- פותח/ת השרשור
עד מתי קריסה 😵חוץ מהקריסה של החזה נראה לי בסדר
אולי אוסיף פרונט סקוואט באחד האימונים, בזמנו ב VTS אני חושב שזה עזר
אם בטקסס אז בהתאוששות ? וכמה כבד ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עד מתי קריסה 😵חוץ מהקריסה של החזה נראה לי בסדר
אני אישית לא הייתי חושב שהייתי עושה בהתאוששות. את האמת שלא יודע מתי אפשר להכניס בטקסס.עד מתי קריסה 😵
אולי אוסיף פרונט סקוואט באחד האימונים, בזמנו ב VTS אני חושב שזה עזר
אם בטקסס אז בהתאוששות ? וכמה כבד ?
התאוששות טקסס
סקוואט 85kg 3x3
פרס 52.5kg 3x5 בתכנון היה להתקדם ל55, החימום עם 50 היה קצת קשה אז החלטתי לחזור על ה52.5..היה יותר קל משבוע שעבר
מתח 5 8 9 לא יודע מה קרה היום בסט השלישי.. אולי זה שדילגתי על מתח עם משקל בחמישי
בסה"כ 2 חזרות פחות משבוע שעבר
עצימות טקסס
סקוואט 115kg 1x5, הרגיש וגם נראה הרבה יותר טוב משבוע שעבר, מרוצה מהשיפור בטכניקה
בנצ' 75kg 1x5, לא מאוד קל אבל גם לא מאוד קשה..יש עוד 3-4 אימונים להערכתי עד תקיעה
דדליפט 165kg 1x4, אחרי ששבוע שעבר הפסקתי חימום ב-140 חזרתי על המשקל שהייתי אמור לעשות שבוע שעבר, בגדול התחלתי כבר עם זוקף שמאל תפוס, עשיתי חימום טוב והיה סביר סה"כ
לא יודע לא ברור לי למה אני לא מתאושש כמו שצריך..ניתן לזה עוד שבוע ניסיון ואם עדיין לא יזרום צריך לנסות להבין מה קורה
ה-PR שלי עומד על 180 ל-5x5 ללא חגורה, אז נכון שאני רחוק מהשיא שלי בכל פרמטר(ואם כבר אני דובר תירוצית אז גם הpr על מוט טקסס בוולקן לעומת מוט קשיח יחסית) אבל עדיין ציפיתי שעד ה-175 לפחות יזרום חלק לחמישייה אחת
נמשיך ונראה
סרטונים:
אתמול - נפח טקסס
סקוואט 105kg 4x5, בסט הרביעי כבר הייתי גמור (ולדעתי גם הטכניקה הייתה פחות טובה), מתחבר לי גם עם החוסר התאוששות בעצימות..נראה לי מעכשיו אחתוך ל4 סטים בנפח. מתלבט אם גם לחתוך התקדמות ל-2.5 בשבוע
כשל בספירה בסט השני, עשיתי 6 חזרות 😵
בנצ׳ 70kg 5x5 - עדיין דיי זורם, מנוחות קצרות וסטים לא קשים מאוד
חתירות פנדליי - 70kg 5x5
התאוששות טקסס
סקואט 90kg 3x3 קליל ויציב בגב עליון
פרס 55kg 5 4 5, מתחיל להיות ממש קשה..שוקל לעשות ריסט משבוע הבא ולהוסיף חגורה, בכל מקרה פרס הוא על תקן תרגיל עזר בטקסס, גם פעם קודמת שהרצתי טקסס נתקעתי המון בפרס, לא ציפיתי להתקדם
מתח 7 8 10 - סה"כ חזרה אחת יותר מהPR הקודם(לפני שבועיים), מנוחה מאוד ארוכה בעיקר לפני הסט השלישי
עצימות טקסס
סקוואט 120kg 1x4.. לא הייתי 100% שלם עם הטכניקה אז לא ירדתי לחמישית, אחזור על המשקל שבוע הבא. מתלבט מה בנפח
בנצ' 77.5kg 1x5 לא קל
הפסקה של חצי שעה שיחה עם חברה מחו"ל במסגרת העבודה
דדליפט 165kg 1x3 בעיקר מגיע תשוש לדדליפט, זוקף והמסטרינג בסטאפ גמורים.. אעשה ריסט שבוע הבא
מתח עם משקל +10 ק"ג 4x3
נפח טקסס
מתוסכל מהטכניקה של הסקוואט.. מאוד לא אחידה. נזכרתי שבשיאים שלי הקיו שעזר לי זה לחשוב על לדחוף חזה במקום הטיפ הקלאסי ללואו בר של היפ דרייב, ברגע שאני חושב על היפ דרייב זה יוצא יותר מדי ומוביל לקריסה
אנסה ליישם באימונים הבאים, אם לא יילך השבוע אעשה ריסט יחסית עמוק ואולי גם שילוב של פאוז סקוואט
סקוואט 105kg 3x5 1x4 קריסה מגעילה בחזרה הרביעית בסט האחרון גרמה לי להפסיק את הסט
בנצ 72.5kg 5x5
חתירות פנדליי 70kg 5x5
התאוששות טקסס
פאוז סקוואט 90kg 5x2
פרס ריסט לחגורה 50kg 3x5
מתח 6 8 10
מאז שהצרתי עמידה קצת הרבה יותר קל לרדת, מצד שני מרגיש שהתנועה פחות בשליטה.. נראה איך זה יעבוד
עצימות טקסס
ב3 מילים - התאוששות על הפנים.
יישום החל משבוע הבא: מוריד את ה-pendlay rows אחליף בחתירה עם דאמבל, נראה לי שזה גומר לי את הגב תחתון.
סקוואט ודדליפט ריסט עמוק יחסית, סקוואט עם דגש טכני חזק חייב לשפר את הטכניקה
אני מגיע פשוט גמור לסקוואט ולדדליפט, לסקוואט בתוספת חוסר ביטחון של טכניקה חרא..חייב לשנות משהו
סקוואט 120kg 1x2
בנצ' 80kg 1x5
דדליפט 130kg 1x2..תכננתי להיום ריסט ל145, כנראה שלא הספיק. אתחיל שבוע מריסט עמוק יחסית, ההמסטרינג וצד שמאל בכללי לא אפשר לי לעבוד כבד היום
מתח עם משקל 3x3 1x2 +12.5kg
חימום אחרון סקוואט:
"עבודה":
אימון נפח טקסס
ריסט 20% בסקוואט במטרה לשפר טכניקה
סקוואט 85kg 5x5
בנצ 75kg 5x5
חתירה עם דאמבל 30kg 3x10
מתיחות
@PowerLifting @MikeRozner איך הטכניקה?
רוצה שתהיה פרפקט במשקלים כאלה או קרוב לזה לפני שאני מתקדם הפעם..נראה לי שה2 סטים האחרונים היו יותר טובים הצלחתי ליישם דגשים
מהצד ניראה טוב
נראה משוחרר מידי בהמסטרינגס בחלק מהחזרות ולכן יש גם התעגלות קטנה ולא רצויה
התאוששות טקסס
פאוז סקוואט 70kg 5x2
פרס 50kg 3x5 הורדתי את החגורה. היה די קל
מתח 6 8 10 כבר כמה שבועות שלא מצליח להתקדם במספר החזרות הכולל.. נח דיי הרבה בין סט לסט
ab wheel 3x10
עצימות טקסס
סקוואט 100kg 1x5
בנצ' 82.5kg 1x5
דדליפט 145kg 1x5
מתח בתוספת משקל 2x3 12.5kg 2x3 13.75kg, אימון הבא אעשה הכל עם 13.75 ואז אתקדם ל15
לאנג'ים עם 15 ק"ג כל יד 3x8
@MikeRozner יש שיפור בסקוואט ?
נסה להצר קצת אחיזהלירן עדכן/ה את הלוג ״Shut up and squat | Texas Method״:
עדכון לוג: 15/09/17
קרא את שאר עדכון הלוג...