אותם ואמשוך עם גרביים או נעליים שטוחות.
וקצת תרגילי "עזר" כדי לחזק את היד האחורית שאני מרגיש שהיא קצת מגבילה אותי בפרס.
משתדל לשמור על מאזן קלורי של +200 בערך
תודה רבה 😃מדהים!
עבודה יפה רצח
הזמן טס כשנהנים 😛מגניב, אתה חוגג היום 8 אביבים בפורום
SS - שבוע 3 - אימון 2
סקוואט 70x2x5, 70x1x4
פרס 45x1x4, 45x1x5, 45x1x4
צ׳ין אפס 2x5, 1x4
פולי עליון 3 סטים של 8 במנוחה של דקה
אימון לא טוב.
קודם כל היו מלא אנשים מסביב ואני רגיל להתאמן בבוקר כשריק אז זה הוציא אותי קצת מריכוז.
בסקוואט חזרות ראשונות היה די קל ואז ניהיה קשה, עברתי מ rack פתוח לכלוב והגובה היה פחות מתאים כנראה.. משהו לא עבד לי בכיווץ של הטורסו ובסט השלישי בחזרה השלישית הרגשתי שהמוט מתגלגל אז הפסקתי.
הייתי די עצבני אז הוצאתי מהר ונתתי עוד חזרה והפסקתי כי כבר לא היה חשק.
בפרס היה סופר מוזר.. חימום עשיתי 42.5 לשתי חזרות ממש ממש קלות וב 45 הכל ניהיה כבד.
סט ראשון לקחתי את האוויר והתעכבתי בתחילת התרגיל ואיבדתי כיווץ וכוח (וחמצן) לעשות 5 חזרות כשהאוויר בפנים.
סט שני הכל הלך וחזרה חמישית לא הייתה קלה.
סט שלישי מישהו עבר לידי ובא לקחת פלטה וזה הוציא אותי מריכוז לגמרי..
צ׳ין אפס חלש.
מתבלט אם להשאיר את אותו משקל בסקוואט באימון הבא, פרס בטוח משאיר.
בעוד 4 אימונים בערך מסיים חודש חזל״ש של SS ואז אני עובר ל 531 כמו שעשיתי פעם, 4 אימונים בשבוע.
משקל קצת יותר נמוך והתקדמות יותר איטית אבל יותר נפח להיפרטרופיה (מישהו אמר BBB?🤩)
(לא הרשת המבורגרים 😆)
יאללה כוסומו, רוצה לחזור כבר למסה שהייתה לי ולכוח.
בינתיים אני חסר כוח וצורה:cray:
אממ לא.. יש לי ניסיון עם התוכנית והיא אחלה.וואלה גם אני עשיתי פעם 5/3/1. אתה לא מעדיף משהו שתוכל להתקדם שבועי?
אממ לא.. יש לי ניסיון עם התוכנית והיא אחלה.
כדי להתקדם שבועי אני צריך הרבה יותר קלוריות שבועיות ונפח והאמת שזה קצת קשוח לי.
אין לי בעיה להתקדם כל מחזור של 3 שבועות בכמה קילוגרמים ב TM.
כשאני מסתכל על כמה חודשים קדימה, ובהנחה ואני גם מנצל את הג׳וקרים כמו שצריך אז בדדליפט ובלחיצות אני יכול להתקדם יפה בשבילי.
סקוואט אני צריך יותר נפח כמו שאני מכיר את עצמי.. לא בטוח שה bbb יעזור. אבל אולי
הוא תיסף רק באוראו וחלב, לא נחשב טבעי אבל מה נעשה...כן אבל בכל זאת, ב4 אימונים לא תעבור את ה90 סקוואט לחזרות אני חושב, ואתה יכול למשוך אותו יותר, בעיקר כשכבר הרמת בעבר מעל ל-3 פלטות (אני מניח טבעי).
אני התחלתי בזמנו עם טריינינג מקס של 105 ככה שאני לא מתכוון לשפוט או משהו, אבל אני כן חושב שהתחלתי מוקדם מדי ומתחרט שעברתי כל כך מהר.
גם בעיקר כשאתה אומר שהסקוואט שלך צריך מלא נפח, עוד סיבה למשוך 3 פעמים סקוואט בשבוע.
בקטנה כזה, 200-300 גגאתה לא בפלוס קלורי?
5/3/1בקטנה כזה, 200-300 גג
תשמע הפעם האחרונה שהיה לי סקוואט של מעל 100 זה היה לפני 3 שנים בערך(אולי יותר).. פשוט מאז 2016 התחילו לי כל מיני צרות עם הברכיים ושנים שעשיתי היי באר וגם שם לא עברתי את ה 100.. שאני כבר לא זוכר איך סקוואט של 3 פלטות נראה.כן אבל בכל זאת, ב4 אימונים לא תעבור את ה90 סקוואט לחזרות אני חושב, ואתה יכול למשוך אותו יותר, בעיקר כשכבר הרמת בעבר מעל ל-3 פלטות (אני מניח טבעי).
אני התחלתי בזמנו עם טריינינג מקס של 105 ככה שאני לא מתכוון לשפוט או משהו, אבל אני כן חושב שהתחלתי מוקדם מדי ומתחרט שעברתי כל כך מהר.
גם בעיקר כשאתה אומר שהסקוואט שלך צריך מלא נפח, עוד סיבה למשוך 3 פעמים סקוואט בשבוע.