הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Hypertrophy specific training

מצב
השרשור נעול
20.12.08
בלוק מס'-3
אימון מס'-3
85% מ- RM5
הכל ל 5 חזרות

דד ליפט קלאסי
120X2

לחיצת חזה -
92.5X2

בנט אובר -
75X2

לחיצת חזה בשיפוע חיובי -
82.5X2

פולי עליון רחב קדמי -
80X2

לחיצת כתפיים בדאמבלים (כל דאמבל)
32.5X1

הרחקת כתפיים ( כל דאמבל) -
16X1

כפיפת מרפקים - מוט W (כל צד)

17.5X2

מקבילים חופשי

12.5X2

בטן-
15 חזרות כנגד מכונה
2 סטים אלכסונים חופשי

בא לי להקיא כבר מהלג פרס החלטי לוותר הפעם, עשיתי דד ליפט קל מאוד רק בגלל שנורא התגעגתי. מרגיש שהתחזקתי בחזה היום היה יותר קל מאימון הקודם ולחיצת כתפיים בכלל לא הרגשתי יכולתי להמשיך עוד 5-6 חזרות בכיף מפחד שזה יגביל אותי בחזה מסיבה זאת לא מעלה משקלים בכתפיים. יום שבת הבא סוף התוכנית לאחר מכן שבוע עם אותם משקלים (כמובן שאנסה לעלות אם ארגיש שהתחזקתי).

😆😆😆😆

מישל יובאני רוט 120 דדליפט זה קליל? 5 חזרות

בתוכנית של לייל הגעתי ל 155 ל 5 חזרות, הסיבה שעשיתי דד ליפט קל כי רציתי לתת לרגליים לנוח קצת לפני שאני מתחיל לאנוס אותם.

בתוכנית של לייל הגעתי ל 155 ל 5 חזרות, הסיבה שעשיתי דד ליפט קל כי רציתי לתת לרגליים לנוח קצת לפני שאני מתחיל לאנוס אותם.
גם אני רוצה לנוח עם 120 קילו לחזרות :(

מתי לעשות את התוכנית של ליל, כנראה עוד שבועיים 🥷

אחלה משקלים מישל,
יש התקדמות במשקל,היקפים ?

גם אני רוצה לנוח עם 120 קילו לחזרות :(

חלס להתבכיין רק לאחרונה התחלת להתאמן רציני, תתאזר בסובלנות 120 זה לא משקל כבד אתה תגיע אליו בקלות תאמין לי, תמשיך להתמיד להפציץ באימונים ולאכול כמו שצריך ובקרוב מאוד אתה תצחק על 120. אתה בחור רציני אין לי ספק שבקרוב מאוד השאיפה שלך תהיה 180 ולא 120.

מתי לעשות את התוכנית של ליל, כנראה עוד שבועיים 🥷

אחלה משקלים מישל,
יש התקדמות במשקל,היקפים ?

לא פשוט להיות בחברתי מושון תמיד היה לידי שבכיתי על הספגטי שלי, המון זמן היתי באזור 38 יד ימין ו 39.5 יד שמאל (הידיים שלי גנטית לא רוצות להתפתח) אחרי שסיימתי את הבלוק הראשון הידיים ישר עלו, היום יד ימין עומדת על 40 ולפעמים +. משקל גוף לא מפסיק להשתנות כל הזמן כרגע אני עומד על 95 קילו משקל בוקר המטרה היא 105 ואז חיטוב.
ד"א אתה יכול לראות בעמוד הקודם את החוסר פרופורציות בין היידים לכל שאר חלקי הגוף, זה החלק הכי חלש אצלי, אני בטוח שאם אני ירים כבד יותר הידיים יגדלו ולאו דווקא עבודה ישירה עלים תעזור כי את זה ניסתי, רק אחרי שעלתי משקלים הידים עלו.

22.12.08
בלוק מס'-3
אימון מס'-4
90% מ- RM5
הכל ל 5 חזרות

לג פרס -
310X2

דד ליפט רומני -
100X2

לחיצת חזה -
95X2

בנט אובר -
77.5X2

לחיצת חזה בשיפוע חיובי -

85X2

פולי עליון רחב קדמי -
85X2

לחיצת כתפיים בדאמבלים (כל דאמבל)

32.5X1

הרחקת כתפיים ( כל דאמבל) -
16X1

כפיפת מרפקים - מוט W (כל צד)
18.25X2

מקבילים חופשי

15X2

בטן-
15 חזרות כנגד מכונה
2 סטים אלכסונים חופשי

אימון מעייף רצח, יום שבת אימון אחרון ואז אימוני בייספס לפנים 🤡

מה ז"א אימוני בייספס????😡

למה לא WS כלשהי או איזה תוכנית ליניארית?

אני חייב חיטוב אני כבר 18% -17% אני רוצה חודש חודשיים להתפרק ואז לחטב.
נו אז תעשה לפחות תוכנית שתתקדם במשקלים אם אתה רוצה להתפרק ואחריה תחטב 🤯

מישל 15% הוא סתם חי באשלייה וירטואלית שהוא יותר..
ד"א אל תאמינו לו שנו אקספלוד שווה משהו, לקחתי היום 4 סקופים אחרי האימון ממש רציתי את הכרית(וגם באמצע)

ד"א אל תאמינו לו שנו אקספלוד שווה משהו, לקחתי היום 4 סקופים אחרי האימון ממש רציתי את הכרית(וגם באמצע)
1. למה אני לא מופתע
2. אתה לועס אפדרין משיעמום 🤡

תאכלס משה אפדרין לא מזיז לך אז בטח שאנו לא ידגדג לך.
חח ועוד לא הסתפקתי לכתוב ביקורת על המוצר מה אתה קופץ 🤡
בקרוב צריך לקבל גם סופרפאמפ ושאט גאן אקח את זה ביחד עם ניטריקס נראה איך יהיה השילוב 🤪

בנתיים שוק טרפי היה המוצר הכי חזק שניסיתי מבחינת הפורמולות, "זה העלה אותי!, זה חיטוב אותי!, זה הוציא ורידים!, אין אין.. 😃 "

מה עם סמינר\אימון משותף LBS? ירדנו מהרעיון?
חנוכה זה חג מגניב ובטוח שאפשר לעשות אימון נחמד בחמישי

עושים סמינר אבל אתה המרצה, אני מביא שקית של עגבניות :D

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית