הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
בחור מבולבל שסה"כ רוצה להתחזק

בחור מבולבל שסה"כ רוצה להתחזק

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-3/5/18
  • פותח/ת השרשור
NeCHineCh עדכן/ה את הלוג ״בחור מבולבל שסה"כ רוצה להתחזק״:

עדכון לוג: 24/12/17

אימון אחרון לדילואד
תחושת עייפות מוזרה ברגליים ודווקא נחתי טוב ביומיים האחרונים (כולל מסאג ..)

Ss
סקוואט 3*5*137.5 - שתי סטים ראשונים סבבה , סט שלישי שכבר כביכול הייתי חכם וביקשתי ממדריך לשמור עלי הוא חרבן לי את כל הסט ובמקום לשמור הוא עזר ודחף אותי מהמותן - עכשיו צריך על אותו אימון שימותת
באק אקסטנשן - שתי סטים ל12 חזרות עם 12 וחצי ליברות (ככה זה בהולמס ..) ועוד סט לשמיניה
פרס - 3*5*55 - לא קל אבל אפשרי 😃
צ׳ין אפס למשקל גוף - מהיתרון היחיד בהולמס - בר ארוך למקם עליו את הידיים בצורה נוחה - 15,15,9
בהחלט התקדמות 😃

הביתה לצהריים מה השעה כבר ערב ואני לא אוכלל

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 28/12/17

שוב בהולמס פלייס, שוב לפני משמרת , ושוב הרסו לי סט עם שמירה גרועה 👎

SS
סקוואט 3X5X137.5- כן כן חזרתי על אותו משקל , נטו כי בפעם הקודמת הרסו לי את הסט עם עזרה במקום שמירה - הפעם הסתכנתי ועשיתי את זה לבד עם סייפטי בארז והצלחתי 👑

TEXAS נפח
בנץ' 5X5X95 - חמש סטים ראשונים חלקים (אפילו הרגשתי שהמוט קל יותר - לא יודע אם זה נכון או שהתחזקתי:confused001:) בכל מקרה סט אחרון שוב ספוטר גרוע חזרה אחרונה ראה שנתקעתי טיפה והחליט לעזור אררר עכשיו מתחילים סבב חדש:97:🤬

SS
דד ליפט - 5X1X125 - היה הרבה יותר טוב מלפני הדילואד- לא חשבתי שמגנזיום ככה ישנה את ההרגשה באחיזה @AQUANGEL , מקווה שהגב בסדר כי אני תמיד מפחד שאני מעגל אותו באיזשהו שלב במשיכה..🙄

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 29/12/17

בגדול אימון חזק עם עבודה טובה והרגשה טובה לקידוש ובעיקר רעבב
אה וזהו נגמר הדילואד - ונראה לי שהבא אחריו קרוב מתמיד :/

SS
סקוואט 140X5X3 - סט ראשון סבבה, סט שני פחות סבבה, סט שלישי מוותת אבל עשינו את זה:s85:

פרס- 3X5X57.5 - סט ראשון גיהנום ,סט שני סדום ואמורה, סט שלישי מווותת אבל עשינו גם את זה:victory:

צ'ין אפס - אחרי תיקון טכניקה והבנה שעשיתי די גרוע ירד ל12,8,6 למשקל גוף (ובוא נגיד שגם ה12 לא מושלמים)

TEXAS התאוששות
דיפס למשקל גוף שלוש חמישיות - מתלבט אם אימון הבא לחזור על הנפח או לנוח עוד 🙄

שבת שלום 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 30/12/17

לא היה אימון סתם שעמום של משמרת בשבת..

מרוב שלא היו אנשים אמרתי לעצמי שאני חייב לבדוק אם המוט הוא באמת 20KG אז שקלתי את עצמי (84.5 קילו עם נעליים?!! ואו נהייתי שמןן) ואז הוספתי את המוט ויצא 104.5 ככה שהוא באמת 20KG..

לפחות בזה אפשר להיות רגועים..

שבת שלום:victory:

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 31/12/17

העייפות גומרת אותי
אחרי אין סוף התלבטויות אם להתאמן או לא הבנתי שאני לא באמת אשיג משהו מאימון ואמרתי לעצמי יאלה הביתה אחרי המשמרת
ואז פתאום בא אחד המאמנים שלחנו שעושה וויטליפטינג באיירון קור ודרבן אותי ללמוד סנאצים - אמרתי לו שאני אשמח להתחיל מהקלין ואם אפשר פאוור בהתחלה הוא התעקש ועשיתי חצאי ג׳רקים אם ככה קוראים לזה אבל מאחורי העורף ואז הוא השתכנע וניסה ללמד אותי את הפאוור קלין
זה היה בשלבים וכנראה די גרוע אבל די הרגשתי הגוף אחרי זה אז אני פשוט אחשיב את זה כאימון התאוששות ..
היה מגניב נראלי אני אכניס את התרגול לאימון ביום בלי דד
אולי סוף סוף הss יהיה כמו בספר..
יאלה לישון לפני עוד לילה בלי שינה

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 02/01/18

אימון PR לכל התרגילים (בעצם חוץ מהבנץ)
וגם תובנות חדשות לגבי התקדמות מהשבוע הבא..

SS
סקוואט 3X5X142.5 - היה קשוח, שתי סטים ראשונים הלכו חלק, סט אחרון לרביעיה עם סטיקי פוינט בחזרה אחרונה ועזרה בדרך למעלה..
TEXAS נפח
בנץ פרס 5X5X95 - היה ממש ססבבה, די סיבכתי את עצמי עם חוסר יציבות של המוט בכמה מהסטים והחזרות אבל בגדול הלך חלקק
SS
דד ליפט - 1X5X130 - עדיין מתקשה להחזיק את הגב תחתון פלט למרות שהפעם המוט עלה ל5 חזרות, דרוש תכנון חדש..

אה וניסיון ללמוד קלינים אבל לא הלך , או עייפות או שאני פשוט מוגבל מה דעתך @AQUANGEL 😅

קרא את שאר עדכון הלוג...

שילוב של עייפות, מוגבלות ומדריך לא מנוסה בתחום

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 05/01/18

אימון כשלים וPR (שדי היו צפויים מראש)
עכשיו צריך לחשוב על more complexity כמו שריפ אוהב להגיד.. בהחלט מתסבך
בכל מקרה

סקוואט ניסיון ל-4X4X145 - היה ניסיון לנסות להתקדם עם העלאת נפח ושמירה על עצימות, לא צלח במיוחד שתי סטים ראשונים סבבה וכשל בסט השלישי .. אז מה עכשיו< ?< טקסס? עוד דילואד לSS? סיבה למחשבה
פרס 3X5X60- שתי הראשונים צלחו ובאחרון רק 4 חזרות, שוב צריך לחשוב איך ממשיכים מפה אם עוד דילואד לSS או להמשיך הלאה..
צ'ין אפס למשקל גוף 10,9,5 - אחרי היישום של יישור המפרקים עד הסוף הפך קשה פי כמה..

TEXAS התאוששות
דיפס למשקל גוף 3 סטים של שמונה..

שבת שלום

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 07/01/18

השבוע הקרוב הולך להיות קליל להתאושש מהכשלים ולהכנס חלק לתכנון החדש..

סקוואט 3X5X80 - מרגיש טיפה את המפשעה בסטים הראשונים של החימום, אבל אחרי שהאיזור מתחמם פחות

פרונט סקוואט 3X5X40 - זמן טוב לתרגול טכניקה לקראת הכניסה שלו לתכנון, מרגיש סבבה..

TEXAS עצימות

בנץ' פרס - 2X2X107/5 - ניסיתי בכל סט לעשות את השלישי (ברוב טיפשותי כי נתקלתי בכשלים מיותרים) , מקווה שלא ישפיע בהמשך..

דד ליפט - 3X5X80 - קליל, ניסיון לשפר את הטכניקה

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 09/01/18

ממשיך במנוחה אקטיבית

סקוואט 80X5X3 - קליל, מרגיש עייפות ותשישות של הרגליים והמפשעות ..

פרונט - 40X5X3 - מתחיל להתרגל לתנועה והטכניקה - כבר לא כואב בכף היד ובכתף

פרס 40X5X3 - קליל,

הייפראקסטנשן - 10X12X3 - לא משו מיוחד..

צ'ין אפס - 11,9,6 - למשקל גוף (לא רואה את עצמי מגיע ל3 סטים מעל עשר במצב הנוכחי שאני עולה כל שבוע במשקל 😋🍴😋🍴)

דיפס - 3X5 משקל גוף

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 14/01/18

אימון לפני משמרת
בגדול תכנון התקדמות חדש לגמרי
סקוואט בנץ ופרס עוברים לטקסס עם התקדמות שבועית
דד לפעם בשבוע לשלוט חמישיות עם התקדמות שבועית
ועוד תרגילי עזר
פירוט מלא יבוא בדף הראשי בהקדם אני פשוט די עייף

סקוואט 5*5 - רציתי לעשות 120 , איכשהו עם המשקלים המוזרים בהולמס פלייס יצא 124 ובלי חגורה ששכחתי - היה סבבה - מרגיש את המפשעה כבר כמה זמן - פליז לא באלי להפצעע
פרס 5*5 - 50 והפעם יצא טוב אחרי חישוב מדויק עם מחשבון (מתיש אותי להתאמן פה..)
מתח 10,10,7 - מנסה להשלים שלוש עשיריות כבר - יתרון אחד בהולמס פלייס - בר נוח למתח

משמרת עד 12 איפה החיים שלי !?

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 16/01/18

אימון התאוששות ברובו מלבד הדד ליפט
ועוד קצת נפח בתרגילי עזר

דד ליפט 3*5*110- דילואד ומעבר לשלוש סטים גם כדי להגדיל נפח וגם כדי לתרגל עוד טכניקה שהיא עדיין לקויה
פרונט 50*3*5 - התאוששות לבנץ של ראשון עם פרונט כדי להכניס גיוון
בנץ 75*3*5 - התאוששות לפרס עם בנץ קל
דיפס 3*15 משקל גוף - חשבתי שיהיה קל ייתר כנראה באמת נהייתי כבר שמןןן
פטישים 3*12 עם 12.5 קילו - נטו פמפום לבייספס
פלאנק עם תזוזות שתי דק

וואלה משמרת

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 18/01/18

כבר שכחתי לעדכן את האימון הזה..

TEXAS עצימות
סקוואט 1X5X140 - כאבים במפשעה רק באקצנטרי, מסתבר שזו הייתה טעות לא לתת לגוף לנוח - צריך לחשוב מה עושים מפה כי אחרת הנזק יגדל.

פרס 1X4X60 - בוא נגיד שהקורס סרף סט וריבוי הסטטי על הידיים והפול קום על הגלשן לא תרם להתאוששות הכתף השבוע והרגשתי את זה בסט, מה גם שגם במקרה הזה נראלי שבחירת המשקלים לא הייתה מושכלת..

תרגילי עזר
RDL - שלוש עשיריות של 50 קילו - בעיקר לעלות נפח , מעולם לא ביצעתי אז שמתי דגש על טכניקה לעומת משקל

בנץ' צר - 3X10X50 - גם פה לא עשיתי המון זמן והייתי צריך להסגר על טכניקה, בגדול הלך סבבה מרגיש את העייפות בזרועות והחזה..

צ'ין אפס - 10,10,7 - שיפור מתקרבים לשלוש עשיריות ..

ניסיון לעשות פייק פוש אפ - אבל גם ההרגשה שהטכניקה לא נכונה וגם העייפות של הכתפיים גרמו לי לותר באמצע

עכשיו החושבים לשבוע הבא.. מה עושים עם הסקוואט:s49:

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 21/01/18

בזמן האחרון אני מתחיל לפתח סניליות ושוכח להעלות את האימונים @AQUANGEL זה נראלך מדבק?

אז החלטתי השבוע לתת מנוחה לרגליים ובעיקר למפשעות מההרגשה של המתיחה שליוותה אותי בחודש האחרון לראות אם זה עוזר ומספיק כדי לאושש אותה..

TEXAS נפח
בנץ' 5X5X97.5 - שוב אני נופל בחזרה האחרונה כמו ילדה קטנה עם קוקיות במקום לתת הכל. נחזור על המשקל אימון הבא.
מתח משקל גוף - 10, 10, 7 - בדיוק כמו אימון קודם - איך ריפ אומר אם אתה תקוע על אותם חזרות כנראה שהשמנת ולכן זו התקדמות ✌️

ותרגילי עזר - הייפס LTE וכו.. (10 קילו להייפ, LTE עשר כל צד)

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית