הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

פשוט וקל

אני מאמין שאם רשום שזה המשקל אז מאה אחוז זה המשקל כנראה נהיית הברווזון הפך לקרנף : P
אין לי איך לבדוק, אבל זה מונפץ לי מדי. מעל 40 קילו כפיפות ל-13 חזרות? באיזה עולם? מדבר כמובן על עצמי ובגלל ההיכרות שלי איתי.

כייבל קרוס זה שונה לחלוטין אבל כעיקרון מזה משנה העיקר שיש לך התנגדות ואם קל תעלה משקל.

בכל אופן אני אנסה בלי נדר באימון הבא לבדוק איך זה אצלי : P כמה אתה מרים נניח במוט W או עם דאמבל חופשי ?

כייבל קרוס זה שונה לחלוטין אבל כעיקרון מזה משנה העיקר שיש לך התנגדות ואם קל תעלה משקל.

בכל אופן אני אנסה בלי נדר באימון הבא לבדוק איך זה אצלי : P כמה אתה מרים נניח במוט W או עם דאמבל חופשי ?
לא אמרתי שזה קל, אמרתי שזה קל בשביל 43 קילו.

ל-13 חזרות? חושב שאם אתן מעצמי הרבה אצליח להגיע לשם עם 12 קילו כל צד. השאלה איך הם יראו...
ובמוט אין לי שמץ של מושג. שווה בדיקה:37mv:

הברווזון המכוער עדכן/ה את הלוג ״פשוט וקל״:

עדכון לוג: 31/05/21

משקלים
בנץ - 55×8×5
פרס- 45×3×8
מקבילים- 12.5×3×5

יומן
בנץ הלך בסדר.

פרס היה כבד יחסית , ובאמת התברר שהרמתי 45 במקום 30.

מקבילים היו קשים בגלל אותה בעיה שהורגשה קודם,
הכתפיים שחוקות. אבל בטווח המאוד קצר יכול להאשים קודם כל את זה שהתחלתי עם פרס בטעות, ושהפרס היה כבד בטעות.
אולי הוא לא יהיה כבד כשאתחיל איתו מבניהם אימון הבא.

נ"ב
האמות מאוד כואבות משום מה בעת פעילות מאומצת, ואפילו מפעילות מעט מאומצת.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אל תשכח שעשית יד קדמית בכייבל קרוס , יש שם עניין עם הכבל עד שהוא עולה שיש איזה עומס לפחות ככה אני מרגיש באמה לא פחות מהיד הקדמית . ובכלל בכפיפה האמה עובדת .

יפה שבכלל הצלחת לבצע את הסט של הפרס .
אהבתי את התוכנית ! הוספת בנץ הוספת פרס .

ועוד היה מושלם.

אם כבר בכבל העומס הוא אותו עומס לאורך כל התנועה. לא?
https://photos.app.goo.gl/SNYbcqnkeaHK4mxa9
מרשים בסוף הסרטון יש לך פרצוף מה אתה מסתלבט ? זה כבד ... חחח : P

ובכבל קרוס לגבי יד קדמית , הכבל יש לו תנועה של למעלה למטה ובכפיפת ידיים יש כביכול תנועה של מלמטה למעלה עד איזור המרפק ואז סוג של משיכה אלייך ולא רק כלפי מעלה (בשביל שיווצר כפיפת מרפק) דבר שקצת משנה את העומס ועושה קצת תנועה לא טבעית של הכייבל קרוס .

מרשים בסוף הסרטון יש לך פרצוף מה אתה מסתלבט ? זה כבד ... חחח : P
ו?.. אגב מוזמן להסתכל איך בכפיפות מרפקים היה לי פרצוף מתאמץ מהחזרות הראשונות וזה לא מנע ממני לעשות 13...

עדכון לוג: 01/06/21

אותו אימון כמו ראשון.
הסקוואט הרגיש טוב, הדדליפט הרגיש רע.
עייף אותי, הכאיב לי בשוק ימין, ולא הצלחתי לכווץ את הגב כמו שרציתי.
השיפור היחיד שהתוכנית איפשרה לי לעשות זה להוסיף חזרה בכפיפות מרפקים, שהרי אני עובד לכשל גם ככה.

סיימתי אימון, אכלתי, ורצתי 45 דקות .
כל 5 דקות אמרתי "רק עוד 5 דקות", וזו התוצאה.
היה מהנה, ועצרתי כשהרגיש נכון.
יכולתי יותר, כמובן.

קרא את שאר עדכון הלוג...

יפה הזכרת לי שיעור ששמעתי אולי לפני 10 שנים , שבא אלייך יצר הרע אל תלחם בו , תגיד לו ברור שאני אעשה את העבירה שאתה רוצה אבל עוד 5 דק ... אחרי 5 דק, תגיד לו כן בטח אבל עוד 5 דק ...

45 דק אירובי אחרי אימון כוח יפה מאוד !
לאיזה משקל גוף אתה מכוון ?

עדכון לוג: 02/06/21

אימון b2(יש a1, b1, a2, b2, c)

משקלים
בנץ פרס - 55×8×5
מקבילים - 12.5×3×5
פרס - 30×3×8

וקינחתי בהליכה מתונה של 25 דקות.

יומן
בנץ אותו הדבר.
במקבילים עשיתי טווח תנועה גדול ככל האפשר. גרם לתהיות לגבי ההמשך. נראה לי אוטומטית ירד הטווח תנועה בהמשך- בואו נראה.
הפרס היה מאוד קל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית