THE ROAD TO UFC

THE ROAD TO UFC

• פותח/ת השרשור
Giladbody עדכן/ה את הלוג ״THE ROAD TO UFC״:

עדכון לוג: 10/03/19

חברים חזרתי לעדכן

היום היה אימון קשה יחסית התחלתי בלחיצת חזה עם 20 קילו כל יד 8 חזרות 3 סטים

עברתי ל3 סטים שכיבות סמיכה 30 חזרות כל סט כשאני מגיע ל 10 חזרות אני מחליף את רוחב הידיים התחלתי ברחב סיימתי ביהלום

גב עשיתי מתח עד מקסימום 3 סטים ואז טי באר ופה כבר הרגשתי את הידיים עם פאמפ של מישהו שהזריק חחח

רגליים לחצתי 300 קילו אם לא יותר ל 3 סטים

עברתי ליד קדמית
לכפיפת מרפק ב 45 מעלות 15 קילו ודרופ ל 12 וחצי 3 סטים

יד אחורית מקבילים 3 כפול מקסימום חזרות עשיתי הרבה לא פחות מ 20

עברתי ללחיצת כתף בעמידה 5 חזרות 3 סטים בשביל לשמר את אפקט הכח באימון
סיימתיבסטים רצופים של תרגילי בטן קשים שהרגליים הפגשות עם הידיים באוויר ל 50 חזרות עברתי לאלכסונים ואז פלאנק

חזרתי הביתה אכלתי שתי לחמניות ויצאתי לרוץ פה הגיע השיא רצתי ב 56 דקות 10 קילומטר תקשיבו זה היה מטורף ביותר הדבר היחיד שהחזיק אותי חי היום זו המוזיקה כשרצתי כאבו לי שרירי הבטן גם האקסטרנל וגם האינטרנל בצד שמואל ברמה שקשה לתאר אבל המשכתי בכל הכח אחרי כמה סיבובים כאבו לי הרגליים והתפוצץ לי הראש הרגשתי כאילו נפל עלי טיל כשסיימתי לרוץ כבר הרגשתי שהנשמה יוצאת לי מהגוף הרגשתי מעופף לא הרגשתי את הרגליים בכלל

חזרתי אכלתי פסטה עם נקנקיות ואז לקינוח סלט פירות פה אני סוגר את העדכון חכו למחר.

קרא את שאר עדכון הלוג...
הלוג עודכן מוזמנים להיכנס

צלצל לי מוכר השם שלך, לפני כמה שנים זכור לי שהיו צחוקים עם פוסטים שלך של "איך יד צריכה להיראות" וכו' 😁 שמח לראות שהספורט זה לא משהו ש"עבר לך" אלא להיפך 👏 שיהיה המון בהצלחה!!
דרך יוטיוב, מעתיק קישור
מקגרגור היה רוה"מ פעם? 😳:sarcastic:

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 11/03/19

עדכון שקילה

64 750 שזה מעולה ככה אוכל לרדת בקטגוריה בתחרויות

אז היום הייתי במכון עם רגליים תפוסות גב תפוס וידיים תפוסות היה כיף להרגיש את השרירים

עשיתי בנץ׳ עם חופשיות סופר סט לשכיבות סמיכה היה קשה בטירוף

עברתי לפרפר במכונה משקל כבד 100 קילו ל 8 חזרות

דילגתי על הגב ועשיתי כפיפת מרפק כנגד מוט w 3 סטים על מנת לקבל אפקט של התשה מוקדמת של השרירים חזרתי לגב עשיתי מתח 3 סטים כפול מקסימום 8 חזרות כל סט שזה לא מובן מאליו אחרי אתמול

עברתי לטי באר 7 חזרות 3 סטים משקל כבד 45 קילו בשבילי זה מאתגר

יד אחורית עשיתי מקבילים 3 סטים 12 חזרות
לחיצת כתף עם מוט 40 קילו לחמשיה ואז סיימתי בתרגיל בטן עם משקולות יד שכל עליה מתאגרף באוויר עם המשקולות

מחר מעדכן באימון מה mma

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 13/03/19

טוב עדכון של אתמול

התחלנו בחימום של ריצה 50 שכיבות סמיכה 50 כפיפות בטן 50 סקוואט

עברנו ללמידה של הגנה עצמית מתקיפה ברחוב עם חניקות והצמדות לקיר היה מטורף מלא אנדרנלין

עברנו לספארינג הדופק עולה הגוף יבש מנוזלים ואתה מסיים עייף את האימון
גם האימון הזה לא שתיתי

האימון הפונקציונאלי של היום עם התותח טל עמר למי שמכיר ומי שלא מפסיד כי מדובר באחד האנשים בעלי הידע הרב והיחס הטוב שיצא לי להכיר התחלנו בחימום מפרקים עדנו היום על דופק ממש גבוה התחלתי לעבוד על לחיצות כתף עם משקולות באחיזה צמודה עברתי לעבודה על המסטרינג מבודד בעזרת היפטראסט כל רגל בתורה

אחר כך עברתי למשיכות שכל הגוף משתתף בתנועה זו זרימה של כמה שרירים לא כמו שאתם מכירים רק עבודה על הלטיסימוס וזה מעולה ל mma עברנו לאגרופים כנגד גומיה שמושכת אותי קדימה

היו עוד כל מני תרגילים אבל השיא היה כשעשיתי תחנות עם הטחת חבל בריצפה ובמקום לנוח יוצא לריצה כשאני חוזר אני ממשיך לכפיפת כתף וסקואט והסבב הזה 4 פעמים פשוט מטורף הדופק הורגש והאנדרנלין היה משוגע!

קרא את שאר עדכון הלוג...
מי שרוצה לעקוב djgiladel באינסטגרם

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית