הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
THE ROAD TO UFC

THE ROAD TO UFC

Giladbody

משתמש מתחיל
267
86
נק' מוניטין:
123
267
86
שיש בו כלוב
Giladbody הוסיף לוג חדש:

THE ROAD TO UFC - הדרך לאליפות

טוב אז איך אתחיל? פשוט אתחיל!

אני גילעד מדריך חדר כושר מאמן אישי מאלף כלים וגם dj

בעבר התעסקתי בפיתוח גוף כעיסוק עיקרי כל כך עיקרי שהסביבה נפגעה אם זה חברים משפחה לימודים או אפילו אני כשרציתי לעסוק בעוד תחומים אבל חשבתי רק על הברזלים .

היום אני עדיין בחדר כושר אבל המטרות משתנות ואתה לומד לזרום ולהיות דינאמי בהתאם למטרה וליכולת

המטרה שלי היום היא להגיע ל ufc ולהיות הלוחם הכי טוב שאוכל

הפעם החלטתי לעשות משהו גדול...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
Giladbody עדכן/ה את הלוג ״THE ROAD TO UFC״:

עדכון לוג: 09/03/19

חזרתי לעדכן אתכם

ישנתי יחסית טוב היום הוא יום מנוחה

אכלתי לארוחת בוקר לחמניה עם גבינה לבנה
לקינוח עוגה

ארוחת צהריים

דג ושניצל

ארוחת ביניים סלט

ארוחת ערב המבורגר 320 גרם עם הומפרייז וסלט

קרא את שאר עדכון הלוג...
עדכנתי את הלוג תעקבו יהיה מעניין

נשמע מעניין מאוד. אני עוקב, אשמח לראות סרטונים שלך.
אני גם מתעסק מעט באומנויות לחימה, אשמח ללמוד ולהחכים מהנסיון שלך.

• פותח/ת השרשור
You do
נשמע מעניין מאוד. אני עוקב, אשמח לראות סרטונים שלך.
אני גם מתעסק מעט באומנויות לחימה, אשמח ללמוד ולהחכים מהנסיון שלך.

אהלון תודה רבה על התגובה תעקוב יהיה מעניין
אתה מוזמן לשאול שאלות תמיד בכל נושא שעולה לך לראש.

יש לי שתי שאלות אליך הראשונה באיזו אומנות לחימה אתה מתעסק? ושאלה שניה ידוע לך אם אפשר לשים פה בפורומים קישור לאינסטגרם או לכתוב את שם המשתמש?

You do

אהלון תודה רבה על התגובה תעקוב יהיה מעניין
אתה מוזמן לשאול שאלות תמיד בכל נושא שעולה לך לראש.

יש לי שתי שאלות אליך הראשונה באיזו אומנות לחימה אתה מתעסק? ושאלה שניה ידוע לך אם אפשר לשים פה בפורומים קישור לאינסטגרם או לכתוב את שם המשתמש?

למה שלא תוכל לפרסם פה קישור לאינסטגרם? אין פה בעיה לפרסם דברים מרשתות חברתיות כמו פייסבוק / אינסטה וכו'

• פותח/ת השרשור
למה שלא תוכל לפרסם פה קישור לאינסטגרם? אין פה בעיה לפרסם דברים מרשתות חברתיות כמו פייסבוק / אינסטה וכו'

בוקר טוב אוקיי תודה אעדכן היום בערב ואשלח קישורים תעקבו

כרגע אני מתעסק ב systema. שזה לא בדיוק קרב זירה, יותר רחוב.
מעניין אותי להיכנס עכשיו לג'וג'יטסו ברזילאי של גרייסי. אבל נראה מה ילך עם זה.
אני לא יכול להיכנס לזה יותר מידי בגלל שאני עכשיו מתאמן פאוורליפטינג בהילוך גבוה, אז אני מנסה להתקדם באימוני לחימה עדינים בלי להיות אגרסיבי, כדי לא לפגוע באימוני משקולות שכרגע לפני תחרות בעדיפות עליונה.

אתה יכול להעלות איזה קישור שבא לך. נשמח לצפות בלוחם עם חלומות גדולים.

• פותח/ת השרשור
מה הרקע שלך באומניות לחימה?
אהלן הרקע שלי באומנויות לחימה הוא די רחב

בעבר זכיתי במספר רב של תחרויות ג׳ודו במקומות שונים הייתי בשיעור של קרב מגע כשהייתי ממש קטן הייתי בקראטה

וכרגע אני לוחם ג׳יו ג׳יצו ברזילאי ג׳יו ג׳יצו ספורטיבי סמבו קרבי קראטהועוד אומנות לחימה שהשם שלה מסובך

בעבר זכיתי במספר רב של תחרויות ג׳ודו במקומות שונים הייתי בשיעור של קרב מגע כשהייתי ממש קטן הייתי בקראטה

וכרגע אני לוחם ג׳יו ג׳יצו ברזילאי ג׳יו ג׳יצו ספורטיבי סמבו קרבי קראטהועוד אומנות לחימה שהשם שלה מסובך

איזו חגורה בג'יו ג'יטסו ברזילאי? ואיזה מכון אם אפשר לשאול

יפה, האמת שאני מאוד אוהב אוהב לראות קרבות ונורא מתעניין בזה ואני רוצה להתחיל ללמוד

מכיר מישהו תותח מהצפון שבתור התחלה נותן שיעורים פרטים?

• פותח/ת השרשור
איזו חגורה בג'יו ג'יטסו ברזילאי? ואיזה מכון אם אפשר לשאול

אני בחגורה לבנה כרגע אך יש לי נסיון כוח יכולת הסתגלות מהירה והרבה רצון ואמונה להצליח

אני מתאמן אצל רון חימוביץ׳

אני בחגורה לבנה כרגע אך יש לי נסיון כוח יכולת הסתגלות מהירה והרבה רצון ואמונה להצליח

אני מתאמן אצל רון חימוביץ׳

בהצלחה. איזו חגורה אתה בג'ודו? ובאיזה מכון אתה. אני פשוט חוסך שאלות להמשך הלוג לאנשים (גם אותי מסקרן)

• פותח/ת השרשור
יפה, האמת שאני מאוד אוהב אוהב לראות קרבות ונורא מתעניין בזה ואני רוצה להתחיל ללמוד

מכיר מישהו תותח מהצפון שבתור התחלה נותן שיעורים פרטים?
אני מתאמן אצל רון חימוביץ׳ יש לי קשרים עם מספר מאמנים תותחים בתחום אם תרצה דבר איתי ואקשר אותך בשמחה

לכולם תצפו לעדכון בערב
בהצלחה. איזו חגורה אתה בג'ודו? ובאיזה מכון אתה. אני פשוט חוסך שאלות להמשך הלוג לאנשים (גם אותי מסקרן)
אני ירוקה
שזה שתיים לפני שחורה בג׳ודו למיטב זכרוני ומתאמן אצל רון חימוביץ׳
אה שאלתה על מכון אני מתאמן במכון בעיר שלי

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית