הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

כח ובריאות בעשור הרביעי לחיים

• פותח/ת השרשור Yw
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-4/7/21
מעבר להרמה כל מה שחשבתי לעצמי

זה כמה יקר זה בטח היה להביא את הכלוב הזה והבנץ

רמה גבוה

😱

• פותח/ת השרשור
טוב, הילד (כמעט לגמרי) החלים וחוזר מחר לגן + המלחמה נגמרה - זמן להתחיל מחדש את החיטוב שגדעתי אחרי יומיים בלבד, בזמן הזה אכלתי על מאזן קצת חיובי והצלחתי להגיע לאבני דרך מאד סימטריות ביחס למטרות שלי:
- 160 בנצ' לחמישיה, בעוד המטרה שלי היא 160 לבודדת על 100 קג משקל גוף
- 100 פרס לחמישיה, בעוד המטרה שלי היא 100 לבודדת על 100 קג משקל גוף

אז כל מה שנותר לי לעשות, הוא לראות את עצמי מאבד חזרה אחר חזרה במשקלים הנל בתקווה שאראה 100 קג בשקילת בוקר לפני שאאבד את החזרה האחרונה, אחשוב על דרך יצירתית לשתף את הירידה במשקל ואת התזונה

אז מחר שקילת התחלה והתחלנו

בהצלחה 🤩

נ"ב - אני ואישתי נדבקנו ממנו, התקררות מעיקה, לא משהו שאמור להפריע לחיטוב, אולי להפך, אבל בהחלט יוריד את הכח קצת בטווח הקצר, ככה שאני לא הולך להתרגש ממספרים נמוכים באופן יוצא דופן באימונים עד שאחלים (מבחינתי כל עוד אין חום - אפשר להתאמן)

טוב, הילד (כמעט לגמרי) החלים וחוזר מחר לגן + המלחמה נגמרה - זמן להתחיל מחדש את החיטוב שגדעתי אחרי יומיים בלבד, בזמן הזה אכלתי על מאזן קצת חיובי והצלחתי להגיע לאבני דרך מאד סימטריות ביחס למטרות שלי:

אז כל מה שנותר לי לעשות, הוא לראות את עצמי מאבד חזרה אחר חזרה במשקלים הנל בתקווה שאראה 100 קג על המשקל לפני שאאבד את החזרה האחרונה, אחשוב על דרך יצירתית לשתף את הירידה במשקל ואת התזונה

בהצלחה 🤩

נ"ב - אני ואישתי נדבקנו ממנו, התקררות מעיקה, לא משהו שאמור להפריע לחיטוב, אולי להפך, אבל בהחלט יוריד את הכח קצת בטווח הקצר, ככה שאני לא הולך להתרגש ממספרים נמוכים באופן יוצא דופן באימונים עד שאחלים (מבחינתי כל עוד אין חום - אפשר להתאמן)
אם יש לך סרטון של הפרס אל תתבייש.

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:

אז כל מה שנותר לי לעשות, הוא לראות את עצמי מאבד חזרה אחר חזרה במשקלים הנל בתקווה שאראה 100 קג בשקילת בוקר לפני שאאבד את החזרה האחרונה, אחשוב על דרך יצירתית לשתף את הירידה במשקל ואת התזונה

בהצלחה 🤩

שמע חבוב
אתה חזק ברמות!
והמקום של האימונים בכלל הצגה!

• פותח/ת השרשור
Yw עדכן/ה את הלוג ״כח ובריאות בעשור הרביעי לחיים״:

עדכון לוג: 27/05/21

משקל תחילת חיטוב: 116.2
משקל נוכחי: 115.0

ירידה כנראה של 100% נוזלים, עברו כמובן יומיים אז אין מה להתרגש

אימון B

Bench press
- 140kg with a pause x 10 (אימון שעבר עשיתי 12 חזרות, אין טעם לטפס עוד, אז הוספתי עצירה כדי להקשות)
- 150kg x 9
- 170kg x 3

Bent over-row
- 110kg x 5 x 3

Sumo deadlift
160kg x 3 x 3

קרא את שאר עדכון הלוג...

בעמ' הראשון רשמת * גם גורם סיכון בפיתוח סינדרום מטבולי ובעיות לב כלי דם, דבר שבעשור הרביעי לחיי כדאי שאתחיל לקחת ברצינות --- למה התכוונת מה הגורם ומזה אומר בפועל ?

מתחיל לעקוב נשמע בחור רציני .שאפו על העבודה.

• פותח/ת השרשור
בעמ' הראשון רשמת * גם גורם סיכון בפיתוח סינדרום מטבולי ובעיות לב כלי דם, דבר שבעשור הרביעי לחיי כדאי שאתחיל לקחת ברצינות --- למה התכוונת מה הגורם ומזה אומר בפועל ?

מתחיל לעקוב נשמע בחור רציני .שאפו על העבודה.

יש כמה מדדים ( רמת HDL, היקף בטן, לחץ דם, רמת סוכר בדם ועוד משהו שאני לא זוכר) שכשיש לך כמה מהם ברמה לא תקינה אתה נמצא בסיכון מוגבר לפתח סכרת סוג 2 או בעיות לב וכלי דם , ואני שוקל כאמור 115 קג עם אחוז שומן נכבד, ואוכל לא משהו, ככה שאני בדרך לסינדרום מטאבולי, וזו משבצת שאני לא רוצה להמצא בה, לכן החיטוב 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
Yw עדכן/ה את הלוג ״כח ובריאות בעשור הרביעי לחיים״:

עדכון לוג: 03/06/21

אחרי הפוגה לא קצרה מאימונים (לא היה זמן) חזרתי לאימון בנצ' ולמרבה ההפתעה, הכח לא ירד משמעותית על אף ירידה של קילו וקצת (+ בן משפחה העיר לי שירדה קצת הבטן, אחרי שלא ראה אותי כמה ימים טובים ומבלי לדעת שאני נכנסתי לחיטוב, סימן טוב 😕)

Bench Press
140kg x 13
150kg x 9
180kg x 1
עם עצירה משמעותית, הרגשתי שיש 185 אבל לא עלה, סתם מיותר אבל הרגשתי שאין לי את עוד אנרגיה ל160 קג מקסימום חזרות כמו שאני עושה בדרך כלל באימוני נפח (החיטוב עושה את שלו) אז פשוט הלכתי על הדרך העצלה של מקסימום עצימות לקינוח

ואז Bent-over row קצת סקוואט והביתה

אעדכן היקפים בשבוע הבא, כנראה תיהיה ירידה טובה

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית